Marcao-Kerem Krizinden En İyi Nasıl Çıkarız?

Marcao iyi yaptı demiyorum ama Kerem de haketmişti çünkü çok gereksiz top kaybetti ve adamını kovalaması gerekirken bırakmıştı Marcao bence bunlara çok sinirlendi. Sadece uyarı şekli ağır ve gereksiz fazla bir şiddette yaptı

Marcao geldiğinden beri kanının son damlasına savaşan sahada olumsuzluklara isyan eden tek isim yıllardır. Bu adamın yapısı belli ki böyle Melo da böyleydi hatırlarsanız

Direk marcaoyu şutlayıp Kaan Ayhanı almanın vakti. Ayağımıza kısmet geldi resmen.

Yoksa bjk ye gidicek. Basın parayı alın işte

Marcao iyi yaptı demiyorum ama Kerem de haketmişti çünkü çok gereksiz top kaybetti ve adamını kovalaması gerekirken bırakmıştı Marcao bence bunlara çok sinirlendi. Sadece uyarı şekli ağır ve gereksiz fazla bir şiddette yaptı

Marcao geldiğinden beri kanının son damlasına savaşan sahada olumsuzluklara isyan eden tek isim yıllardır. Bu adamın yapısı belli ki böyle Melo da böyleydi hatırlarsanız

Bu arabesk videoları geçelim hocam. O zaman en büyük donk kaç senedir bunların 5 kat fazlasını yapıyor

Bu olayda su net ortaya cikiyor:

-Marcao'nun siddete basvurmasi kabul edilemez ve hic bir sekilde onaylanamaz, sahada ne olursa olsun.
-Kerem'in de takim arkadasinin verdigi uyarilara kulak asmamasi onunda kulagin cekilmesi gerektigini gosterir.

Ne olursa olsun Marcao gidip bu siddete basvurmamaliydi. Kerem seni dinlemiyor mu? Tamam ben seni soyunma odasinda gorurum kocum dersin saha icinde o mesaji Kerem alirdi zaten (aha bu bana icerde dalacak galiba) sonra devre arasinda: noluyor kocum hayirdir sen beni dinlemez oldun, her top kaybinda senin bokunu temizliyoruz defansta, orta sahaya gelip top da almiyorsun sonra surekli el kol hareketleri cekiyorsun, illa dovelim mi , diye konusma havalarda ucusurdu. Zaten burada takim arkadaslari da olaya mudahil olur ama kavga olacaksa en azindan kapali kapilar ardinda olurdu. Zaten genelde boyle oluyor, bundan once de bir cok defa boyle seyler yasandi bundan sonra da yasanacak.

Kerem'de takimin yildizi veya lider konumunda olan bir oyuncu olmadigini birileri soylemesi gerekir, bunu bilmesi gerekir. Eger sen surekli top kaybediyorsan defansta mevcut kadroda tecrubeli oyuncu olarak sayilabilecek Marcao sana tepki ve uyari veriyorsa tamam sorry dersin, topun pesinden kosarsin. Sus be, sonra sus isareti sen kimsin gibi tripler yapmaya kalkarsan karsinda manyak biri ciktiginda bu olay buraya kadar gelir. Burada saha kenarindan Kerem'e neden mudahele edilmedi onun da sorulmasi gerekir. Kerem'in bu hareketleri de simarmis bir hali var gibime geliyor. Cunku ilk harekette Marcao henuz bir sey yapmadi sadece indir o kolunu dedi Kerem de inatla devam etti.

Zaten daha macin basinda hemen Kerem el kol hareketleri yapmaya baslamisti:

