# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Ben genç yeteneklere verilecek paraya acımam.Bütün transferlerimiz bu ayarda olsun. Ama bizim vasıfsız taraftarımız Gio'ya,Jo'ya yaptığını yapar.İki maç kötü oynasın yuhalar.Sabır yok. Bu çocuklara sabredelim, böyle oyuncular alalım.

Sabir gerek evet. Bende bizim insanimizi cok zor anliyorum. Besiktas Simao yerine bunu alsaydi hayir demezdim. Daha genc ve yetenekli. Tutarsa jackpot. Tutmasa genc oldugu icin yinede satabilirsin. Bir Porto gibi Kolombiya, Japonya, Romanya'dan bilinmez, taninmaz oyuncu alinsa neden aliniyor oluyor. Ama simdi hepimiz Porto'ya zevk alarak bakiyoruz.

Bence Formica Galatasaray icin cok iyi olacak.

Mauro Formica'nın menajeri Galatasaray'la her konuda anlaşıldığını Arjantin basınına duyurmuştur. Vikipedi'de şu yazı geçmektedir;

Mauro Formica, 4 Nisan 1988, Santa Fe, Arjantin doğumlu futbolcu. Alt yapısından yetiştiği Newell's Old Boys'ta 4 sezon forma giydikten sonra Galatasaray'a transfer olmuştur. Pozisyonu ofansif ortasahadır.

Tüm Galatasaray Camiasına hayırlı, uğurlu olsun...

Sen bu mantıkla gidersen çok oyuncu beğenmezsin.Gelir gelemz adama zank diye balon önyargısı ile bakma bence.

Önyargı değil gerçekten iyilerini ispanya pazarı alıyor zaten, hatırlarsınız carrusca ile birlikte L.Somoza'yı istemiştik ki o ara Basile tarafından hazırlık maçlarında F.İnsua ile birlike Milli takıma çagırılıp oynatılmıştı. Bak Somoza Villareal'de tutmamasına rağmen eger bize gelseydi faydalı olurdu, yani biz,im işimizi gorurdu ama V.real'e hafif geldi. Neyse Carrusca ve Somoza'yı istedik; nispeten(görece) iyi olan Somoza'nın peşinde Villerreal vardı, Carrusca'nın peşinde ise 2.ligden Cadiz. Fark budur. Somoza 2. sınıf bir oyuncudur, Carrusca 3.sınıf. Ve biz anca Carrusca'yı alabildik. Arjantinliler oyuncularını oldukça overrated gösterebiliyor ve bunu müşteriye inandırabiliyor. o Kadar çok adam var ki yahu birkaçı da mantıklı bir fiyat/performans sunsun. A kalitelilerden D'Alessandro, Riguelme(dahil), eski Bayern'li Sosa hangisi kulubune maddi ve performans anlamında fayda verdi? Escobar, Avendano, F.Hugian, Carrusca gibi vasatları da her acıdan zarar, kalitelileri de cok az adam var ki performans ve maliyet yonunden artı sağlasın kulubune. En buyuk ornegi herhalde Biglia Anderlecht. U-17 takımında parlamıştı 1.5m euroya aldılar ve tuttu, ama Biglia gibi örnek % 10 ancak vardır.

Sabir gerek evet. Bende bizim insanimizi cok zor anliyorum. Besiktas Simao yerine bunu alsaydi hayir demezdim. Daha genc ve yetenekli. Tutarsa jackpot. Tutmasa genc oldugu icin yinede satabilirsin. Bir Porto gibi Kolombiya, Japonya, Romanya'dan bilinmez, taninmaz oyuncu alinsa neden aliniyor oluyor. Ama simdi hepimiz Porto'ya zevk alarak bakiyoruz.

Bence Formica Galatasaray icin cok iyi olacak.

Yahu hem çıkıp Arsene Wenger şöyle adam, böyle adam, gençlere şans veriyor derler, çıkıp Porto gibi olalım derler.Sonra bu transferlere burun kıvırılar, iki maçta yuhalarlar.

Facebook'ta grubu açilmis bile :)

ya bu nasıl bir mantık.İyi adam olsa başkaları neden almamış? alamamış bordo işte.biz anlaşmışız.yada kimsenin görmesi beğenmesi önemli değilki.Bizim scout ekibi yada herkimse keşfetmiş beğenmiş.Hayırlı olsun.videolardan yorumlardan yetenekli oldugu belli.inşallah yararlı olur

Formica gelirse yeni bir Pastore olur. Ulkesinin en buyuk yeteneklerinden biri, hatta en buyuk yetenegi diye gosteriliyor. Sag ve sol ayagini Sneijder gibi kullanabilen, sag, sol, forvet arkasi oynayabilen genc bir oyuncu. Insallah alinir. Formica sizin Messi'niz olsun, Q7 bizim Ronaldo'muz, maclar daha zevkli gecsin.

Abartmayalım

Şşşşşş. Gelsin bi sonra eleştirin da.

Yok balon malon inanmıyorum bu oyuncu gelsin, sonsuz kredisi var gözümde.Genç, potansiyelli adam lazım.

Pürüz diye bahsedilen olay sanırım, kulübünden alacağı 200.000€. Umaırm sırf bu yüzden yatmaz bu iş.

Yok balon malon inanmıyorum bu oyuncu gelsin, sonsuz kredisi var gözümde.Genç, potansiyelli adam lazım.

Kesinlikle Merih, onca sene yıldızları (!) oynattık milyonlara.Hangi birisi gerçekten istenen performansı sergiledi ki?Bu tip gençleri mutlaka denemek lazım, ama sadece Arjantin pazarından alınmamalı.Biraz da Fransa'ya uğramalı.

4-5 sene boşa kürek çekelim o zaman yada seneye göndermek için çırpınalım.

Ne idüğü belirsiz adamları almaktan bu hale geldik zaten.

Eleştiren arkadaşlara soruyorum ;

Formica'nın kaç maçını izlediniz. Artısı eksileri nelerdir ? Neden eleştiriyorsunuz.

not ; Ben izlemedim, izlemediğim için siz eleştirenlerin yorumlarını merak ediyorum. Eleştiriyorsanız bu oyuncuyu defalarca izlemişsinizdir ha ?

Formica'nın kaç maçını izlediniz. Artısı eksileri nelerdir ? Neden eleştiriyorsunuz.

not ; Ben izlemedim, izlemediğim için siz eleştirenlerin yorumlarını merak ediyorum. Eleştiriyorsanız bu oyuncuyu defalarca izlemişsinizdir ha ?

Aynen.

Eleştiri değil. Ne olduğunu koskoca forumda kimsenin bilmediği bir futbolcunun alınması beni rahatsız ediyor.

Sonu Carrusca'ya benzemez inşallah:SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt