Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.650
- 23.032
- 2.393
O laf yuzuklerin efendisininde geçen efsane laf değil mi hatta theoden söylüyordu aragorn'a.Babalar çocuklarının ölümlerini görmemeli.
İnterstellarda ki teyze diyordu harika bir laftı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O laf yuzuklerin efendisininde geçen efsane laf değil mi hatta theoden söylüyordu aragorn'a.Babalar çocuklarının ölümlerini görmemeli.
İnterstellarda ki teyze diyordu harika bir laftı.
GandalfaO laf yuzuklerin efendisininde geçen efsane laf değil mi hatta theoden söylüyordu aragorn'a.
neden aragorn theoden'in cocugu mu?O laf yuzuklerin efendisininde geçen efsane laf değil mi hatta theoden söylüyordu aragorn'a.

Hepsine beraber söylüyordu çocuğunun durumunu anlatırken.Gandalfa
Oğlumu vardı onun ??Yüzüklerin efendisinde theodenin kelamı lan o totoş
Hayır ya, Gandalf ile mezarın başında konuşurken konuşuyorlar. Ağlamaya başlıyorHepsine beraber söylüyordu çocuğunun durumunu anlatırken.
Theodred var oglu ve varisi, daha sonra theoden soyu kendisinin ölümüyle kardeşinin çocukları eowyn ve eomere gececekOğlumu vardı onun ??
Oğlumu vardı onun ??
Herhalde lan totoş
Saruman içindeyken![]()
Oğlu bende hiç yok biliyor musun nasıl ölüyor pekiTheodred var oglu ve varisi, daha sonra theoden soyu kendisinin ölümüyle kardeşinin çocukları eowyn ve eomere gececek
Herhalde lan totoş
Saruman içindeyken![]()
Grima solucandil krali kandırıp intihar görevine gitmesi icin emir verdiriyor krala, orada pusuya düşüp ölüyorOğlu bende hiç yok biliyor musun nasıl ölüyor peki
İyi yakalamışsın İsmail bravo
Çalıntı işlerinterstellarda da var o replik doruk doğru hatırlıyor
Yeni zelanda ya gideceğim sırf bu filmin bokunaOğlu bende hiç yok biliyor musun nasıl ölüyor peki
İyi yakalamışsın İsmail bravo
Git git, ben gitmedim ama o kadar çok gördük ki kesinlikle gorulmesi gereken bir ywr oldu. Butun filmleri burada cekeceklwr neredeyse ne guzel cografyasi varYeni zelanda ya gideceğim sırf bu filmin bokuna![]()
Mauro Icardi'den ayrılmak üzere olan Wanda Nara'nın ilk eşi Maxi Lopez'den olan oğlu Valentino Lopez
Git git, ben gitmedim ama o kadar çok gördük ki kesinlikle gorulmesi gereken bir ywr oldu. Butun filmleri burada cekeceklwr neredeyse ne guzel cografyasi var