Marcao: "Kardeşim Kerem'den, annesi ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum"

Rıdvan
1629219583740.webp

ne kuşu kuş olsa iyi herifin tweatleri re-tweatleri fln
pederi de araştırdım o da sakat bi karakter gibi
neyse fazla bişi yazmayalım

Kerem’in ailesi fenerliyse kendisinin de cocuklugunda fenerli olma ihtimali yuksektir

Hic hos olmadi bu

Muhtemelen Brezilya'nın varoşlarında, yokluk içinde büyümüş, hazımsızlık çeken, öfke kontrolü olmayan bir eleman bu. Psikolojik sorunları olduğu da su götürmez bir gerçek.. Yaptığı hareketi antrenmanda yapsa hoş görecekler var ama hiç bir şekilde, hiç bir yerde hoş görülebilecek bir durum değil.

Bir de diğer taraftan bakalım olaya.. Söylenenlere göre eli kolu doğru durmuyormuş yeni yetmenin. Böyleleri ile ilgili 'dün b.ktun, bugün koktun' gibi deyim yerinde ise cuk oturmuş bir söz var. Genç diye, Türk diye herkes mazlum ilan etti ama biraz edepli olup, eline geçen altın fırsatı iyi değerlendirmesi kendi faydasına olur.

Bir de hariçten gazel okuyup kendini nimetten sayan tipler türedi. Affetmiyormuş zurnanın son deliği... Hadi len oradan !!

Kerem’in ailesi fenerliyse kendisinin de cocuklugunda fenerli olma ihtimali yuksektir

Hic hos olmadi bu
Yav ne alaka benim de kardeşim fenerli bende mi meyilli oluyordum yani. Peder de bende gsliydim bu çocuk nası fb li oldu diye ara ara sorgulamıyor değilim ama. Babam baskıcı değildi kesin ondan oldu.

GSCimbom Mobile App

Kerem eğer affettim hocam derse bu sorunu arkasında bırakması lazım eğer bunu başarabilecekse affettim desin, Kerem'den beklentim bu sadece.

Yav ne alaka benim de kardeşim fenerli bende mi meyilli oluyordum yani. Peder de bende gsliydim bu çocuk nası fb li oldu diye ara ara sorgulamıyor değilim ama. Babam baskıcı değildi kesin ondan oldu.

GSCimbom Mobile App

Babasinin da fenerli oldugunu yazdilar da ondan dolayi oyle dusundum

GSCimbom Mobile App
böyle durumdan sonra 'ben affetmiyorum' tarzı yorum iyi niyetli olmadığının işareti. lan bi dur kulüp cezasını açıklasın

Babasinin da fenerli oldugunu yazdilar da ondan dolayi oyle dusundum
Farketmez. Velev ki Kerem de fb li nolacak hani. Hafta cubukluyla düşündüm forma da yakışır hajini ama konu bu değil. Manken bakmıyoruz sonuxta. Sahadaki katkısı mühim gerisi teferruat.

GSCimbom Mobile App

böyle durumdan sonra 'ben affetmiyorum' tarzı yorum iyi niyetli olmadığının işareti. lan bi dur kulüp cezasını açıklasın
Kerem yapsa nese de abisi yapmış. Abisi kim ağa? Neye takılıyorsunuz böyle. Dis kapının dış mandalı rolündeki adama fazla önem veriyorsunuz.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt