Bence Didier Drogba gittikten sonra ikili forvet´den vazgecip üclü forvet´e gecmemiz gerek.

Didier Drogba gibi oyuncun varken olur, ama onun gibisi yok artik, kalmadi.

Ne bileyim Bruma-Burak-Hajrovic gibi birsey iste. Arkalarinda Melo-Selcuk-Sneijder. Defansda Telles,Semih,Koray,Veysel. Mevcut kadro´ya göre kadro kurdum, yaz transfer´i bi gectim.

Bence Didier Drogba gittikten sonra ikili forvet´den vazgecip üclü forvet´e gecmemiz gerek.

Didier Drogba gibi oyuncun varken olur, ama onun gibisi yok artik, kalmadi.

Ne bileyim Bruma-Burak-Hajrovic gibi birsey iste. Arkalarinda Melo-Selcuk-Sneijder. Defansda Telles,Semih,Koray,Veysel. Mevcut kadro´ya göre kadro kurdum, yaz transfer´i bi gectim.

Ismi gecen Balotelli ya da Ibrahimovic gelirse yine kanatta oynayip atilan gollere sevinmeyen bir Burak Yilmaz ya da cift forvet oynayip ortasahada eksik kalan bir takim izleriz.

Ikisini de Galatasaray formasiyla gormeyi cok isterim ama bence Robben ya da Lavezzi gibi bir oyuncuya daha cok ihtiyaci var takimin.

1782050_669020229823030_1693140765_n.jpg

:surprised: :eek:

aboww cok yakismis. hemen gelsin :)

Ünal başkan Mayıs'ta masaya yatırılır demiş. Şaka maka transfer ihtimali bile beni heyecanlandırdı. Bu yaşta dünyanın sayılı yeteneklerinden birini alabilme ihtimali :surprised:

Baloyu kim istemez ancak onemli olan onu yonetebilmek bugune kadar kimse basaramadigina gore gelirse Allaha siginacaz bir tek.

ortalığın anasını ağlatırız yeminlen. yeterki melo gibi motive olsun.

Balotelli cok iyi oyuncu ama zor bir kisiligi olmasi ozellikle Turkiye gibi bir yerde adaptasyon problemlerine yol acar diye korkarim. Cok riskli bir transfer olur, cunku ne olursa olsun ucuza gelmeyecegi kesin.

Ama bunlari bir yana birakirsak, ileride tamamen iyilesmis bir Bruma'yla Balotelli'yi dusunuyorum, of yani, dagitirlar ya ortaligi.

gel lan pisiko, meloyla kanka olursunuz engin de dönerse o da takılır sizle, muhteşem üçlü olursunuz

Doğru mu bu;

Son Dakika : Galatasaray,Milan'ın Forvet Oyuncusu Mario Balotelli'yi 3 Yıllığına Renklerine Bağladı. Balotelli Haziran ayında Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Kaynak : TRT

Doğru mu bu;

Son Dakika : Galatasaray,Milan'ın Forvet Oyuncusu Mario Balotelli'yi 3 Yıllığına Renklerine Bağladı. Balotelli Haziran ayında Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Kaynak : TRT

Abi yok öyle birşey.

Valla Balotelli konusuna gelecek olursak abilerim ablalarım kafayı mı yediniz? Balotelli'ye burun kıvırmak nedir :D Bence seneye büyük bi ihtimal Drogba'nın olmayacağını varsayarsak yerine daha iyisi düşünülemez. Mükemmel yetenek. Sorunlu olduğu bir gerçek ama nedense bu tipleri seviyoruz :D Takım dengesini ve maddiyatını kulüp zaten düşünür. Eğer altından kalkamazsa transferi yapmaz. İnşallah olur valla çok ama çok isterim.

Balotelli candır :D

Sorun cıkartma ihtimali cok yüksek gelmesin diyenler bu nedenle istemiyordur yoksa Balotelli'ye hayır demek aşırı derece de mantıksız birşey.:)

Geri
Üst Alt