Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

itibar suikasti yapılan, bezdirilmeye çalışılan futbolcumuz. yazıklar olsun.

tükürsem tükürüğüme yazık. allah kahretsin düzeninizi

Sayın Dursun Özbek; bir hareketle kral olacakken haksızlığa karşı yapmadığın bir duruş yüzünden de rezil olacaksın. Bunun ortası yok sayın Özbek. Bu taraftar arkasında durmayan adama tekmeyi basar. Tekrar seçilirim diye erken seçim yapıp başkanlığı kaptırmış adamsın bir kere daha düşün derim sessizliğini.

Galeyana gelmemeli amaçları taraftarı sahaya döküp puan sildirmek Okan hocayı tahrik edip ceza aldırmak bunkar bu kadar şeref yoksunu onursuz gurursuz omurgasız varlıklar insan bile demiyorum

Amaç çok net bugün puan kaybettirmek.

Sonrasında da 1 hafta boyunca İcardi BJK maçında nasıl oynar algısı yapıp o maçta da doğrayacaklar.

Hayırlısı ile şu 2 maçı geçersek boklarında boğulacaklar.

Alayı cibiliyetsiz bunların.

Bu işin boku çıktı. Hoş şeyler görmüyorum. Umarım birileri aklını başına alır. Deniyorlar biseyler deniyorlar birileri.

İlahi adalete inanırım. Bjk maçını bize İcardi aldıracak görürsünüz. Hepsine bilezik gibi geçireceğiz.

Bir goruntu vardi o gercekse haketti hatta az bile vermisler

Sporcusun cuvalla para kazaniyorsun ve baska bir ulkedesin.Milyonlarca insanin izledigi maclar da o hareketi yapmamalisin.

Okan hocanın yerinde fatih hoca olsa oyuncularına takımına bukadar saldırı olsa ve yönetim.buna çanak tutsa medyanın önünde hadım ederdi o yönetimi, Okan Hoca çok mülayim bir adam ki esas amaclarida onu raydan çıkarmak

Fenerlilerin görüntü var montaj değil dediği elinin siyah olduğu görüntü mü yoksa başka bir görüntü mü var?

Bilmiyorum gercekse kim yaparsa yapsin kabul edilmez.

Fbli itler gibi olmayan penaltiyi savunacak kadar alcak degiliz.

Goruntu dogruysa haketmis
Hala doğruysa diyorsun. Görüntü doğru falan değil. Neden burda 500 tane adamın yazdığına inanmıyorsun da götten sallama montaj görüntüye inanıyorsun? Amacın nedir?

görüntü doğru olsa 20 tane kameradan biri çekerdi merak etme, 20 kerede sunulurdu zaten medyaya. patates görüntü siyaha dönen el vs çocuk anlar montajı, hala gerçekse diyenler var.

Geri
Üst Alt