Marek Hamsik Trabzonspor'da

Eskiden bu bonservissiz oyunculara imza parasi veriliyor muydu yeni mi çıktı bu olay? Her yil 1.5M alacak ama ayni zamanda 700k da imza parasi nedir abi saçma sapan işler.

Eskiden bu bonservissiz oyunculara imza parasi veriliyor muydu yeni mi çıktı bu olay? Her yil 1.5M alacak ama ayni zamanda 700k da imza parasi nedir abi saçma sapan işler.

Schalke 3 sene önce milli takima cagirirlan Mark Uthu belese almisti. Ona 6 milyon imza parasi ve menajerine 3 milyon komisyon verdikleri ortaya cikmisti. Oyuncunun maasi 3 milyonmus tek.

Yani demek istedigim, sözlesmesi biten bir oyuncuyu getirmek cok asiri ucuz olmuyor.

Schalke 3 sene önce milli takima cagirirlan Mark Uthu belese almisti. Ona 6 milyon imza parasi ve menajerine 3 milyon komisyon verdikleri ortaya cikmisti. Oyuncunun maasi 3 milyonmus tek.

Yani demek istedigim, sözlesmesi biten bir oyuncuyu getirmek cok asiri ucuz olmuyor.
Şöyle düşünüyorum 2 yılda vereceğin 1.4M imza parasi yerine o paraya o kalitede bonservisle alacağın biri yoksa mantıklı. Hamsik’in son durumunu bilmiyorum ama Uth yerine o paraya bonservisle çok daha iyi adamlar alınabilirmiş gerçi neden battıkları da ortada.

İki sene sözleşme , kötü duruma sokmaz ama şuan ne durumda Hamsik orası önemli.

Demek ki güveniyorlar.

Bu adam ne ara 34 oldu ya..
İmza parası olmasa 2 yıllık sözleşme ile mis gibi transfermiş.

Genede TR şartlarında iyi gibi gibi.

cok iyi transfer

trabzonsporlu arkadaslarimi kutluyorum

en azından erkenden bitirio lazarovlar transferi ve çok fazla eksikleri yok

Eski kaşarları alıyor Avcı. Hadi bakalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sözleşmede imza parası ya da ucret yazmasının hukuki olarak bir farkı var mı? vergi veya öncelik sırası gibi.

Geri
Üst Alt