Maradona: "Messi'nin lider olabilecek bir karakteri yok"

Sen biraz realite'ye dön, su an sende herkes gibi klavye arkasinda yazip duruyorsun, mal mal konusmayi birak.
Eger delikanli olmak senin gibi küfür etmek ise, evet delikanli degilim.

Senin tek yaptigin tanimadigin üyelere sosyal yasantidan bahsedip kendin admin olmadigin halde rütbenin arkasina saklanip otorite kozunu sosyal medyada kullanmak. Kisi kendinden bilirmis isi diye bir söz var, senin psikolojik durumunu özetliyor.

Argümanlardan bahsedip ayni ortamda cevap verenlere küfür etmekte ayri bir ironi.

Hadi simdi 15-20 yasinda ki cocuklardan like toplamaya devam et. Veya üstüne bi küfür daha cak, bu tip seyleri ciddiye almadigimi biliyorsun. Sidiki yarisina girecek degilim, sende girme, hani sosyal yasanti fln diyorsun ya, gerek yok forumlarda bunlara.
Yasağımı kaldır diye twitterdan çekmediğin sakso kalmamıştı çabuk unutmuşsun. Ben burada konuşacak adam bulamıyorum beni affedin vs diye ağlayan asosyal bir adamdın halbuki.

Lan o değilde en çok senin mevzun gibi acıyıp affettiğim adamlara üzülüyorum, forumda yaptığım en büyük hatalar bunlar.

Sen klavye arkasından bile karşıma çıkamıyorsun mesele bu, sana küfür de etmedim halbuki ufaklık niye ağladın bu kadar.

Şimdi git akşamki Fransa-Romanya maçına hazırla kendini malum canlı yayın yorumcusu sensin hahaha.

KEMAL_SUNAL_PATRONUN_KARISINA_TOKAT2.gif

O dönemki italya ligi = şu anki türkiye ligi. Gomezi beşiktaştan çıkar ilk 10a oynar, podolskiyi Galatasaraydan çıkar küme düşer. Fenerin kıçını toparlyan topalı çıkar küme düşer.

BUnlara da çeşitli argümanlar üretilir ayrıca bak fenerde rvp-nani-diego var Galatasarayda sneijder-podolski-muslera var beşiktaşta quaresma-gomez var bunlar hep bir zamanlar formunun zirvesine çıkmış adamlar hani.

Yasağımı kaldır diye twitterdan çekmediğin sakso kalmamıştı çabuk unutmuşsun. Ben burada konuşacak adam bulamıyorum beni affedin vs diye ağlayan asosyal bir adamdın halbuki.

Lan o değilde en çok senin mevzun gibi acıyıp affettiğim adamlara üzülüyorum, forumda yaptığım en büyük hatalar bunlar.

Sen klavye arkasından bile karşıma çıkamıyorsun mesele bu, sana küfür de etmedim halbuki ufaklık niye ağladın bu kadar.

Şimdi git akşamki Fransa-Romanya maçına hazırla kendini malum canlı yayın yorumcusu sensin hahaha.
Benim neden ceza aldigimi hatirliyorsun degil mi? Masal anlatip durma. Reklam fln yaptin diyip ceza vermislerdi haksiz sekilde. Bunu sende biliyorsun ama bunu senin kabul edecegini beklemiyorum zaten. Dedigim gibi rütbenin arkasina saklanan zavalli birisin. Senin gibi cok eski adminler var, biraktiktan sonrada otoriter olmak adina admin tribine girmediler. Sen devam et.

Karsina mi cikamiyorum? Sen kimsin ki cikmak istiyim? Eger cok merak ediyorsan gel Almanya'ya gör. Isin gücü torpillik. Foruma küfür etmek yasak, ama gel gör ki admin rütbesini tasiyan üye durmadan küfür ediyor. E simdi üyeler edince ne yapacagiz? Cifte standart mi?

