Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Abi her şeyi geçtim şimdi tff 8 maç ceza verse ve biz bu adamı satmazsak nasıl faydalanacağız bu sezon bu adamdan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceza nedeniyle satılsın demedim aslında. Psikolojik olarak etkiler sanırım kendisini ve tüm takımı. 10 maç garanti gözüyle bakıyorum, medya da deli saldırmaya başladı.Bildigim kadariyla cezasi gidecegi diger kulüp icinde gecerli. Andone bize gelirken 1 mac cezaliydi mesela
Onlar zaten marcaodan korkuyorlardi, melodan korktulari gibi+ en fazla para getirecrk adam oldugundandaCeza nedeniyle satılsın demedim aslında. Psikolojik olarak etkiler sanırım kendisini ve tüm takımı. 10 maç garanti gözüyle bakıyorum, medya da deli saldırmaya başladı.
acun’un bet reklamlarıyla da uğraşsalardı keşke
Yabancılar bu konuda daha rahat ama bizimkiler biraz daha milliyetçi takıldığı için sorun çıkabilir diye tahmin ediyorum.Ardada yıllarca üst düzey ligte değişik takımlarda yabancı oynadı neyin ne olduğunu bilir,bu olayın neresinde yabancı yerli durumu var anlamıyorum ,olayı buraya çekmek çok sakıncalı.
Bunu yazacaktım ayrıca defansta bu kadar yabancı futbolcu ; ki kalemizde öyle; çok kaliteli olmadığı sürece gereksiz lüks ileri uca alalım daha iyiSassuoloya takas teklif edelim kaan ile. Win win
Bence Afghanistana yolliuyalım talibana onlar hallederYarın öbür gün affedersin, bakmışsın hoca olarak sana kafa atıyor, ne tepki verecekseniz o tepkiyi şimdi verin, yoksa boş yapmayalım. 85 milyonun önünde rencide olmuş gencecik bir delikanlı var.
Olabilir onlar da gücünün yettiğini kesiyor.Bence Afghanistana yolliuyalım talibana onlar halleder
Anlıyorum ama bir dayanağı olmalı,bu hareketi Türk olduğu için yaptı Marcao bir yabancıya yapmazmıydı.Demek Yunanlı bir oyuncu yapsa nerelere çekilecek.Burda para kazanıyor ailesi burda yaşıyor burda sevgi saygı gösteriliyor ne sorunu olabilir Türklerle bence hiç .Yabancılar bu konuda daha rahat ama bizimkiler biraz daha milliyetçi takıldığı için sorun çıkabilir diye tahmin ediyorum.
Aynen öyle. Büyük kayıp bize, bence çok da sağlam bir defanstı.Onlar zaten marcaodan korkuyorlardi, melodan korktulari gibi+ en fazla para getirecrk adam oldugundanda
En sevdigim oyuncumuz zaten.Aynen öyle. Büyük kayıp bize, bence çok da sağlam bir defanstı.