[media]https://www.youtube.com/watch?v=0BwOxf2CIgU[/media]

Mourinho:

"En problemli oyuncu demeyeyim de, en komik oyuncum Mario´ydu. Kazan deplasmanindayiz, bütün forvetlerimiz sakat. Elimde sadece Mario var. 43. dakikada sari kart gördü. Soyunma odasina girdik. 15 dakika aranin 14 dakikasini Mario icin harcadim. "Bak elimde baska forvet yok, kimseyle ugrasma, sadece topla oyna, topu kaybedersen hircinlik yapma". 14 dakika boyunca bunlari anlattim. Maca ciktik, 1 dakika sonra kirmizi kart gördü"

:D

Çok büyük transfer olur öyle böyle değil. Yıllardır kendi yazdığım savları yemiş olurum keyifle.

Şu yaşlı, genç oyuncu mevzularında. Yıldız alacaksan yaşlı almak zorundasın, gelen gençleri ise tanımamamız normal çünkü hem genç olsun hem yıldız olsun olmaz. Türkiye'ye böyle adam getiremezsin derdim.

Avrupa'nın en muazzam adamlarından birini getirirlerse hakkaten denecek bir şey kalmaz. Nasıl Drogba ve Sneijder'dan sonra her futbol sever bizi tekrar hatırladı, Balo ile akıllara çakılırız.

Abi valla burada efsane olur bu adam :)

Muslera,Telles,Melo,Selcuk,Sneijder,Balotelli gibi kalitesi üst düzey bir oyuncu grubunu olusturmus oluruz.

Yabancı sınırı da kalkarsa araya 1-2 serpiştirme daha yaparsak CL de eskisine göre daha iddaalı bir konuma geliriz.:)

Yalniz herkes fazla heyecanlanmadan... Arsenal'in bu yaz Balotelli icin 30m teklif etmeye hazirlandigi, Arsene Wenger'in Balotelli'nin menajeriyle bulustugu ve Balotelli'yle ozel sponsorluk anlasmasi olan Puma'nin, Arsenal'in de sponsoru oldugu icin bunu cok istedigi ve gerekirse katki verebilecegi konusuluyor.

Abi valla burada efsane olur bu adam :)

Muslera,Telles,Melo,Selcuk,Sneijder,Balotelli gibi kalitesi üst düzey bir oyuncu grubunu olusturmus oluruz.

Yabancı sınırı da kalkarsa araya 1-2 serpiştirme daha yaparsak CL de eskisine göre daha iddaalı bir konuma geliriz.:)

Balotelli tuhaf bir adam. Sert durmaya çalışan duygusal biri. Yetiştiği ortamda dolayı sürekli bir sertlik gösterisi yapma ihtiyacı hissediyor. Gol atınca kutlamam bu benim işim falan diyip, maç kaybedince oturup ağlıyor. Avrupa'lı anlamaz böyle adamı. Onun ilacı Türk taraftarı. Türk taraftarının da ilacı Balotelli. Muhteşem bir ortaklık olur.

Futbol kalitesi zaten tartışmaya açık değil.

Yalniz herkes fazla heyecanlanmadan... Arsenal'in bu yaz Balotelli icin 30m teklif etmeye hazirlandigi, Arsene Wenger'in Balotelli'nin menajeriyle bulustugu ve Balotelli'yle ozel sponsorluk anlasmasi olan Puma'nin, Arsenal'in de sponsoru oldugu icin bunu cok istedigi ve gerekirse katki verebilecegi konusuluyor.

Gayet tabii ki. Balotelli Avrupa'nın gözde isimlerinden, genç..Konuşulan paralar da çok fazla adam 2 transfer yaşamış sadece hayatında toplam 50 milyon euro ödenmiş. Düz mantıkla 25 milyon euro gibi miktarlar dönmesi lazım. Mantık dışı bir transfer ama heyecan duymamak elde değil böyle bir isme.

Alakasi yok. Arsene Wenger Balotelli'yi hayatta transfer etmez.

Balotelli tuhaf bir adam. Sert durmaya çalışan duygusal biri. Yetiştiği ortamda dolayı sürekli bir sertlik gösterisi yapma ihtiyacı hissediyor. Gol atınca kutlamam bu benim işim falan diyip, maç kaybedince oturup ağlıyor. Avrupa'lı anlamaz böyle adamı. Onun ilacı Türk taraftarı. Türk taraftarının da ilacı Balotelli. Muhteşem bir ortaklık olur.

Futbol kalitesi zaten tartışmaya açık değil.

Sevgisi sadece başarıya bağlı olan taraftarları söylüyorsan o ortaklık yürümez.

Çok büyük transfer olur öyle böyle değil. Yıllardır kendi yazdığım savları yemiş olurum keyifle.

Şu yaşlı, genç oyuncu mevzularında. Yıldız alacaksan yaşlı almak zorundasın, gelen gençleri ise tanımamamız normal çünkü hem genç olsun hem yıldız olsun olmaz. Türkiye'ye böyle adam getiremezsin derdim.

Avrupa'nın en muazzam adamlarından birini getirirlerse hakkaten denecek bir şey kalmaz. Sadece kalite olarak ondan önce gelen farklı isimler muhakkak vardır ama popülarite ile birleşince sayılı adamlardandır. Atıyorum mesela Lewa daha iyidir ama Balo daha popüler. Nasıl Drogba ve Sneijder'dan sonra her futbol sever bizi tekrar hatırladı, Balo ile akıllara çakılırız.

Tek bir benzer örnek var galiba yinede oda anelkadır . Oda baya genç yaşlarda gelmişdi

Drogba giderse Baskan böyle birini alacak. Artik Balo mu olur, Dzeko mu olur, Ibra mi olur ben bilemem.

Gelsin Balo. Taraftarimizi sever, ama deplasman maclari sikinti olur. Seyirciler tahrik eder, sigortasi atar.

Balotelli´nin sorunu disiplin filan degil. Yaptigi hareketlerin farkinda degil Balotelli. Psikolojik yani. Engin gibi bazen

Zor bir cocuk, ama hayir diyebilecegimiz de biri degil acikcasi.

Keşke gelse süper bir olay olur ama önümüzde Dünya Kupası var ve patlama yapması muhtemel :( o yüzden biraz zor bu sezon transferler biraz garip olacak gibime geliyor.

Gelirse muhteşem olur.Melo geldiğinde herkes psikopat falan diyordu ama gelince eskisinden bile iyi oynadı.Balotelli buraya gelirse ve medya aynı Melo gibi sürekli üzerine oynamazsa adeta uçar.Eğer almayı başarırsak yönetime helal olsun derim.

iyi yada kötü her türlü efsane olur. torunlar bile balotelli'yi konuşur :D

Adam Milanı,M.city i iplemedi bizdemi top oynayacak.Biraz mantıklı düşünelim.

BgYHaCMCYAEJjXP.jpg

Geri
Üst Alt