Mauro Icardi, PFDK'ya Sevk Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke sezonu kapattirsalar oynatmamak için sıkıntıya dusmemize gerek kalmaz.

Zaha forvet oynasın. sakat icardiye tahammülüm kalmadı artık

Anası köpek soyu yalı kazığı

Aziz yıldırım giderken sevinmiştik, senin akıllı uslu dürüst mert bi rakip olacağını düşünerek

Fb nin ivme kazanacağını düşündüğümüz halde sevinmiştik

Ama sen namert sinsi kansız bi şeref yoksunu çıktın

Allah büyük
Aziz bunun yanında şevkat abidesi kalır ya. Aziz bu kadar kötü bir adam değildi. Bu adam bildiğin saf kötülük. Hani bir iş yerinde kendi gotunu kurtarmak için başka çalışanlara iftira atıp işten attiranlar olur ya onlardan bile daha kötü bir adam bu. Yerde para bulan dilencinin elinden parasını döverek çalacak kadar kötü bir adam. Susuzluktan ölmek üzere olan birinin karşısında duş alacak kadar kötü bir adam. Panzehiri bulunan bir zehirle cebellesen hastaya panzehir şişesini kırıp vermeyecek kadar kötü bir adam bu herif. Okuldaki matematik öğretmeninden özel ders alıp sınav sorularını hocadan öğrenen ama sınıfa karşı çalışkan olduğunu göğsünü gere gere söyleyebilecek kadar yüzsüz bir adam bu adam.

son kararım barış alper forvet tete sag kanat arkadaşlar

Icardi kapalı açık hiçbir savunmaya karşı düzgün oynayanıyor 4 aydır. Zaha en azından açık savunmalara karşı iyi
Yine de her an bir tehdit prag maçında olduğu gibi hoca da zaten büyük ihtimalle bu yüzden hiç çıkarmıyor oyundan hiç ne yapacağı belli olmaz çıkar atar bir tane fakat zaha direkt kaybolur istanbulspor savunması bile rahat sindirdi.

Yine de her an bir tehdit prag maçında olduğu gibi hoca da zaten büyük ihtimalle bu yüzden hiç çıkarmıyor oyundan hiç ne yapacağı belli olmaz çıkar atar bir tane fakat zaha direkt kaybolur istanbulspor savunması bile rahat sindirdi.
Şampiyonluğumuza karşı bir tehdit olduğu doğru

Galatasaray yönetimi uyuyor uyuyor uyuyor... bana adnan polat ve rahmet Canaydın dönemlerini hatırlatmaya başladı artık bu yönetim!

@metin Öztürk kıymetli rakibinizin yaptıklarına bir sözünüz var mı?

Ya bunlar kimki baskıyla pdfk ya sevk ediyorlar? Bonucci sevk oldu mu kamera kayıtları vardı? Nasıl bir çapsız yönetim anlayışı var? Takım şu an da dağılıyor oyuncularımızın moralleri bozuluyor yönetim neredeeeee

Evettt suskunluğumuz asaletimizden diyenler vardı her havlayana cevap verilmez diyenler vardı alın buyrun sonuç bakın iddaa ediyorum 2 aydır bu yönetim bile isteye şampiyonluğu satmıştır bakın görün bjk maçında neler olcak neler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden konuştu konuştu yoksa digerlerinden umutlanmayin arka planda neler çeviriyorlarsa yakacaklar bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt