Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.061
- 2.098
- 1.078
Oww Hakan Delikanlı olmuş yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasağımı kaldır diye twitterdan çekmediğin sakso kalmamıştı çabuk unutmuşsun. Ben burada konuşacak adam bulamıyorum beni affedin vs diye ağlayan asosyal bir adamdın halbuki.Sen biraz realite'ye dön, su an sende herkes gibi klavye arkasinda yazip duruyorsun, mal mal konusmayi birak.
Eger delikanli olmak senin gibi küfür etmek ise, evet delikanli degilim.
Senin tek yaptigin tanimadigin üyelere sosyal yasantidan bahsedip kendin admin olmadigin halde rütbenin arkasina saklanip otorite kozunu sosyal medyada kullanmak. Kisi kendinden bilirmis isi diye bir söz var, senin psikolojik durumunu özetliyor.
Argümanlardan bahsedip ayni ortamda cevap verenlere küfür etmekte ayri bir ironi.
Hadi simdi 15-20 yasinda ki cocuklardan like toplamaya devam et. Veya üstüne bi küfür daha cak, bu tip seyleri ciddiye almadigimi biliyorsun. Sidiki yarisina girecek degilim, sende girme, hani sosyal yasanti fln diyorsun ya, gerek yok forumlarda bunlara.
Benim neden ceza aldigimi hatirliyorsun degil mi? Masal anlatip durma. Reklam fln yaptin diyip ceza vermislerdi haksiz sekilde. Bunu sende biliyorsun ama bunu senin kabul edecegini beklemiyorum zaten. Dedigim gibi rütbenin arkasina saklanan zavalli birisin. Senin gibi cok eski adminler var, biraktiktan sonrada otoriter olmak adina admin tribine girmediler. Sen devam et.Yasağımı kaldır diye twitterdan çekmediğin sakso kalmamıştı çabuk unutmuşsun. Ben burada konuşacak adam bulamıyorum beni affedin vs diye ağlayan asosyal bir adamdın halbuki.
Lan o değilde en çok senin mevzun gibi acıyıp affettiğim adamlara üzülüyorum, forumda yaptığım en büyük hatalar bunlar.
Sen klavye arkasından bile karşıma çıkamıyorsun mesele bu, sana küfür de etmedim halbuki ufaklık niye ağladın bu kadar.
Şimdi git akşamki Fransa-Romanya maçına hazırla kendini malum canlı yayın yorumcusu sensin hahaha.
Anladigim kadariyla o donemlerde italya ligi asiri cacik bir ligmis. Butun takimlar pes pese ilk sampiyonluklarini kazanmis. Demek ki olayin maradonaylan alakasi yok. Dunya kupasini da tanrinin eliyle almisti zaten. Olm bu maradona baya baya balonmus. Ciddiyim.
Ulan ne Maradonaymış ya forumu birbirine kattı
Sen 4 kere ihraç edildin ve hepsi benim sayemde kalktı ve evet senin gibi bir adam için bunu yapmam mallıktı. Bunu belirtmek istedim o dönem ettiğin o kendini acındırası lafları da yazmayayım hiç işte diyorum üzülüyorum senin gibi adamlar için sonra pişman oluyorum yaptığıma.Benim neden ceza aldigimi hatirliyorsun degil mi? Masal anlatip durma. Reklam fln yaptin diyip ceza vermislerdi haksiz sekilde. Bunu sende biliyorsun ama bunu senin kabul edecegini beklemiyorum zaten. Dedigim gibi rütbenin arkasina saklanan zavalli birisin. Senin gibi cok eski adminler var, biraktiktan sonrada otoriter olmak adina admin tribine girmediler. Sen devam et.
Karsina mi cikamiyorum? Sen kimsin ki cikmak istiyim? Eger cok merak ediyorsan gel Almanya'ya gör. Isin gücü torpillik. Foruma küfür etmek yasak, ama gel gör ki admin rütbesini tasiyan üye durmadan küfür ediyor. E simdi üyeler edince ne yapacagiz? Cifte standart mi?
Bu arada ergenler gibi tahrik etmeye calisarak cidden zaman kaybediyorsun. Hani cok övündügün sosyal hayatin var ya, git orda tahrik et, birak sosyal medya yi yahu..
Not: Ceza mi senin kaldirdigini da inkar etmiyorum zaten, kalktigi gün de tesekkür etmistim, daha ne bekliyordun? Yaptigin iyilikleri ortamda anlatmak icin yapiyorsan birak yapma, benden tavsiye.
Benim neden ceza aldigimi hatirliyorsun degil mi? Masal anlatip durma. Reklam fln yaptin diyip ceza vermislerdi haksiz sekilde. Bunu sende biliyorsun ama bunu senin kabul edecegini beklemiyorum zaten. Dedigim gibi rütbenin arkasina saklanan zavalli birisin. Senin gibi cok eski adminler var, biraktiktan sonrada otoriter olmak adina admin tribine girmediler. Sen devam et.