Bu arada ergenler gibi tahrik etmeye calisarak cidden zaman kaybediyorsun. Hani cok övündügün sosyal hayatin var ya, git orda tahrik et, birak sosyal medya yi yahu..

Not: Ceza mi senin kaldirdigini da inkar etmiyorum zaten, kalktigi gün de tesekkür etmistim, daha ne bekliyordun? Yaptigin iyilikleri ortamda anlatmak icin yapiyorsan birak yapma, benden tavsiye.

Son düzenleme:
@Koray dostum tapatalk'ı kitledin ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan ne Maradonaymış ya forumu birbirine kattı

Anladigim kadariyla o donemlerde italya ligi asiri cacik bir ligmis. Butun takimlar pes pese ilk sampiyonluklarini kazanmis. Demek ki olayin maradonaylan alakasi yok. Dunya kupasini da tanrinin eliyle almisti zaten. Olm bu maradona baya baya balonmus. Ciddiyim.

Lebronda balon diyebilirsin ileride renktaş.

Konuyu okuyup yorum yapacaktım fakat bir tane admin bozuntusu küfürler savuruyor ve kimse bir şey demiyor bu ne lan forumdan atılacaksınız diye mi kimse ses çıkarmıyor başka biri olsa üşüşmüştü herkes.

Benim neden ceza aldigimi hatirliyorsun degil mi? Masal anlatip durma. Reklam fln yaptin diyip ceza vermislerdi haksiz sekilde. Bunu sende biliyorsun ama bunu senin kabul edecegini beklemiyorum zaten. Dedigim gibi rütbenin arkasina saklanan zavalli birisin. Senin gibi cok eski adminler var, biraktiktan sonrada otoriter olmak adina admin tribine girmediler. Sen devam et.

Karsina mi cikamiyorum? Sen kimsin ki cikmak istiyim? Eger cok merak ediyorsan gel Almanya'ya gör. Isin gücü torpillik. Foruma küfür etmek yasak, ama gel gör ki admin rütbesini tasiyan üye durmadan küfür ediyor. E simdi üyeler edince ne yapacagiz? Cifte standart mi?

Bu arada ergenler gibi tahrik etmeye calisarak cidden zaman kaybediyorsun. Hani cok övündügün sosyal hayatin var ya, git orda tahrik et, birak sosyal medya yi yahu..

Not: Ceza mi senin kaldirdigini da inkar etmiyorum zaten, kalktigi gün de tesekkür etmistim, daha ne bekliyordun? Yaptigin iyilikleri ortamda anlatmak icin yapiyorsan birak yapma, benden tavsiye.
Sen 4 kere ihraç edildin ve hepsi benim sayemde kalktı ve evet senin gibi bir adam için bunu yapmam mallıktı. Bunu belirtmek istedim o dönem ettiğin o kendini acındırası lafları da yazmayayım hiç işte diyorum üzülüyorum senin gibi adamlar için sonra pişman oluyorum yaptığıma.

Neyse mesele değil zaten pek umrumda değilsin, ama demin de dediğim gibi laf atacaksan ortaya atma böyle alıntılayıp at, hani biraz soyadın gibi davranmış olursun.

Şunu da ekleyeyim, ben hala bu forum yönetimindeyim ve bir çok karar da etkim vardır, bunu kendimi övmek amacıyla da söylemiyorum ancak ben mücadele etmesem şu an bu forum muhtemelen devam etmiyordu bile, yönetciliğimin hiç bir döneminde de bana küfür eden, hakaret eden adama ceza vermedim. En son panele ne zaman girdiğimi bile hatırlamıyorum.

Kısacası bulmuşsunuz bir adminlik kozu boş atıp durmayın.

Bu gibi kavgalardan ne gibi zevk aliyorsunuz ? Bu saldirgan, agresif tavirlara harbiden lüzüm yok... Aslinda eski ve yeni arasi, cok güzel bir tartisma olabilirmis ki, katliama dönüsmüs maalesef.

