- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
mal herif hem kuş çıktı hem de ......
neyse
neyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su Marcao'nun para cezasini Kerem'in banka hesabina yatirilsin kafasinda olanlar ne ictiniz yahu?![]()
kuş muymuş?mal herif hem kuş çıktı hem de ......
neyse
kuş muymuş?
Diğerleri havlasın umrumda değil benim, Marcao'nun dikiş tutmasını zor görüyorum sadece.Açıklamanın doğal olmadigi önceden özenle oluşturulan bir metin olduğu belli zaten..ama yine de bu açıklama ile geniş çaplı bir özür oldu..sonrasinda kadro dışında kalacaktır ki zaten tff de azımsanmayacak bir ceza verecek..lakin rahatsiz olduğum nokta diğer takım taraftarlarının bu konuda kamuoyunda oluşturdukları algi idam isteyecekler neredeyse..Marcao cok kötü çirkin bir eylemde bulundu..buna kimsenin itirazı yok..ama bu konunun bu denli üstüne gidilmesindeki amac kereme olan destekten ziyade bizim kulübü daha da kaosa sürüklemek..
Sana şu noktada katiliyorum bir kaç güne olaylar soğuduğunda marcao nunda yaptığı unutulur ama ilk hatasında kötü performansında bu konu tekrar ayyuka çıkıp daha kötü eleştirilir.. gerci uzunca bir süre forma yüzü göremeyecek gibi
İlla böyle yerin dibine sokalım çıkmasın oradan defolsun gitsin istiyolar. Hayır ikisi de genç bunu neden çoğu kimse görmüyo Marcao bugün 25 yaşında henüz.Linç kültürünü ne çok seviyoruz. Adam bir hata yaptı cezasını da çekecek işte. Bazıları adam idam edilsin istiyor sanırım.
Herif ben Galatasaraylıyım mı dedi niye küfür ediyosunuz
Kan parasi derken herifin kolunu siyirdi , tam bir yumruk da sayilmaz hani dayak yemis olsa neyse.türkiye'de kan parası çok güçlü bir kültür aslında normal
duruşunun arkasında durmadı diye hakaret etme ihtiyacı duydumHerif ben Galatasaraylıyım mı dedi niye küfür ediyosunuz
Kan parasi derken herifin kolunu siyirdi , tam bir yumruk da sayilmaz hani dayak yemis olsa neyse.
boşuna kıllanmamışım. Kokularını alıyorum bu kuşların.
Etme değmezduruşunun arkasında durmadı diye hakaret etme ihtiyacı duydum
Valla kahkaha attım hahakuş abi mi olur yav berbat
kerem'e şimdi daha çok üzüldüm