balotelli her an gol atabilecek çılgın bir oyuncu gelse tam bize göre agresif takımı çoşturur drogbadan sonra ya balotelli ya ibraham iyi olur ama gelmez bencede çok büyük paralara anca milan daha ynei aldı niye satsın

sadece 2 sene SLde oldugumuz için bunu söylemek dogru degil.

Milan çirkin bir yer mi?

Bence sen Milan kim oldugunu unuttun. Milan 7 kez CL'i yenen bir takim, dünya çapinda oyuncu alabilen bir kulüp. Evet, bu sezon iyi degiller ama Berlusconi ne zaman 50-100m euro yeni, kaliteli oyunculara harcarsa (ve bunu yapabilecek biri), eski Milan'a dönecegine inaniyorum.

2 kez tur atlamak = başarılı sayilmaz, bence gerçek başarı, en azindan yari final'a kadar yükselmek. Elbette son iki sezon'u iyi geçirdik, fakat Italyan ligi bizden daha üstün olmasi ve Milan tarihsel anlamda bizden çok daha büyük bir kulüp oldugunu unutmamak lazim.

Hem onun mentalite sorunu vardi, bu kadar para ödemek ve belirli bir risk'e girmege bence hiç gerek yok. Çok yetenekli oyuncu ama biz onu alacagimizi hiç sanmiyorum.[/quote]

ben son 2 sezona göre konuşarak Galatasaray daha popüler dedim ancak iddaa ediyorum Milan daha 10 sene totosunu toparlıyamaz

BdFDtYbIgAAZUyW.jpg

bruma olmuş bu :)

drogbanın yerine bu paşayı mutlaka almak lazım. azıcık kafadan kontak bir adam ama mancini reyisle arası iyi bildiğim kadarıyla. ibrayı yada c.ronaldoyu alamayacağımıza göre bu adam çok ideal olur bizim için

o değilde arıza felan ama bu taraftarın önüne gelirse manyak oynar gibime geliyor

Canı isteyince gol atacak bir adam. Bu taraftar ile arasında çok sağlam bağ kurabilir, evimizde oynadığımız her maçta gol ve goller atacak kapasitede. Şuan takımda görmek rüya olsa da belki bir gün bu rüyada gerçekleşir.

o değilde arıza felan ama bu taraftarın önüne gelirse manyak oynar gibime geliyor

2.Melo olur ve hatta daha fazlası.

2 tane arıza lazım bizim ligde her takımın 11'ine en az. Tabi yeteneği tartışılmaz olması şart arıza derken batuhan'ı kastetmiyorum ben.

2.Melo olur ve hatta daha fazlası.

2 tane arıza lazım bizim ligde her takımın 11'ine en az. Tabi yeteneği tartışılmaz olması şart arıza derken batuhan'ı kastetmiyorum ben.

kesinlikle yaşı genç yetenek inanılmaz meloda arızaydı sevgi saygı ile çözüldü sorun şimdi en iyi oyuncumuz çok net !!

iyi oyuncu ama güvenemiyorum ne zaman kırmızı kart görecegi hiç belli olmaz santrafor tercihlerim sırasıyla ibra reis,rvp,benteke inşallah bunlardan biri olur.

milan sıkıntıda alabiliriz ama mancini o riske girermi bi daha bilemiyecem city'de çok başını ağrıttı balo

bizim ligimizdebu adama sureklı girerler sakatlamaya çalişirlar bu adam dayanamaz sureklı kart görür .

Balotelli gelse olağanüstü bir transfer başarısı olur keşke gelse sınıf atlatır resmen.İstemeyenler neyin kafasını yaşıyor 23 yaşında dünya yıldızı balotelli bu lan.

Geri
Üst Alt