Ekli dosyayı görüntüle 134983

Guzel tespit Alper. Zaten burada kimse "Kerem sutten ak kasik ve Marcao laf olsun diye daldi" demiyor. Burada sorun ofke kontrolu ve otokontrol. Profesyonel bir oyuncu bunu yapmamali. Kerem top kaybediyor ve bu defansi zorluyorsa bunu once kaptan Muslera ile sonra da hoca/yardimci hocalarla paylas. Bu Marcao'nun gorevi degil. Marcao zaten basli basina top kaybediyor ekurisi Luyindama gibi. Kerem simarmis vs yorum yapamam benim gozume cok carpan bir durum olmadi "henuz". Ama diyelim ki oyle, bunun yonetimi yine teknik ekip ve kaptanlarda. Marcao'nun yaptigi ne etik, ne profesyonel ne de insancil. Son kisim bizi uzen kisim zaten. Ilk ikisi hallolur ceza vs.. Ama bu oyuncunun sorunu var. Daha oncede Halil olayi patlak vermisti, goruntuler olmadigi icin yorum yapmadim ben kendi adima. Ama simdi onun dogru olma ihtimali belirdi. Gunun sonunda, bu arkadastan verim alamayiz zaten bir dunya ceza alacak TFF'den sonra da mimlenecek rakipler tarafindan bile.

Sorum su, Arda ve Babel'de cok top kaybediyor/kaybetti. Ekurisi Luyindama'da.. Onlarida uyariyor mu acaba ? Taylan'i mesela ? Ayrica, tekrardan, Marcao'nun Kerem'i uyarmasi (arada olur o kadar) ama yonlendirip azarlamasi onun rolu degil. Haddi degil yani. Kaptan var hemen 5-10 metre arkasinda.

Peki bu Marcaoyu kim dövsün. En kritik zamanlarda takımda yoktu. Görende Marcaoyu top class topçu sanacak

Olayin saha icinde yada soyunma odasinda olmus olmasi neden farkli halen anlamis degilim. Melo'yu gonderemediyse bu kulup, Marcao'yu da gondermemeli. Para cezasi ve uzun sure yedek beklemek yeter. Kerem'de uyarilmali.

Marcao yerine Kaan Ayhan düşünülmeli basın parayı artık.

Kaan-Nelsson iş görür gibi.

Sadece gelip kafa atmıyor, ardından tokat atıyor, durmuyor yumruk da sallıyor. Araya giriyorlar, deli gibi saldırmaya devam ediyor. Bıraksalar boğazına sarılıp boğacak belki de.

Zaman bu olayı unutturmaz aksine efsaneleştirir. Tarihe kara bir leke olarak geçti yaşananlar. Bu lekeyi o formaya bulaştıran adamı takımda barındırmam.
Zamanında Pascal nasıl gönderildiyse Marcao isimli maganda da aynı akıbeti hakediyor. Benim için taviz verilecek bir mevzu değildir.

Marcao'yu kadro dışı bırakıp satmaya çalışırsak düşük teklifler gelir. Marcao ve Kerem'i barıştırıp bu yönde haberler servis edip Marcao'yu sepetlemek lazım.

Marcao kaç defa bireysel büyük hatalar yaptı. Merak ediyorum kendisine böyle bi tavır takınılsa o anda ne yapardı? Keşke zamanında 10m üstü teklif geldiğinde 20li rakamlara olan beklenti olmasaydı da satsaydık. Böyle sorunlu adamı satmak çok daha zor malesef

Sanki UBER modern bir ülkede yaşıyoruz tüm insanı aktiviteler kusursuz ilerliyormuş gibi herkesin Marcao gönderilsin demesi beni güldürüyor.

Cezasını çekecek ve takıma dönecek. Özür dilemesi şart. Ayrıca Kerem'le kamera önüne de çıkıp o birliktelik görüntüsünü vermeleri gerekiyor kesinlikle.

Zaten içi-dışı algı olan bir basınımız var, bu kişilere prim verilmemeli. Burak Elmas transfer konusunda basını çok iyi yönetti. Bu konuya da akılcıl bir çözüm getirecektir.

İki oyuncu da bize lazım.

Marcao’ya para cezasi olarak yeni sözlesme de yaptigimiz zam’i ödemeyelim

Zaten 5-10 Mac arasi da ceza yiyecek tff den,yani para cezasi yeterli olur cunku takimdan uzak kalacak haftalarca

Zaten 8 10 maç ceza alacak bu yüzden 1 yıl kiralansın yada sözleşmesi dondurulsun.

hiçbir şey olmaz. özür diler barışırlar aile yıpranır falan safsata.

Marcao bu takımın kaptanı olmalı.
Oynamayan, rakibini kovalamayan hesabını ona versin

Geri
Üst Alt