Marek Hamsik Trabzonspor'da

ben bu sebeple orta alana bir tane garanti isim lazım demiştim. Gerektiğinde oyunu dinlendirecek, gerektiğinde yeteneğiyle fark yaratan biri lazımdı. Orta saha günümüzde takımların kalbi. Orta sahası vasat olan bir takımın başarılı olma şansı çok zor

genç oyuncular elbette iyidir ama dün bir tane seri gibi oyunun temposunu belirleyen bir orta sahamız olsa bu maçı kazanırdık

hamsik bize gelse herkes ölü, bitik falan derdi

ben bu sebeple orta alana bir tane garanti isim lazım demiştim. Gerektiğinde oyunu dinlendirecek, gerektiğinde yeteneğiyle fark yaratan biri lazımdı. Orta saha günümüzde takımların kalbi. Orta sahası vasat olan bir takımın başarılı olma şansı çok zor

genç oyuncular elbette iyidir ama dün bir tane seri gibi oyunun temposunu belirleyen bir orta sahamız olsa bu maçı kazanırdık

hamsik bize gelse herkes ölü, bitik falan derdi
Suanda bile bize gelme durumu olsa istemem yeni bir takım la oturmuş bir takımı kıyaslıyoruz Hamsik kariyeri belli bir adam bu performansı nereye kadar sürer görecez garanti isim konusunda katılıyorum ama yaşı 34 35 olmamalı

Suanda bile bize gelme durumu olsa istemem yeni bir takım la oturmuş bir takımı kıyaslıyoruz Hamsik kariyeri belli bir adam bu performansı nereye kadar sürer görecez garanti isim konusunda katılıyorum ama yaşı 34 35 olmamalı

valla bence gayet yaşı 35 bile olabilir. Takım eğer 2-3 sene önceki gibi tamamen yaşlı olsaydı sorun olurdu ama bu kadar genç oyuncunun arasında bir tane şef görevi görecek bir oyuncu gayet iyi olurdu

gustavo mesela geçen seneki yaşlı fbde sırıtıyordu hatta yollanacak deniyordu ama bu sene takım birazcık gençleşince tekrar fark yaratmaya başladı

ronaldo mesela 36 yaşında ama arkasında sancho-rashford-bruno-pogba gibi tempolu isimler oynuyor. Arkasında eğer 3 tane 30 yaş üstü oyuncu olsa ronaldo bile fark yaratamaz

valla bence gayet yaşı 35 bile olabilir. Takım eğer 2-3 sene önceki gibi tamamen yaşlı olsaydı sorun olurdu ama bu kadar genç oyuncunun arasında bir tane şef görevi görecek bir oyuncu gayet iyi olurdu

gustavo mesela geçen seneki yaşlı fbde sırıtıyordu hatta yollanacak deniyordu ama bu sene takım birazcık gençleşince tekrar fark yaratmaya başladı

ronaldo mesela 36 yaşında ama arkasında sancho-rashford-bruno-pogba gibi tempolu isimler oynuyor. Arkasında eğer 3 tane 30 yaş üstü oyuncu olsa ronaldo bile fark yaratamaz
Valla o zaman melo gelsin derdim 35 yaşında istemem Falcao dan babel den feghouli görünce istemem orta saha kaya gibi olmalı ben yaş olarak sadece melo gelsin isterdim o da oynasın oynamasın seviyorum adamı orta saha en fazla lemina felan olabilirdi

Bu hiyar en iyi macini oynadi
Defans yardimi bu kadar degildi

Valla o zaman melo gelsin derdim 35 yaşında istemem Falcao dan babel den feghouli görünce istemem orta saha kaya gibi olmalı ben yaş olarak sadece melo gelsin isterdim o da oynasın oynamasın seviyorum adamı orta saha en fazla lemina felan olabilirdi

futbolu kafasında bitirmiş adam getir demiyorum zaten. Melo fizik olarak iyiyse gelebilirdi sorun yok. MCity dünyanın en iyi yönetilen kulüplerden biri diyoruz hala 36 yaşında fernandinho oynuyor. İsteseler 23 yaşında çok daha tempolu birini alamazlar mı parayla?

mesela perşembe oynayacağımız lazio'da 35 yaşında lucas leiva banko oynuyor. Daha bir ton örnek veririm. Biz ülke olarak ortasını bulamıyoruz

ya tamamen yaşlı yapıyoruz, ya tamamen genç. İkisi de yanlış bence

futbolu kafasında bitirmiş adam getir demiyorum zaten. Melo fizik olarak iyiyse gelebilirdi sorun yok. MCity dünyanın en iyi yönetilen kulüplerden biri diyoruz hala 36 yaşında fernandinho oynuyor. İsteseler 23 yaşında çok daha tempolu birini alamazlar mı parayla?

mesela perşembe oynayacağımız lazio'da 35 yaşında lucas leiva banko oynuyor. Daha bir ton örnek veririm. Biz ülke olarak ortasını bulamıyoruz

ya tamamen yaşlı yapıyoruz, ya tamamen genç. İkisi de yanlış bence
23 yasında bır dunya adam alırlarda bu adamlar o takımlarda gosterdıklerı profesyonellıgı bızde gostermıyorlar son vurgun gozuyle bakıyorlar bakıs acısı da cok onemlı Falcao bızden one Monaco da 16-17 gol attı bıze geldı top oynamadı paramı alır yatarım dusunesı olustu hadı Serı tarzı bır oyuncuya da tamam derım ama yaslı oyuncuların bıze bakıs acısıda sıkıntı

Sene sonuna kadar dökülmezse ve yazin isteyeni olmazsa Jamesi belese getirmeye calisalim.

Senelerce cok istedim, tam Tr ligi topcusu ama 34 yasinda istemezdim. 2 gun once Gedson olsaydi bunlari donunda sallardi, mac 0 - 4 olunca yarim kalirdi.

"hamşik" diye mi telaffuz ediliyor gerçekten yoksa, "hamsik" dememek için bizim medya mı böyle uygun gördü merak ediyorum.

Bize gelmesini isterdim şahsen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu profildeki futbolcular genel anlamda iyi açılış yapıyor, devre arasına kadar eriyor ve sezon sonuna kadar çöp ilan ediliyor. Bakalım Hamşik yeterince profesyonel mi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geldigi gun soyledim cevremde, ihtiyacimiz olan bir veteran kontejani dahilindeki isimdi. Boyle iki hareketle kilit aciyor iste. Ilk golde ozellikle. Bizde Feghouli bir kere yapti diye bas taci ediyoruz, Feghouli de klas oyuncu aslinda ama malum durumu, bu adamin normali bu yani standardi. Bazen elbette kotu oynuyor ama onda bile o bir iki kilit pasi, sutu cikariyor. Soyle soyleyeyim, Belhanda ilk alinacagi donemde bile bu gelsin istiyordum. Trabzon'dan bu adami ve 1-2 isimi daha cikar ilk 10'a giremezler. O kadar duz ve kisitli oyunculara ragmen bu yasta iyi is cikariyor. Tabii o duz isimlerde tempolu olunca, Marek'in defolari kapaniyor. Tam bize uyan tipte "istekli" veteran iste. Umarim devre arasi 6-8 numaraya bir tane de biz buluruz.

Geri
Üst Alt