Karsina mi cikamiyorum? Sen kimsin ki cikmak istiyim? Eger cok merak ediyorsan gel Almanya'ya gör. Isin gücü torpillik. Foruma küfür etmek yasak, ama gel gör ki admin rütbesini tasiyan üye durmadan küfür ediyor. E simdi üyeler edince ne yapacagiz? Cifte standart mi?
Bu arada ergenler gibi tahrik etmeye calisarak cidden zaman kaybediyorsun. Hani cok övündügün sosyal hayatin var ya, git orda tahrik et, birak sosyal medya yi yahu..
Not: Ceza mi senin kaldirdigini da inkar etmiyorum zaten, kalktigi gün de tesekkür etmistim, daha ne bekliyordun? Yaptigin iyilikleri ortamda anlatmak icin yapiyorsan birak yapma, benden tavsiye.
Benim sana laf atmak gibi niyetim yok. Bana üslup konusunda senin de elestirin oluyorsa, sende kendine bakacaksin biraz. Tekrarlamak gibi oluyor ama adminim ayagi ile öyle küfür fln etmeyeceksin yoksa bu cifte standart oluyor.Sen 4 kere ihraç edildin ve hepsi benim sayemde kalktı ve evet senin gibi bir adam için bunu yapmam mallıktı. Bunu belirtmek istedim o dönem ettiğin o kendini acındırası lafları da yazmayayım hiç işte diyorum üzülüyorum senin gibi adamlar için sonra pişman oluyorum yaptığıma.
Neyse mesele değil zaten pek umrumda değilsin, ama demin de dediğim gibi laf atacaksan ortaya atma böyle alıntılayıp at, hani biraz soyadın gibi davranmış olursun.
Sen ne anlatıyon allasen.Bu gibi tartismalardan ne gibi zevk aliyorsunuz ? Bu saldirgan, agresif tavirlara harbiden lüzüm yok... Aslinda eski ve yeni arasi, cok güzel bir tartisma olabilirmis ki, katliama dönüsmüs maalesef.
--------------------------------------------------------------------------------
Konu hakkinda bunu söylemem lazim... Kesinlik ile 80´lerin futbolu, simdiki futbol ile karsilastirilamaz. Cok daha adil bir futbol pazari vardi, o zamanlar. Neapel belki büyük takim degildi, ama 24 Milyon deutsche Mark bonservis ödeyerek, transfer rekoru kirabiliyordu. Cok daha rekabete acik bir düzen bulunuyordu, ve bir cok orta seviye takimin, büyük islere imza atabilme sansi vardi. Bir nevi calisinca, kazanabiliyordun.
Günümüzde artik o adil futbol yarisi kalmadi. Belirli kulüpler Imparatorluk kurmuslar. Bilmem kac ligde, kac yüz scoutu, bilmem kac tane baglintili alt yapi takimlari, istedigi topcuyu ayartmak icin nerdeyse sinirsiz bütce. Artik Sampiyonlar ligini orta sekerli bir takimin kazanmasi mucize gibi oldu. Bunun ile rekabet edemezsin zaten. Bunun ile Maradonna´da rekabet edemezdi, ufak bir kulübe gecip. Premierleague´de son 20 senede, tek surprise sampiyonlugu Leicester´e ait. bir orta sinif takimi icin, Sampiyonlar ligi yari finali görmek, mucize gibi oldu. Rekabet bastan fair degil zaten, hic bir sekilde. Oysaki eskiden, bu kupalari her türlü takim kazanabiliyordu.
Futbnol gittikce süprize kapanmaya basladi.
Benim sana laf atmak gibi niyetim yok. Bana üslup konusunda senin de elestirin oluyorsa, sende kendine bakacaksin biraz. Tekrarlamak gibi oluyor ama adminim ayagi ile öyle küfür fln etmeyeceksin yoksa bu cifte standart oluyor.
Yoksa benim de umrumda degil, hakkimda istedigini yazabilirsin, ben takIntIlI degilim cünkü bu forumda kimse kimseyi dogru dürüst tanimiyor. Yani üyelerin sosyal hayatlarina fln müdahalae etmeye kalkmayalim, algi yaratmaya calismayalim diyorum sadece.
Ihrac konusuna gelince; 4 kere ihrac edildigimi cidden hatirlamiyorum, olabilir ama. Gecmislerde sIk sIk ceza alirdim hic küfür etmedigim halde. Eger ceza nin kalkmasina senin katkin oldu ise ki biliyorum oldugunu, tesekkür ettik iste daha neyi bekliyorsun?
Benim sana hangi konuda saygisizligim oldu mesela? Saygisizlik yapiyoruz diye yüzüne bakamiyoruz diyorsun. Olaylari karistirmayalim. Dedigim gibi, yoksa istedigin elestiriyi yapabilirsin, ama teknik konularda kalalim biz. Kimsenin özel hayati sizlere kalmamis.