Mauro Icardi: "Umarım Galatasaray'da daha fazla hikaye yazarım"

Hakklısında bu aşk öyle şakkkk diye kapatılacak bir hikaye maalesef değil.Sebep o.Belli ki teklif var kabul ederse dönecek.İşin iç yapısını bilemediğimiz için beklemekten başka çare yok.
şak diye kapatabilmelisin yonetim olarak.

Oyle kapatamayacak olan taraftar kesimi.

Bana gore geri donmeyecek, sadece gundem uzatilip transfer yangini olmasin diye muhabbeti yapiliyor. Hangi haber yuzde yuz dogru cikti bugune kadar. Bosluktan etkilesim kasacak baska konu yok.

şak diye kapatabilmelisin yonetim olarak.

Oyle kapatamayacak olan taraftar kesimi.

Bana gore geri donmeyecek, sadece gundem uzatilip transfer yangini olmasin diye muhabbeti yapiliyor. Hangi haber yuzde yuz dogru cikti bugune kadar. Bosluktan etkilesim kasacak baska konu yok.
Yine haklısın lakin resmi transfer dönemi 22 Haziran'da başlıyor.Resmi ne açıklanmasini bekleyebiliriz ki?

Yine haklısın lakin resmi transfer dönemi 22 Haziran'da başlıyor.Resmi ne açıklanmasini bekleyebiliriz ki?
Transfer donemi baslamasiyla icardinin baglantisi yokki, kontrat yenilemezsin adam free agent olarak menajeriyle kulup arar.

Kutlamalar vs uzerine uzun sure gecmeden "tesekkurler" videosu vs yapardin konu kapanirdi.

Ki dedigim gibi bence bu oldu zaten ama bize servis edilmedi. Boyle bir gundem var gibi takiliniyor.

Bizim yonetimin kafasini anlayabilmek pek mumkun degil.

Mauro Icardi'nin son paylaşımlarını çok beğenen Galatasaray yönetimi, Icardi'ye yaptığı teklifi arttırmayı düşünüyor.

-Via Osman Tanburacı.

Transfer donemi baslamasiyla icardinin baglantisi yokki, kontrat yenilemezsin adam free agent olarak menajeriyle kulup arar.

Kutlamalar vs uzerine uzun sure gecmeden "tesekkurler" videosu vs yapardin konu kapanirdi.

Ki dedigim gibi bence bu oldu zaten ama bize servis edilmedi. Boyle bir gundem var gibi takiliniyor.

Bizim yonetimin kafasini anlayabilmek pek mumkun degil.
Bana konu kapanmadı gibi geliyor.Suanki gidişat konu kapanmadi gibi görünüyor.Yoksa dediğin olurdu.

Geri
Üst Alt