Ne kadar güzel olsa, olmaz. Belki Sneijder'i takas olarak alabiliriz ama onlarda zaten Kaka var ve Balotelli giderse iyice mid-table takimi olurlar.

Artik türkiyede her gün böyle haberleri okurum :D

Kaka amerikaya gitti, cühela oldugumuzu bu kadar belli etmeyelim. Sneijder GÖNDERİLEMEZ

Kaka amerikaya gitti, cühela oldugumuzu bu kadar belli etmeyelim. Sneijder GÖNDERİLEMEZ

Sanki herkes bildigi birsey degil.

Biraz mantikli düsün, Balotelli Sneijderdan daha genç ve bizim için daha faydali olur - en azindan forvet problemi bitmish olur. Sneijder giderse Selçuk ve Meloyla 4-4-2ye dönebiliriz.

Insan o kadar da kör fan olmaz.

Sanki herkes bildigi birsey degil.

Biraz mantikli düsün, Balotelli Sneijderdan daha genç ve bizim için daha faydali olur - en azindan forvet problemi bitmish olur. Sneijder giderse Selçuk ve Meloyla 4-4-2ye dönebiliriz.

Insan o kadar da kör fan olmaz.

Balotelli = kumar. Ne sen ne de ben sneijder gibi topcu göremeyiz bu takımda. Hagi'den sonraki tek veli nimetimiz, böylesine tutmuş böylesine zeki ve yetenekli bir adamı balo gibi ne ypapacagı belli olmayan bomba için feda etmek enayiliktir. Fanlıkla alakası yok, asıl insan bu kadar gereksiz anti fan olmaz

Balotelli = kumar. Ne sen ne de ben sneijder gibi topcu göremeyiz bu takımda. Hagi'den sonraki tek veli nimetimiz, böylesine tutmuş böylesine zeki ve yetenekli bir adamı balo gibi ne ypapacagı belli olmayan bomba için feda etmek enayiliktir. Fanlıkla alakası yok, asıl insan bu kadar gereksiz anti fan olmaz

Her transferde belirli riskler vardir, ama gelecege'de bakmak lazim. Sen 2-3 sene sonraki Sneijderle zor sampiyonluk ve CLde mücadele edersin, ama Balo daha hala iyi olabilecek oyuncu bosuna Prandelli hep onu tercih etmedi DKnda.

Sneijder suan iyi güzelde bir kaç sene sonra kesinlikle bu kadar iyi olacagini sanmiyorum.

Her transferde belirli riskler vardir, ama gelecege'de bakmak lazim. Sen 2-3 sene sonraki Sneijderle zor sampiyonluk ve CLde mücadele edersin, ama Balo daha hala iyi olabilecek oyuncu bosuna Prandelli hep onu tercih etmedi DKnda.

Sneijder suan iyi güzelde bir kaç sene sonra kesinlikle bu kadar iyi olacagini sanmiyorum.

Bilemeyiz orta saha oyuncuları 35 yasına kadar yüksek performans verebiliyor, bunun örnekleri fazlasıyla var. Ben olsam balotelli riskine girmem, türkiye gibi bir ülkede öyle bir adamı harcarlar. Ayrıca elinde sneijder gibi bir adam varken hayatta riske etmem

bu adamı neden istersiniz anlamıyorum tamam çok yetenekli ama o sadece kadar. Disiplinsiz,şahsi oynayan ve en kötüsü takımı her an yakabilecek oyuncu kariyerinde 85 civarı kart görmüş forvet olabilir mi henüz 24 yaşında stoper için bile çok fazla

4u9uputy.jpg

yze6a3uv.jpg

Prandelli ip ucu verdi,

Balotelli için girişimler var.

Hadi hayırlısı.

Sneijderi gönderip bunu alırlarsa yazıklar olsun

Gelecekse başka yabancı gitsin

Osvaldo mu daha iyi bu mu renktaslar.Osvaldo ilede konular cikiyor.

Osvaldo 28 yaşında, yaşlı sayılmaz ama balotelliye göre yaşlı. Balotelli ise 23 yaşında. Balotelliyi almamız kumar olacak gibi eğer kendini geliştirir sezonda 25-30 gol yazarsa 25 yaşına gelmeden çok iyi para okuturuz ama dediğim gibi risk. Kötü oynama durumuda var. Dünya kupasında gördük daha 1-2 hafta önce. Eğer öyle oynamaya devam ederse verdiğimiz paraya yazık olur.

Osvaldo 28 yaşında, yaşlı sayılmaz ama balotelliye göre yaşlı. Balotelli ise 23 yaşında. Balotelliyi almamız kumar olacak gibi eğer kendini geliştirir sezonda 25-30 gol yazarsa 25 yaşına gelmeden çok iyi para okuturuz ama dediğim gibi risk. Kötü oynama durumuda var. Dünya kupasında gördük daha 1-2 hafta önce. Eğer öyle oynamaya devam ederse verdiğimiz paraya yazık olur.

Kardes yani sence balotelli mi osvaldo mu daha iyi oynuyor.Osvaldo 28 yasinda tam olgun yasi bence.5 sene oynar bu osvaldo.

hiç istemem gelirse medya 7-24 bunu takip eder zaten ihtiyacımız olan tip değil

Geri
Üst Alt