--------------------------------------------------------------------------------

Konu hakkinda bunu söylemem lazim... Kesinlik ile 80´lerin futbolu, simdiki futbol ile karsilastirilamaz. Cok daha adil bir futbol pazari vardi, o zamanlar. Neapel belki büyük takim degildi, ama 24 Milyon deutsche Mark bonservis ödeyerek, transfer rekoru kirabiliyordu. Cok daha rekabete acik bir düzen bulunuyordu, ve bir cok orta seviye takimin, büyük islere imza atabilme sansi vardi. Bir nevi calisinca, kazanabiliyordun.

Günümüzde artik o adil futbol yarisi kalmadi. Belirli kulüpler Imparatorluk kurmuslar. Bilmem kac ligde, kac yüz scoutu, bilmem kac tane baglintili alt yapi takimlari, istedigi topcuyu ayartmak icin nerdeyse sinirsiz bütce. Artik Sampiyonlar ligini orta sekerli bir takimin kazanmasi mucize gibi oldu. Bunun ile rekabet edemezsin zaten. Bunun ile Maradona´da rekabet edemezdi, ufak bir kulübe gecip. Premierleague´de son 20 senede, tek surprise sampiyonlugu Leicester´e ait. bir orta sinif takimi icin, Sampiyonlar ligi yari finali görmek, mucize gibi oldu. Rekabet bastan fair degil zaten, hic bir sekilde. Oysaki eskiden, bu kupalari her türlü takim kazanabiliyordu.

Futbol gittikce süprize kapanmaya basladi. Yani öyle ufak takima gidip futbolcu olarak, yüceltme diye birsey olmuyor artik. Artik kücük takimlari, zengin bir is adami alirsa, yüz milyoncuklari basarsa yüceltebiliyor.

Eskiye yönelik, cok fazla sehir efsanesi dönüyor.

Son düzenleme:

:asd: güldürdün renktaş.

Sen 4 kere ihraç edildin ve hepsi benim sayemde kalktı ve evet senin gibi bir adam için bunu yapmam mallıktı. Bunu belirtmek istedim o dönem ettiğin o kendini acındırası lafları da yazmayayım hiç işte diyorum üzülüyorum senin gibi adamlar için sonra pişman oluyorum yaptığıma.

Neyse mesele değil zaten pek umrumda değilsin, ama demin de dediğim gibi laf atacaksan ortaya atma böyle alıntılayıp at, hani biraz soyadın gibi davranmış olursun.
Benim sana laf atmak gibi niyetim yok. Bana üslup konusunda senin de elestirin oluyorsa, sende kendine bakacaksin biraz. Tekrarlamak gibi oluyor ama adminim ayagi ile öyle küfür fln etmeyeceksin yoksa bu cifte standart oluyor.

Yoksa benim de umrumda degil, hakkimda istedigini yazabilirsin, ben takIntIlI degilim cünkü bu forumda kimse kimseyi dogru dürüst tanimiyor. Yani üyelerin sosyal hayatlarina fln müdahalae etmeye kalkmayalim, algi yaratmaya calismayalim diyorum sadece.

Ihrac konusuna gelince; 4 kere ihrac edildigimi cidden hatirlamiyorum, olabilir ama. Gecmislerde sIk sIk ceza alirdim hic küfür etmedigim halde. Eger ceza nin kalkmasina senin katkin oldu ise ki biliyorum oldugunu, tesekkür ettik iste daha neyi bekliyorsun?

Benim sana hangi konuda saygisizligim oldu mesela? Saygisizlik yapmiyoruz diye yüzüne bakamiyoruz diyorsun. Olaylari karistirmayalim. Dedigim gibi, yoksa istedigin elestiriyi yapabilirsin, ama teknik konularda kalalim biz. Kimsenin özel hayati sizlere kalmamis.

