- 18 Temmuz 2009
- 80.682
- 225.150
- 5.093
Geçen sene ciddi bir sakatlık yaşadı ameliyat oldu o yüzden bence 8 civarına bırakabilirler diye düşünüyorum.
Zor reis, gördüğüm kadarıyla hem fiziği çok iyi hem oyun zekası çok yüksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene ciddi bir sakatlık yaşadı ameliyat oldu o yüzden bence 8 civarına bırakabilirler diye düşünüyorum.
Evet öyle ama ciddi bir sakatlık yaşadı ve sezona formsuz başladı o yüzden fırsat olarak 8'e + bonuslar +%10 pay falana alınabilir çok değerli bir potansiyel forvet kafası çalışan oyunculardan zaten biz alamayız artık.Zor reis, gördüğüm kadarıyla hem fiziği çok iyi hem oyun zekası çok yüksek.
Neden oynamiyor buBizim sistemde uçacak oyuncuydu.
Bilmiyorum. Sakat diyenler varNeden oynamiyor bu
Şu an oynadığımız oyunda uçmazdı ama fayda sağlardı.Bizim sistemde uçacak oyuncuydu.
Katılıyorum, sadece falcaonun rakip savunmayi ortaya çekmesini Samatta da yapabilir.Şu an oynadığımız oyunda uçmazdı ama fayda sağlardı.
Bize daha çok pasör, alan açacak adam lazm güncel oyun formatında.
Zamanında CSKA izleyenler bilir. Wagner Love'ın o takımdaki rolünü.
Bize tam olarak o adam lazım.
Yaremchuk da olur, fiziksel olarak farklı olsa da mental yönü gelişmiş bir oyuncu.
Tehteh gibi her nekadar son vuruslarda kazma olsadaŞu an oynadığımız oyunda uçmazdı ama fayda sağlardı.
Bize daha çok pasör, alan açacak adam lazm güncel oyun formatında.
Zamanında CSKA izleyenler bilir. Wagner Love'ın o takımdaki rolünü.
Bize tam olarak o adam lazım.
Yaremchuk da olur, fiziksel olarak farklı olsa da mental yönü gelişmiş bir oyuncu.
Love-doumbia müthiş bir ikiliydi