Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.563
- 6.638
- 718
Performansını bütün sezona yayabileceğini düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suanda bile bize gelme durumu olsa istemem yeni bir takım la oturmuş bir takımı kıyaslıyoruz Hamsik kariyeri belli bir adam bu performansı nereye kadar sürer görecez garanti isim konusunda katılıyorum ama yaşı 34 35 olmamalıben bu sebeple orta alana bir tane garanti isim lazım demiştim. Gerektiğinde oyunu dinlendirecek, gerektiğinde yeteneğiyle fark yaratan biri lazımdı. Orta saha günümüzde takımların kalbi. Orta sahası vasat olan bir takımın başarılı olma şansı çok zor
genç oyuncular elbette iyidir ama dün bir tane seri gibi oyunun temposunu belirleyen bir orta sahamız olsa bu maçı kazanırdık
hamsik bize gelse herkes ölü, bitik falan derdi
Suanda bile bize gelme durumu olsa istemem yeni bir takım la oturmuş bir takımı kıyaslıyoruz Hamsik kariyeri belli bir adam bu performansı nereye kadar sürer görecez garanti isim konusunda katılıyorum ama yaşı 34 35 olmamalı
Valla o zaman melo gelsin derdim 35 yaşında istemem Falcao dan babel den feghouli görünce istemem orta saha kaya gibi olmalı ben yaş olarak sadece melo gelsin isterdim o da oynasın oynamasın seviyorum adamı orta saha en fazla lemina felan olabilirdivalla bence gayet yaşı 35 bile olabilir. Takım eğer 2-3 sene önceki gibi tamamen yaşlı olsaydı sorun olurdu ama bu kadar genç oyuncunun arasında bir tane şef görevi görecek bir oyuncu gayet iyi olurdu
gustavo mesela geçen seneki yaşlı fbde sırıtıyordu hatta yollanacak deniyordu ama bu sene takım birazcık gençleşince tekrar fark yaratmaya başladı
ronaldo mesela 36 yaşında ama arkasında sancho-rashford-bruno-pogba gibi tempolu isimler oynuyor. Arkasında eğer 3 tane 30 yaş üstü oyuncu olsa ronaldo bile fark yaratamaz
Valla o zaman melo gelsin derdim 35 yaşında istemem Falcao dan babel den feghouli görünce istemem orta saha kaya gibi olmalı ben yaş olarak sadece melo gelsin isterdim o da oynasın oynamasın seviyorum adamı orta saha en fazla lemina felan olabilirdi
23 yasında bır dunya adam alırlarda bu adamlar o takımlarda gosterdıklerı profesyonellıgı bızde gostermıyorlar son vurgun gozuyle bakıyorlar bakıs acısı da cok onemlı Falcao bızden one Monaco da 16-17 gol attı bıze geldı top oynamadı paramı alır yatarım dusunesı olustu hadı Serı tarzı bır oyuncuya da tamam derım ama yaslı oyuncuların bıze bakıs acısıda sıkıntıfutbolu kafasında bitirmiş adam getir demiyorum zaten. Melo fizik olarak iyiyse gelebilirdi sorun yok. MCity dünyanın en iyi yönetilen kulüplerden biri diyoruz hala 36 yaşında fernandinho oynuyor. İsteseler 23 yaşında çok daha tempolu birini alamazlar mı parayla?
mesela perşembe oynayacağımız lazio'da 35 yaşında lucas leiva banko oynuyor. Daha bir ton örnek veririm. Biz ülke olarak ortasını bulamıyoruz
ya tamamen yaşlı yapıyoruz, ya tamamen genç. İkisi de yanlış bence
12.5 km kosmus herifÇok iyi oynadı dün. Bakasetasla beraber Trabzon'un en iyisi.
Rodriguez mi?Sene sonuna kadar dökülmezse ve yazin isteyeni olmazsa Jamesi belese getirmeye calisalim.
Bize gelseydi 10 km falan koşardı.12.5 km kosmus herif
"hamşik" diye mi telaffuz ediliyor gerçekten yoksa, "hamsik" dememek için bizim medya mı böyle uygun gördü merak ediyorum.