- 16 Haziran 2010
- 191.341
- 134.249
- 6.478
[media]https://www.youtube.com/watch?v=0BwOxf2CIgU[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dzeko mu balotelli mi ?
Çok büyük transfer olur öyle böyle değil. Yıllardır kendi yazdığım savları yemiş olurum keyifle.
Şu yaşlı, genç oyuncu mevzularında. Yıldız alacaksan yaşlı almak zorundasın, gelen gençleri ise tanımamamız normal çünkü hem genç olsun hem yıldız olsun olmaz. Türkiye'ye böyle adam getiremezsin derdim.
Avrupa'nın en muazzam adamlarından birini getirirlerse hakkaten denecek bir şey kalmaz. Nasıl Drogba ve Sneijder'dan sonra her futbol sever bizi tekrar hatırladı, Balo ile akıllara çakılırız.
Abi valla burada efsane olur bu adam
Muslera,Telles,Melo,Selcuk,Sneijder,Balotelli gibi kalitesi üst düzey bir oyuncu grubunu olusturmus oluruz.
Yabancı sınırı da kalkarsa araya 1-2 serpiştirme daha yaparsak CL de eskisine göre daha iddaalı bir konuma geliriz.![]()
Yalniz herkes fazla heyecanlanmadan... Arsenal'in bu yaz Balotelli icin 30m teklif etmeye hazirlandigi, Arsene Wenger'in Balotelli'nin menajeriyle bulustugu ve Balotelli'yle ozel sponsorluk anlasmasi olan Puma'nin, Arsenal'in de sponsoru oldugu icin bunu cok istedigi ve gerekirse katki verebilecegi konusuluyor.
Yalniz herkes fazla heyecanlanmadan... Arsenal'in bu yaz Balotelli icin 30m teklif etmeye hazirlandigi, Arsene Wenger'in Balotelli'nin menajeriyle bulustugu ve Balotelli'yle ozel sponsorluk anlasmasi olan Puma'nin, Arsenal'in de sponsoru oldugu icin bunu cok istedigi ve gerekirse katki verebilecegi konusuluyor.
Balotelli tuhaf bir adam. Sert durmaya çalışan duygusal biri. Yetiştiği ortamda dolayı sürekli bir sertlik gösterisi yapma ihtiyacı hissediyor. Gol atınca kutlamam bu benim işim falan diyip, maç kaybedince oturup ağlıyor. Avrupa'lı anlamaz böyle adamı. Onun ilacı Türk taraftarı. Türk taraftarının da ilacı Balotelli. Muhteşem bir ortaklık olur.
Futbol kalitesi zaten tartışmaya açık değil.
Çok büyük transfer olur öyle böyle değil. Yıllardır kendi yazdığım savları yemiş olurum keyifle.
Şu yaşlı, genç oyuncu mevzularında. Yıldız alacaksan yaşlı almak zorundasın, gelen gençleri ise tanımamamız normal çünkü hem genç olsun hem yıldız olsun olmaz. Türkiye'ye böyle adam getiremezsin derdim.
Avrupa'nın en muazzam adamlarından birini getirirlerse hakkaten denecek bir şey kalmaz. Sadece kalite olarak ondan önce gelen farklı isimler muhakkak vardır ama popülarite ile birleşince sayılı adamlardandır. Atıyorum mesela Lewa daha iyidir ama Balo daha popüler. Nasıl Drogba ve Sneijder'dan sonra her futbol sever bizi tekrar hatırladı, Balo ile akıllara çakılırız.
Adam Milanı,M.city i iplemedi bizdemi top oynayacak.Biraz mantıklı düşünelim.
Adam Milanı,M.city i iplemedi bizdemi top oynayacak.Biraz mantıklı düşünelim.