Tier 2 Manchester United, Gabriel Sara ile İlgileniyor

satılamaz
40 50 falan anca verirlerse..
bize lazım

25+5 verirlerse satilir. 40a direnemez bizimkiler. O parayla gidip yüksek maasli adam alabiliriz

Yaa şöyle appiah tarzı bi adam yokmu piyasada

Sevgili Mehmet o paraya iyi bir 10 numara ve Torreira Leminayi yedekleyebilecek oyuncular alabilirsen tamamdır.Bence sattığımız para ile bunu gerçekleştirebilmeliyiz.Ben böyle düşünüyorum.
Hocam bende kendisinin istikrarsiz ve dususte olan bir futbolcu oldugunu dusunuyorum ve gun gectikce bu daha cok ortaya cikacak ve fiyati dusecek , hazir taliplisi varken 20 degil de 25-30a sat.
Bu paraya da fena topcu bulmassin.

fbnin istedigi adamı alsak 10 numarasız mı kalırız

bence 10 numaraya gerek yok

35 bonservis + 5 bonus

Tabii sara boyle bir transferi isterse

Manchester United, Gabriel Sara ile ilgileniyor.

Galatasaray, Sara ve Barış Alper Yılmaz için 40 milyon euro bonservis belirledi.

(Haluk Yurekli)
Bu arada Barış Alper'e 40 milyon bonservis belirleyen kimse derhal istifasını versin, çünkü gerizekalı olduğu aşikar demektir. Barış şu gücüyle Division 3'te Y.Kürek United isimli takımda oynayan bir İngiliz topçu olsaydı Chelsea, United falan 125 milyon pound vermek için sıraya girmişti.

Sara giderse orta sahada aldırmaz hoca geçen orta sahamız yeterli falan diyordu sara lemina tor. dan biri sakatlansa CL de Berkan falan oynayacak sanırım

Leminayi da zorla aldırdık resmen bu adamın orta saha istememe sebebini anlamıyorum Yusufun berkanin Kaanin orta saha oynama ihtimali yok bu takimda

Saranin yeri dolar ama barışın yeri dolmaz piyasada iyi yerli oyuncu yok ,yerli satılsın diyenlerin beyinler pırıl pırıl

Geri
Üst Alt