Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Sallamayin lan. Kendiniz calip Kendiniz oynuyorsunuz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demek tuhaf hayaller yaw...Nasıl bir dönem laik kesim muhafazakar kesimi tanımıyorduysa aynı şekilde sizde laik kesimi zerre tanımıyorsunuz, kafanızda kurduğunuz tuhaf hayalleri gerçek zannediyorsunuz.

sen başkasın emmoğlu..Ben kahvaltıda macar salamı yiyorum. Çay içmem. Süt ve portakal suyu içiyorum. Ama ben gerçeğim.

Sizi sayiyla mi veriyorlar bu foruma yav.
Ne ayaksin arkadas.
Şaka yapıyorsan vallahi komik değil bak emmoğlu.Ne demek tuhaf hayaller yaw...
Hızlı treni küçümsemek için '' Bildiğimiz trenin fazla kömür atılmış olanı işte, o nedenle hızlı gidiyor '' diyenler nasıl tuhaf olmaz yaw..
Bu lafı anadolunun ilkokul talebesi bile söylemez..![]()
Ne şakası emmoğlu hepsini bu kibirli cahiller söyledi. Ben yada biz söylemedik, PX lerden zehirlenenler söylediler..Şaka yapıyorsan vallahi komik değil bak emmoğlu.
Kafanda garip bir kategorizasyon yapmışsın. biri fetöcü, biri liberal diğeri kendi de ne olduğunu bilmiyor. Banane bu tiplerden ? Hiçbirine en ufak yakınlık hissetmiyorum.Ne şakası emmoğlu hepsini bu kibirli cahiller söyledi. Ben yada biz söylemedik, PX lerden zehirlenenler söylediler..
İstersen arama motoruna '' dağdaki çoban isyanda '' yaz ve arama yaptır..
Mesela bir/iki örnek aklıma gelenlerden.......
- - oyuncu tarihçi şair’ Pelin Batu, hükümeti eleştireyim derken tüm Türkiye’ye rezil oldu. Trenlerin hala kömürle çalıştığını sanan ‘Tarihçi’ Batu, Pamukova’da yaşanan hızlı tren kazasının “fazla kömür atıldığı için” meydana geldiğini söyledi.
- - Hürriyet’te yazı işleri müdürlüğü yapan Tufan Türenç, önceki gün Ekvador’daki depremi Erdoğan’a bağlayarak şaka gibi bir tweet atmıştı. Daha önce cahilliği nedeniyle sosyal medyada defalarca alay konusu olan Türenç, Irak’ın devrik lideri Saddam’ı mezardan çıkarıp, Suriye’nin başına geçirmişti.
- - “Doçent Doktor” Önder Aytaç, kolay kolay unutulmayacak tarihi bir saçmalamaya imza attı. Üniversitelerde akademisyenlik de yapan Önder Aytaç, ciddi ciddi halk ekmek fabrikalarında ekmeklere büyü yapıldığını, AK Parti’nin bu şekilde oy aldığını iddia etti.
'' Demek bunun için PX lerden başka yerlerden alışveriş yapmıyolarmış deniliyor artık. ''![]()
Bu lafları bunlar bütün dünya duyacak şekilde kamuoyuna açık iletişim halinde söylediler, sen halen kafanda kurgu kategori falan diyosunKafanda garip bir kategorizasyon yapmışsın. biri fetöcü, biri liberal diğeri kendi de ne olduğunu bilmiyor. Banane bu tiplerden ? Hiçbirine en ufak yakınlık hissetmiyorum.
Ben dememişlerdir demedim ki. O üç isimden de nefret ederim, ne dedikleri beni ilgilendirmiyor diyorum ayrıca bunların laik kesimin temsiliyeti konusuyla en ufak alakaları yok.Bu lafları bunlar bütün dünya duyacak şekilde kamuoyuna açık iletişim halinde söylediler, sen halen kafanda diyosun
Yapma emmoğlu bu kadarını.
Olayı döndürüp tabulara bağlamayın, kaldı ki başlık konusunun laiklikle hiçbir alakası yok..Ben dememişlerdir demedim ki. O üç isimden de nefret ederim, ne dedikleri beni ilgilendirmiyor diyorum ayrıca bunların laik kesimin temsiliyeti konusuyla en ufak alakaları yok.
Olayı döndürüp tabulara bağlamayın, kaldı ki başlık konusunun laiklikle hiçbir alakası yok..
Banim böyle davranmaktan kastım, yapılan tek dilli eleştirilerin konu başlığın ile alakası olmadığını anlatmaya çalışmaktı.Başlık konusunu anlamsız yerlere çeken sensin. Laik kesime getiren de sensin. Her şeyi birbirine karıştırıp saçmalayan da sensin. Hasta mısın birader sen?