Tier 2 Manchester United, Gabriel Sara ile İlgileniyor

Temel problemimiz bizde iş yapan oyuncuları daha iyisi gelir beklentisi ile çok kolay gözden çıkarmamız. Sonra daha kötüsü gelince ciddi zararlar kaçınılmaz oluyor.

Artık bu tarz transferleri kar ederek satmamız gerekiyor. Yoksa takımda kalsın sistemde iş yapıyor. Avrupa'ya sürekli oyuncu satan takımlar böyle yapıyor hatta bu konuda o kadar ketumlar ki bekledikleri teklif gelmezse oyuncu emekliliğine kadar takımda kalabiliyor.

Gabriel <== 20 m değerini bu veriyor zaten
Sara <== 35 milyonu da buradan geliyo.

böylesi bu fiyata bulunmaz asla satılmamalı

Hem ortasaha alalim, hem sarayi satalim

Nasil denklemlerdesiniz arkadaslar.

Guzel teklif olsa bile(40, eplden buldunmu yolmaya calismak lazim) surec isteyen bir durum olur bu

Artik sezon biter bitmez , bir oyuncu satilirsa onun yerine kime aliriz planlamasi gerek, avrupada bakiyorum, herifler pahaliya oyuncusunu satinca hemen arkasindan onun yerine birini aliyorlar, biz oyuncu satmis olsak eh simdi kimi alacagiz demeye baslarlar.

Artik sezon biter bitmez , bir oyuncu satilirsa onun yerine kime aliriz planlamasi gerek, avrupada bakiyorum, herifler pahaliya oyuncusunu satinca hemen arkasindan onun yerine birini aliyorlar, biz oyuncu satmis olsak eh simdi kimi alacagiz demeye baslarlar.
Birazda falzadan gereksiz isim dolduruyoruz , kurtulmaya calisiyoruz sonrasinda. 14 kontenjanda hepsi nispeten katki veren net adamlar olsa belki o zaman bir seyler degisebilir.

Kullanmadigimiz /kullanmayacagimiz 4 -5 adam var kafadan yav

Son 1 seneki gollerini duran toptan atıp, oyunların çoğunun kırılmasını sağlayan işin bu duran top olduğunu unutanları görüyorum.

İyi bir çalışmayla sadece 30 skor katkısını alırsın.
Geçen sene mertensin saraya duran topların çoğunu bırakmadığını da hatırlatayım.
Mertensin duran topları saradan iyi.

Kim var mesela 10 milyona alabileceğimiz sara’dan iyi topçu renktaş
6 milyona torreria 9 milyona sanchezin alındığı yerde her türlü bulırsun.
Ben işin başında değilim.Onu bulacak başımızdaki yöneticiler ve profesyoneller.

Bu konudan bağımsız Osimende gelmiş olsa başımızdakilerin transfer başarısı tamamen tesadüflere kalmış durumda.Çok net yetersizler.Gardi falan olmasa hiçbirşey olmaz bunlardan.Dua etsinlerde Galatasarayı yönetiyorlar.

6 milyona torreria 9 milyona sanchezin alındığı yerde her türlü bulırsun.
Ben işin başında değilim.Onu bulacak başımızdaki yöneticiler ve profesyoneller.

Bu konudan bağımsız Osimende gelmiş olsa başımızdakilerin transfer başarısı tamamen tesadüflere kalmış durumda.Çok net yetersizler.Gardi falan olmasa hiçbirşey olmaz bunlardan.Dua etsinlerde Galatasarayı yönetiyorlar.
Hagide 3,75 milyon dolara geldi, haklısın. Bu piyasada alamazsın, boktan oyuncu 20, az oynayan 25, kaliteli oyuncu 35+. Sara kaliteli bir oyuncu. Hayatta alamazsın 10 milyona. Pabucunu vermezler. Saydigin transferlerde Erden Timur transferleri, o dönemden bu döneme 3-4 kat arttı bonservisler. Şimdi davinson torreira istesen 30dan aşağı vermezler.

40 milyona verilir fakat yerine alınacak adam biraz daha 10 numara özellikli olması şart. Bonservisi 20yi geçmemeli, kolay adam eksiltmeli, ara pası atabilmeli, şutu ortası iyi olmalı. Bu şartlar sağlanamıyorsa Sara kalsın daha iyi. Zaten 18 e aldık adamı 20 ye 25 e verilmez.

Siz gelmeyin ulan ayilar.

Size değil, paranıza değil, Gabinin sizde çöp olma ihtimaline acırım

40 milyonu verin Ibo'ya size yeni Jelert/Köhn/Cuesta/Frankowski getirsin. Tertemiz..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Okan hoca vermek istemez muhtemelen, anca Sara çok isterse. Alternatifi belirle, git adamlarla görüş, satmayı kabul etsinler, pazarlığa başla, oyuncuyu ve ailesini ikna et, gelsin takıma alışsın, hayvan gibi zaman alan işler. Ben çok bayılmıyorum hatta fm oynasam satıp İlkay+1 gencoyla doldururum orayı ama gerçek hayatta idari açıdan oluru zor bu işin.

Geri
Üst Alt