Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.433
- 106.058
- 4.738
Perez?Kağıt üstünde güzel bir kadro kuruyorlar sadece bekler tırt birde forvet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Perez?Kağıt üstünde güzel bir kadro kuruyorlar sadece bekler tırt birde forvet
Abuş'u alsınlarKağıt üstünde güzel bir kadro kuruyorlar sadece bekler tırt birde forvet
Ha onu unuttum la onuda aldilar demi , bi sağlam forvetle guzel iş yapabilirler. Bakalim loser Apo basarabilecekmiPerez?
Tikinyoyu almaya calistilar alamamislarHa onu unuttum la onuda aldilar demi , bi sağlam forvetle guzel iş yapabilirler. Bakalim loser Apo basarabilecekmi
Aponun sampiyon olmasına henuz hazir degilimTikinyoyu almaya calistilar alamamislar
Yeni birşey değilEskiden bu bonservissiz oyunculara imza parasi veriliyor muydu yeni mi çıktı bu olay? Her yil 1.5M alacak ama ayni zamanda 700k da imza parasi nedir abi saçma sapan işler.
Eskiden bu bonservissiz oyunculara imza parasi veriliyor muydu yeni mi çıktı bu olay? Her yil 1.5M alacak ama ayni zamanda 700k da imza parasi nedir abi saçma sapan işler.
Şöyle düşünüyorum 2 yılda vereceğin 1.4M imza parasi yerine o paraya o kalitede bonservisle alacağın biri yoksa mantıklı. Hamsik’in son durumunu bilmiyorum ama Uth yerine o paraya bonservisle çok daha iyi adamlar alınabilirmiş gerçi neden battıkları da ortada.Schalke 3 sene önce milli takima cagirirlan Mark Uthu belese almisti. Ona 6 milyon imza parasi ve menajerine 3 milyon komisyon verdikleri ortaya cikmisti. Oyuncunun maasi 3 milyonmus tek.
Yani demek istedigim, sözlesmesi biten bir oyuncuyu getirmek cok asiri ucuz olmuyor.
Eskiden bu bonservissiz oyunculara imza parasi veriliyor muydu yeni mi çıktı bu olay? Her yil 1.5M alacak ama ayni zamanda 700k da imza parasi nedir abi saçma sapan işler.