Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

1629219167167.webp

ifbliymiş

Açıklamanın doğal olmadigi önceden özenle oluşturulan bir metin olduğu belli zaten..ama yine de bu açıklama ile geniş çaplı bir özür oldu..sonrasinda kadro dışında kalacaktır ki zaten tff de azımsanmayacak bir ceza verecek..lakin rahatsiz olduğum nokta diğer takım taraftarlarının bu konuda kamuoyunda oluşturdukları algi idam isteyecekler neredeyse..Marcao cok kötü çirkin bir eylemde bulundu..buna kimsenin itirazı yok..ama bu konunun bu denli üstüne gidilmesindeki amac kereme olan destekten ziyade bizim kulübü daha da kaosa sürüklemek..
Sana şu noktada katiliyorum bir kaç güne olaylar soğuduğunda marcao nunda yaptığı unutulur ama ilk hatasında kötü performansında bu konu tekrar ayyuka çıkıp daha kötü eleştirilir.. gerci uzunca bir süre forma yüzü göremeyecek gibi
Diğerleri havlasın umrumda değil benim, Marcao'nun dikiş tutmasını zor görüyorum sadece.

1. Kerem kötü oynasa akla bu gelecek.
2. Marcao kötü oynasa akla bu gelecek.
3. Terim kötü yönetse akla bu gelecek.
4. Yenilsek akla bu gelecek.

Her şey güzel gitmediği sürece defalarca bu konu konuşulacak.

Bu durumu fırsata çevirip hazır Denayer de seneye bedava iken, takas formülünü düşünmek lazım.

Linç kültürünü ne çok seviyoruz. Adam bir hata yaptı cezasını da çekecek işte. Bazıları adam idam edilsin istiyor sanırım.
İlla böyle yerin dibine sokalım çıkmasın oradan defolsun gitsin istiyolar. Hayır ikisi de genç bunu neden çoğu kimse görmüyo Marcao bugün 25 yaşında henüz.
Linç edenlerin çoğu 25 yaşında "yan baktı" diye kavgaya girmiş tiplerdir eminim

Geri
Üst Alt