Son düzenleme:
Bu gibi tartismalardan ne gibi zevk aliyorsunuz ? Bu saldirgan, agresif tavirlara harbiden lüzüm yok... Aslinda eski ve yeni arasi, cok güzel bir tartisma olabilirmis ki, katliama dönüsmüs maalesef.

--------------------------------------------------------------------------------

Konu hakkinda bunu söylemem lazim... Kesinlik ile 80´lerin futbolu, simdiki futbol ile karsilastirilamaz. Cok daha adil bir futbol pazari vardi, o zamanlar. Neapel belki büyük takim degildi, ama 24 Milyon deutsche Mark bonservis ödeyerek, transfer rekoru kirabiliyordu. Cok daha rekabete acik bir düzen bulunuyordu, ve bir cok orta seviye takimin, büyük islere imza atabilme sansi vardi. Bir nevi calisinca, kazanabiliyordun.

Günümüzde artik o adil futbol yarisi kalmadi. Belirli kulüpler Imparatorluk kurmuslar. Bilmem kac ligde, kac yüz scoutu, bilmem kac tane baglintili alt yapi takimlari, istedigi topcuyu ayartmak icin nerdeyse sinirsiz bütce. Artik Sampiyonlar ligini orta sekerli bir takimin kazanmasi mucize gibi oldu. Bunun ile rekabet edemezsin zaten. Bunun ile Maradonna´da rekabet edemezdi, ufak bir kulübe gecip. Premierleague´de son 20 senede, tek surprise sampiyonlugu Leicester´e ait. bir orta sinif takimi icin, Sampiyonlar ligi yari finali görmek, mucize gibi oldu. Rekabet bastan fair degil zaten, hic bir sekilde. Oysaki eskiden, bu kupalari her türlü takim kazanabiliyordu.

Futbnol gittikce süprize kapanmaya basladi.
Sen ne anlatıyon allasen.

bence en iyi lider hagiydi o bambaşkaydı ama tabii ki messi de mükemmel bir futbolcu gereksiz konuşmuşuuun yaşlı amca

Benim sana laf atmak gibi niyetim yok. Bana üslup konusunda senin de elestirin oluyorsa, sende kendine bakacaksin biraz. Tekrarlamak gibi oluyor ama adminim ayagi ile öyle küfür fln etmeyeceksin yoksa bu cifte standart oluyor.

Yoksa benim de umrumda degil, hakkimda istedigini yazabilirsin, ben takIntIlI degilim cünkü bu forumda kimse kimseyi dogru dürüst tanimiyor. Yani üyelerin sosyal hayatlarina fln müdahalae etmeye kalkmayalim, algi yaratmaya calismayalim diyorum sadece.

Ihrac konusuna gelince; 4 kere ihrac edildigimi cidden hatirlamiyorum, olabilir ama. Gecmislerde sIk sIk ceza alirdim hic küfür etmedigim halde. Eger ceza nin kalkmasina senin katkin oldu ise ki biliyorum oldugunu, tesekkür ettik iste daha neyi bekliyorsun?

Benim sana hangi konuda saygisizligim oldu mesela? Saygisizlik yapiyoruz diye yüzüne bakamiyoruz diyorsun. Olaylari karistirmayalim. Dedigim gibi, yoksa istedigin elestiriyi yapabilirsin, ama teknik konularda kalalim biz. Kimsenin özel hayati sizlere kalmamis.

Saygıdan söz etmedim, yüzüme bakamamaktan kastım, geçenlerde bir laf ettim cevap vermeyip konuda yazmaya devam ettin, bu idi.

Bu konuda bana mı laf ediyorsun, et ama beni alıntılayıp et. Ortada yazdığı 3 bilgiden 2si yalan olan bir adam varken ben onla ne yapayım, düzgün düzgün mü anlatayım her şeyi?

Her neyse mesele yok.

Geri
Üst Alt