Herkes Medya Balotelliyi yer feln gibi cümleler kuruyor. Kicimla gülüyorum. Balotelli umursamaz tavirlariyla tam bu ülkelik topcu. Medya fln ilgilendirmiyor bu adami, adam yinede hayatini istedigi gibi yasiyor ve sahadada gollerini atiyor.

images

Turkiye'de farkli yabanci futbolcularin yasadigi problemlerin hepsini ayni hafta icinde yasama potansiyeli olan bir oyuncu Balotelli. Lincoln gibi rakiple alay edip daha sonra gol attigi pozisyonda Nouma gibi elini seyine goturur, maci kaybedersek de Jo gibi parti verebilir. Bu tabii cok uc bir ornek ama Balotelli gibisi gelmedi simdiye kadar. Nouma, Melo falan akli basinda adamlar Balotelli'ye gore. Fenerli olsa basin ustunu kapatir olayin ama bizim oyuncu daha hic bir sey yapmadan dolduracaklar taraftari. Sneijder'in en cok kosan oyuncu oldugu mactan sonra kendini vermiyor falan diyen taraftarlar var aramizda.

Kisilik disinda kadronun da ihtiyaci olan oyuncu degil bana kalirsa. Drogba ayrilacaksa artik kanat/forvet, mesela Menez olabilir daha iyisi de olabilir oyle bir oyuncu lazim bize. Gelirse lige renk katacagi da kesin. Unutamayacagimiz birkac gol de atar tabii. Yine de pek sicak bakmiyorum bu transfere.

1. Ftw ‏@ftw1905 38m

Balotelli'nin ne işi var beyler ya bırakın ya herşeye da inanılmaz ki :(

ultrAslan faati ㋡ ‏@ultrAslanFaati 36m

@ftw1905 ben Fotomaç bizim milleti halen salak sanıyor diye kızıyordum 90lı yıllar bitti diyordum bu millet artık uyandı diyordum yanılmışım

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 8m

@ultrAslanFaati @ftw1905 bence yanılmadın belkide kedi olalı fotomaç bir fare tutmuştur?? Olamaz mı ? :)

Ftw ‏@ftw1905 7m

@asaletinyeter_ @ultrAslanFaati olmaz ya :)

Asaletin Yeter ‏@asaletinyeter_ 4m

@ftw1905 @ultrAslanFaati :)))) fotomaç da o başlığı atan hayatının piyangosunu tutturmuş ama farkında değil :)))))))

Drogba-Balo-Melo-Engin

oha bunlar aynı anda oynarsa yandık :D

o kadar para yok aga bizde zaten,Drogba giderse belki o da çok çok zor.Ama olursa sevinmezmiyim sevinirim tabi.

o kadar para yok aga bizde zaten,Drogba giderse belki o da çok çok zor.Ama olursa sevinmezmiyim sevinirim tabi.

Neden yok? Iki yildir Sampiyonlar Liginde tur atliyoruz, 2 yildir Sampiyonluk gelirleri, artan Sponsorluklar, Sampiyonlar Ligiyle beraber artan Stad gelirler. Bu paralar nerde.

Galatasarayda para yoksa Dünyada kimsede para yok. Tamam Borclarimiz var fln, ama Barcaninda , Realinde var. Balotelli Transferini kaldiracak Maddi gücümüz var. Yeterki IKNA edilsin.

Geri
Üst Alt