Mancini ile Yollar Resmen Ayrıldı!

Zor bir gruptan çıktık Cl'de. İyi kötü Ziraat'i aldık. İkinci olduk. Ha sen sanıyorsan ki Ft kalsaydı biz bu yıl şampiyon olabilirdik buna katılmam mümkün olmaz. Çünkü Fenerbahçe ekstra bir yıl geçirdi. Yani ciddi anlamda başarısız olmamış birine hiçbir şey yapmadı dersen seninle ciddi olarak konuşamam. Neyse onu bunu bırak da kebap istermin?

DEPLASMANDA Kİ GALİBİYET SAYIMIZI SORSAM YETER SANIRIM BU KRİTER BİLE

enuqyba2.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

gitsinde yapsın bakalım favori takımda görelim.kimse ona city de olduğu kadar transfer bütçesi vermez.öyle bir konuşuyorsun 5-6 atıyorduk falan diye.sanırım unuttun ama 2. yarı deplasmanda galibiyet yok ya.bilmem farkındamısın.bu utanç bile yeter sanırım.

Mancini hocayi cok arayacagiz gibime geliyor insallah yanilirizda İyi td gelir.Ha bu arada Fatih terime gelirsek Fatih terim neden ilk senesinde Baris ozbeklerle culiolarla vs transfer yapmadan sampiyon olsaydi ya Kadroya kendi istedigi oyunculari aldirdi.Mancini hocanin istedigi oyunculari yoktu.Onunda kendine gore oyuncularini aldirmasi gerekiyordu.

yönetime maliyeti düsük oyuncular ile basarili olabilecek hoca lazim

bunu yapsa yapsa bir tek luce yapar

umarim luce gelir

eger ligi tanimayan bilmeyen abudik gubidik yabanci veya vizyonsuz yerli gelirse bu yönetim devrini tamamlamis demektir.

Alman bir hoca görmek isterdim takımın başında ama şu şartlarda zor.

Lucescu dışında hiçbir yabancıyla başarılı olmayız.Ya Lucescu ya Denizli'den birini getirmemiz lazım.

4. yıldızı taktığımızda aşırı hareketlerden kaçınsın topçular, hoca pek sevmiyor galiba böyle şeyleri.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8fYJqkuNm1c[/media]

Lucescu'nun gelme ihtimalini %90 olarak görüyorum. Ünal Aysal eşeğini sağlam kazığa bağlamadan iş yapacak bir adam değil. Ha Fatih Hoca veya Mourinho'yu falan kovalıyorsa orasını bilemem :D

Anlatamazsın. Anlatırsın da anlamazlar gerçekten. Yarım sezonda adam fena işler yapmadı ama uzlaşılabilirdi. Nerdee.. Forza denizli hadi bakalım Sneijder muslera da gider ama ligde şamp. oluruz merak etmeyin

Aynen Kardes Hoca aliyoruz yok soyle yok boyle diyorlar sonra istifa diyorlar Arsene Wenger Senelerdir sampiyon yapamadi ama hala Arsenalde bizde oyle degil her sene sampiyon zorunluluguvar bizde :(

Geri
Üst Alt