Tier 2 Manchester United, Gabriel Sara ile İlgileniyor

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Manchester United, Gabriel Sara ile ilgileniyor.

Galatasaray, Sara ve Barış Alper Yılmaz için 40 milyon euro bonservis belirledi.

(Haluk Yurekli)

Satmak bişey değil de 3 tane orta saha topçumuz Sara dahil

50 Milyon Pound + Dalot

O parayı çar çur eder bunlar gerek yok.Oyuncu ikna etme işide zor bu arada.Bizde birçok oyuncudan red yiyoruz.

Sara her maç aynı değil hırslı bi yapı görmüyorum belkide bizde mutsuz takımı sahiplendiği zaman 50 de eder 60 da eder.

Sara ne yazık ki günden güne Sergio Oliveira gibi gamsız olmaya başladığı için 30-40 arası bir paraya verilmeli. Yerine adam bir şekilde mutlaka bulunur.

Tek korkum ise orta saha düşmanı Okan Hoca'nın, yerine topçu almama ihtimalinin de olması.

Sara için gerçekçi rakam 25€, ama satılık değil buda alıcısının min 30€ gözden çıkarması demek, ağustos sonu net 35€ demek, ben 30 üstü rakamlara gitmesini doğru buluyorum. Tempo ve skor konusunda bir tık ilerlese 50+ yapabilecek potansiyelide var.

20ye falan satılmaz 40 da kimse vermez.

Skor üretmeyi öğrenmeli önce, hala kaleye top yetiştiremiyor.
Kaleye top yetistirememesinden ziyade ona en çok ihtiyacımız olan zamanda kayboluyor.En sevmediğim özelliği bu.Olivierayida bu nedenle sevmezdim .Mevkisini sarıp sarmalamali ama bir türlü benimsiyemedi.Lemina Torreira aidiyetinin yarısı yok.

Geri
Üst Alt