Balotelli tam bır ruh adamı aynı zamanda duygusal. Aradıgı ortamı sevgıyı tutkuyu burada bulacaktır buna emınım. Melo ıle benzer yapıları RUH adamı olmaları. Yaşı ıtıbarıyle bıtırıcılık ve adam gecme kabılıyetıyle tam aradıgımız kan. Mancını faktorude cabası. Gelırse Galatasaray taraftarının hayran kalacagı ama rakıplerın sevmeyecegı bır adam olacak. Net söyluyorum ligi donunda sallar:)

iste tamda buyuzden istiyorum Balotelliyi... bizim takimda aile ruhu var oyuzden clde 2senedir hep gruplardan cikiyoruz... balo gelsin bi gorsun olumune oynar aga.

Bu adamın yeteneğine laf eden çarpılır. Lakin bu adam çocukluğundan beri taraftarı olduğu, Inter'de oynarken bile formasını giyip poz vermeye cesaret ettiği Milan'da bile dikiş tutturamamışken bize gelmesini ben istemem şahsen. Yani gönül bağıyla bağlı olduğu takımda bile yapamıyorsa büyük bir soru işaretidir bu. Yoksa yeteneğinden, insanlığına kadar her şeyine okey.

BN8e0nyCUAAYfU6.jpg

Geleceğini pek sanmıyorum, sıcak da bakmıyorum açıkçası. Fakat olur da gelirse, kendisi gazla oynayan duygusal bir futbolcu olduğundan taraftarın desteğiyle acayip işler de yapabilir.

bu transfer olursa yüzyılın transferi olur. adam daha 23 yaşında dünyanın 1 numarası olma potansiyeli var.

ayrıca gelirse bizim pascal noumamız da olur o yürekte bir adam.

nouma degil de bu eleman kac alex eder gelirse?

Transfer dönemine 5 ay varken bu spekülasyonlara gerek yok aslında.

Geri
Üst Alt