Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

Zahanın 2 adet formasını gelir gelmez almış biri olarak forvet falan değil adamın katkısı düşük işte açık net he toparlar orası ayrı icardi oynamasın iyi oldu diyen adamın Galatasaraylılığınan şüphe ederim oynamasın dersin buna lafım yok ama iyi oldu falan gibi cümleler çok yanlış

GÜYA hakkımızı ordada savunsun diye Yusuf Güney var - eski asbaşkan..

TFF'de de asbaşkan sanırım. bir halta yaramıyor şekil 1-A

Her futbolcunun düştüğü dönemler olur icardi givi bi adamın düşük hali bile gol ve asist katkısı veriyor bu adamı kızağa yedeğe çekersen ceza yedi oynamıcak iyi oldu dersen bu adamı komple kaybedersin
Ben icardi defolsun demiyorum şu an zaten. Ama 1 ay sonrada böyle olursa fikrim değişecek kendisine karşı.

Ben icardi defolsun demiyorum şu an zaten. Ama 1 ay sonrada böyle olursa fikrim değişecek kendisine karşı.
Sezon sonuna kadar sabırlı olunmalı baktık toparlamıyor abi usulüne göre veda ederiz kendisine kırıp üzmeye gerek yok adamın insta gönderisinin altı onur ve gurur kırıcı şeylerle dolu

Yine Ünal Aysal'ı aradığımız saatlerdeyiz

Bizimkilerin elini kolunu bağlamışlar işte emir yukarıdan belliki he genede şampiyon biz olucaz Okan hocaya güveniyorum
Her zaman ama HER zaman - lig bakımından ne zaman tamamen üsteleyeceğiz , işler karıştırılıyor.

eskiden ufak tefekti - FT ye Milli takım üzeridnen teklifler falan. şimdi geldiğimiz noktada hakeminden poizsyonuna , video editinden, tivitinden hava durumuna kadar uğraş içindeler.

Geçen sezon Erden Timur Alanyaspor maçından sonra o sert çıkışı olmasaydı şampiyon olamazdık çünkü hakkımızı yemeye devam edeceklerdi. Geçen sene yaşananları aşağıya bırakıyorum yeni kurulmuş bir takımdık ve sürekli hakkımızı yiyorlardı o süreçte fener yine kolay fikstürle şampiyonluk şarkıları söylemeye başlamıştı.

-Antalya deplasmanı olmayan penaltı verildi, Oliveira'ya yapılana penaltı çıkmadı.
-Giresunspor maçı 2 penaltı var verilmedi.
-Trabzon deplasmanı Larsen'in eline gelen topa penaltı çıkmadı.
-Antep maçı 1-1'ken dakika 35'lerde hakemin önünde olmasına rağmen temiz pozisyona kırmızı çıktı.
-Kayseri deplasmanı Icardi'nin şutu ele geldi penaltı çıkmadı, rakibin attığı gol öncesi taban var iptal etmedi.
-Alanyaspor maçında Icardi'nin golü ofsayt değil, Boey pozisyonuna haksız yere kırmızı verildi, Mertens'e arkadan yapılan harekete penaltı verilmedi, İlk yarının sonunda 2'ye 2 pozisyon yakalamışken bitirdi, Abdülkerime maçın son dakikalarında ayağa basmaya kırmızı verildi.

Saha dışı güçsüz bir yönetim hiçbir zaman başarılı değildir

Geçen sene Erden Timur'un 2 kez sert duruşu ve Okan hocanın üstün derbi ve maç performansından dolayı şampiyon olduk çoğu rakibi kalemize bile yaklaştırmadı o fırsatı verdirmedik.

Bu sene kim ne derse desin Erden Timur'un sindirdiler ve Okan hoca yalnız başına kaldı.

Her zaman ama HER zaman - lig bakımından ne zaman tamamen üsteleyeceğiz , işler karıştırılıyor.

eskiden ufak tefekti - FT ye Milli takım üzeridnen teklifler falan. şimdi geldiğimiz noktada hakeminden poizsyonuna , video editinden, tivitinden hava durumuna kadar uğraş içindeler.
Sezon başından belliydi koç denen şahısın siyasi oluşumlarda falan boy göstermesinden böyle olacağı anlayamadık güzel yalakalık yaptı

Post prodüksiyon uzmanı olarak bu videoya yorumum şöyle;

İhtimal 1)
Adamın elinin olduğu yere Sadık Çiftpınar'ın elini maskelemişler.

İhitmal 2) Ankaragücülü oyuncunun formasından el şeklinde maske alıp anime ederek de bunu yapmış olabilirler. Mask izleri bolca var çünkü. Ama bence 1. yapılmış.

Bilerek bu görüntü üzerinden yapmışlar çünkü çözünürlük düşük olursa anlaşılamazdık artar. Mask izleri piksel kırılmalarıyla karıştırılabilir. Manipülasyonun önü açılır. Bunu normal insan anlayamaz ama grafik uzmanları anlar.

Videoda çıplak el siyaha dönüyor, sonra el o siyahtan ayrılıyor ve siyah yer küçülüyor. Tam orada durdurdum videoyu. Sonra da şortta unutuyor maskı mesela.

Altta görünüyor o da zaten.
2024-02-26-(3).jpg

Müdahale edilmemiş videoda bu tip şeyler olmaz.

Son düzenleme:
Defalarca fenerasyona itirazda bulunan ankaragücü kulübü bugünden sonra rize’den daha fazla nefret ettiğim kulüp olmuştur.
Onlar ile birlikte düşerler umarım.

Cebindenmi veriyorsun?
Bu herifden nasil korktuklarini anlamaya calisin cokmu zor bunu anlamak?
Olay sadece gol atmakda degil, etrafikizdaki cocuklara bakin bi
7 yaşında yeğenim bile icardi diye diye koşturuyor bu bile yeter yeni jenerasyon çocukların hepsi Galatasaraylı bunlar Galatasaray üstünlüğünden korkuyorlar

Geri
Üst Alt