Marcao-Kerem Krizinden En İyi Nasıl Çıkarız?

Bildigim kadariyla cezasi gidecegi diger kulüp icinde gecerli. Andone bize gelirken 1 mac cezaliydi mesela
Ceza nedeniyle satılsın demedim aslında. Psikolojik olarak etkiler sanırım kendisini ve tüm takımı. 10 maç garanti gözüyle bakıyorum, medya da deli saldırmaya başladı.

acun’un bet reklamlarıyla da uğraşsalardı keşke

Ceza nedeniyle satılsın demedim aslında. Psikolojik olarak etkiler sanırım kendisini ve tüm takımı. 10 maç garanti gözüyle bakıyorum, medya da deli saldırmaya başladı.

acun’un bet reklamlarıyla da uğraşsalardı keşke
Onlar zaten marcaodan korkuyorlardi, melodan korktulari gibi+ en fazla para getirecrk adam oldugundanda

Futbolcuya en büyük ceza para cezasıdır. En üst limitten para cezası verilmeli. Zaten belli bir maç cezası da alacak. Luyindama ve Nelsson'un durumuna göre ayrıca kızağa çekilebilir. Yaşanan ne kadar saçma olursa olsun takım bunun altından kalkar. Bu tarz krizleri yönetebilecek bir hoca var. Fevri karar alıp göndermek istesen kim alacak, ne kadar verecek? İkamesi kim olacak? Daha büyük zarar yazar. Orta vadede zaten satılır Marcao.

Yarın öbür gün affedersin, bakmışsın hoca olarak sana kafa atıyor, ne tepki verecekseniz o tepkiyi şimdi verin, yoksa boş yapmayalım. 85 milyonun önünde rencide olmuş gencecik bir delikanlı var.

Ardada yıllarca üst düzey ligte değişik takımlarda yabancı oynadı neyin ne olduğunu bilir,bu olayın neresinde yabancı yerli durumu var anlamıyorum ,olayı buraya çekmek çok sakıncalı.
Yabancılar bu konuda daha rahat ama bizimkiler biraz daha milliyetçi takıldığı için sorun çıkabilir diye tahmin ediyorum.

Yabancılar bu konuda daha rahat ama bizimkiler biraz daha milliyetçi takıldığı için sorun çıkabilir diye tahmin ediyorum.
Anlıyorum ama bir dayanağı olmalı,bu hareketi Türk olduğu için yaptı Marcao bir yabancıya yapmazmıydı.Demek Yunanlı bir oyuncu yapsa nerelere çekilecek.Burda para kazanıyor ailesi burda yaşıyor burda sevgi saygı gösteriliyor ne sorunu olabilir Türklerle bence hiç .

2-3 milyar tl borcun varken, en değerli iki oyuncunu da kazanmaya yönelik olarak krizi kontrol etmek zorundasın malesef.

marcao kameraların önünde, önce kerem'den, sonra bütün takım arkadaşlarından, teknik heyetten, taraftardan sonra da tüm futbolseverlerden özür dileyecek. zaten 5-7 maç ceza alacakmış, bu süreçte konu kapanır.

hayatta herkes ikinc biri şansı hakediyor. marcao yeter ki samimi bir şekilde pişman olsun ve kerem de bu özürü içtenlikle kabul etsin.

pişmanlık/özür/af gibi kavramlar, bu gibi olaylar için var.

Bu ülkede vatan hainleri bile affedildi. Marcao bütün sinirlerimi alt üst etse bile affedilmeli.

Bence Marcao bu hareketen sonra kesinlikle gönderilmeli.

derbi macinda oyunun atasiyle rakiple kavga edersin, kimse birsey demez.

ama 2:0 önde oldugun, her seyin lehine gittigi bir macta, sana dogru dürüst tepki vermeyen birine öyle dalmak bir prosefyonel icin no-go.

derhal satilmali.

Marcaoa para cezasi verip, sonra adam gibi bir fiyat veren olursa yollayacaksin.

malcaoyu satabildiğin paraya satacaksın yapacak bir şey yok

Geri
Üst Alt