Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.801
- 1.220
- 458
Cica gibi koşmuyor ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakasetas, cornelius, hamsik, nwakaeme. Hepsi bizde banko çok güzel iş yapardıGeldigi gun soyledim cevremde, ihtiyacimiz olan bir veteran kontejani dahilindeki isimdi. Boyle iki hareketle kilit aciyor iste. Ilk golde ozellikle. Bizde Feghouli bir kere yapti diye bas taci ediyoruz, Feghouli de klas oyuncu aslinda ama malum durumu, bu adamin normali bu yani standardi. Bazen elbette kotu oynuyor ama onda bile o bir iki kilit pasi, sutu cikariyor. Soyle soyleyeyim, Belhanda ilk alinacagi donemde bile bu gelsin istiyordum. Trabzon'dan bu adami ve 1-2 isimi daha cikar ilk 10'a giremezler. O kadar duz ve kisitli oyunculara ragmen bu yasta iyi is cikariyor. Tabii o duz isimlerde tempolu olunca, Marek'in defolari kapaniyor. Tam bize uyan tipte "istekli" veteran iste. Umarim devre arasi 6-8 numaraya bir tane de biz buluruz.
tempo yok ama kalite var işteCica gibi koşmuyor ama.
Gecenin ikisinde gerçekten Marek Hamsik analizi mi yaptın sen,?Geçen yıl devre arası beleşe alıp Gedson, Taylan ve Hamsik orta sahasını kursak şampiyon olurmuşuz.
Bugün 1 asist yaptı 1 golü hazırladı. En az 2 tane de gollük pas verdi, 12 km de koşuyor her maç.
Helal olsun.
2.golden önce attığı pas çok iyiydi. Başkası olsa dan diye vurur topaZekasıyla fark yaratır diyordum da bu kadar istikrarlı oynayacağını tahmin etmemiştim.
Şimdiye kadar çok iyi.
100 tane 30 yas üstü oyuncu geliyorsa 90i yatmaya geliyor. bu adam oynamaya gelmis. her mac takimin en cok kosan futbolcusu.3 sezondur futbol oynamayan kariyerli bir futbolcu. Ya rezil ya vezir eder bu transferler. Tutarsa kralsin, tutmazsa malsin.