Tier 2 Manchester United, Gabriel Sara ile İlgileniyor

Sara'dan bizi aldığımız fiyatın üstüne kurtaracak tek takım manu, o mallığı anca bunlar yapabilirler bir de milan da var o potansiyel umarım bir kerede biz dolandırırız şunları gelen geçen dolandırıyor zaten.

Son 1 seneki gollerini duran toptan atıp, oyunların çoğunun kırılmasını sağlayan işin bu duran top olduğunu unutanları görüyorum.

İyi bir çalışmayla sadece 30 skor katkısını alırsın.
Geçen sene mertensin saraya duran topların çoğunu bırakmadığını da hatırlatayım.

bu sene çok acayip bir sara izleyeceğimizi düşünüyorum. geçen sene sakatlıktan dönüşten bir türlü ritm tutturamamıştı ve sanıyorum sakat sakat oynadığı maçlar olmuştu. duran topları dünyada en etkili kullanan oyunculardan biri üstelik. kim gitmek istiyorsa 1 sene yasaklayacaksın gitmesini. bu sene şampiyonlar ligi için takımı bozmamak şart.

sadece sara en az 30 istenmeli, ayrıca barış satılmamalı.

Sara+barış alper =40 milyon euro

sara 40+barış alper 40 değil arkadaşlar

zırva haber

utdda böyle bir gündem yok

İkinci takımım maalesef Manchester United. Galatasaray kadar olmasa da kendilerine vakıfım. Transfer konusundan sorumlu herkes tamamen kerizlerden oluşmakta. Bunlara biraz medya ve taraftar baskısı yaratırsanız söğüşleyemeyeceğiniz miktar yok. Sara'nın satılması ile ilgili birinci sıkıntı çocuğun duran top kapasitesi. Açtığı ortalardan gelen gollere gereken saygıyı göstermiyoruz, kadife gibi ayağı var. Geçen sezon uyum süreciydi ona rağmen Kadıköy deplasmanında yakın tarihimizin en iyi 8 performanslarından birini gösterdi. Bu sezon iyi bir kurgunun içerisinde şov yapacağını düşünüyorum. İlk 11'e yazmayanlara da çok şaşırıyorum.

Ayrıca hoca üçlü orta sahanın hepsini sağ ayaklı tercih etmez, Demirbay ısrarı ve Lemina'da tereddüt etmesi de bu yüzdendi. Muhakkak sol ayaklı bir iç isteyecektir. Piyasada bulması zor.

Geri
Üst Alt