Meb'den Karma Eğitime Stop

Nasıl bir dönem laik kesim muhafazakar kesimi tanımıyorduysa aynı şekilde sizde laik kesimi zerre tanımıyorsunuz, kafanızda kurduğunuz tuhaf hayalleri gerçek zannediyorsunuz.
Ne demek tuhaf hayaller yaw...:love:
Hızlı treni küçümsemek için '' Bildiğimiz trenin fazla kömür atılmış olanı işte, o nedenle hızlı gidiyor '' diyenler nasıl tuhaf olmaz yaw..:geek::ROFLMAO::ROFLMAO:
Bu lafı anadolunun ilkokul talebesi bile söylemez..:hat:

bunlar eşcinsel mi, erkek erkeğe, müslüman diye geçinenlerin çoğu gizli oğlancı.

Ne demek tuhaf hayaller yaw...:love:
Hızlı treni küçümsemek için '' Bildiğimiz trenin fazla kömür atılmış olanı işte, o nedenle hızlı gidiyor '' diyenler nasıl tuhaf olmaz yaw..:geek::ROFLMAO::ROFLMAO:
Bu lafı anadolunun ilkokul talebesi bile söylemez..:hat:
Şaka yapıyorsan vallahi komik değil bak emmoğlu.

Şaka yapıyorsan vallahi komik değil bak emmoğlu.
Ne şakası emmoğlu hepsini bu kibirli cahiller söyledi. Ben yada biz söylemedik, PX lerden zehirlenenler söylediler..

İstersen arama motoruna '' dağdaki çoban isyanda '' yaz ve arama yaptır..

Mesela bir/iki örnek aklıma gelenlerden.......

- - oyuncu tarihçi şair’ Pelin Batu, hükümeti eleştireyim derken tüm Türkiye’ye rezil oldu. Trenlerin hala kömürle çalıştığını sanan ‘Tarihçi’ Batu, Pamukova’da yaşanan hızlı tren kazasının “fazla kömür atıldığı için” meydana geldiğini söyledi.

- - Hürriyet’te yazı işleri müdürlüğü yapan Tufan Türenç, önceki gün Ekvador’daki depremi Erdoğan’a bağlayarak şaka gibi bir tweet atmıştı. Daha önce cahilliği nedeniyle sosyal medyada defalarca alay konusu olan Türenç, Irak’ın devrik lideri Saddam’ı mezardan çıkarıp, Suriye’nin başına geçirmişti.

- - “Doçent Doktor” Önder Aytaç, kolay kolay unutulmayacak tarihi bir saçmalamaya imza attı. Üniversitelerde akademisyenlik de yapan Önder Aytaç, ciddi ciddi halk ekmek fabrikalarında ekmeklere büyü yapıldığını, AK Parti’nin bu şekilde oy aldığını iddia etti.
'' Demek bunun için PX lerden başka yerlerden alışveriş yapmıyolarmış deniliyor artık. '':love:

Ne şakası emmoğlu hepsini bu kibirli cahiller söyledi. Ben yada biz söylemedik, PX lerden zehirlenenler söylediler..

İstersen arama motoruna '' dağdaki çoban isyanda '' yaz ve arama yaptır..

Mesela bir/iki örnek aklıma gelenlerden.......

- - oyuncu tarihçi şair’ Pelin Batu, hükümeti eleştireyim derken tüm Türkiye’ye rezil oldu. Trenlerin hala kömürle çalıştığını sanan ‘Tarihçi’ Batu, Pamukova’da yaşanan hızlı tren kazasının “fazla kömür atıldığı için” meydana geldiğini söyledi.

- - Hürriyet’te yazı işleri müdürlüğü yapan Tufan Türenç, önceki gün Ekvador’daki depremi Erdoğan’a bağlayarak şaka gibi bir tweet atmıştı. Daha önce cahilliği nedeniyle sosyal medyada defalarca alay konusu olan Türenç, Irak’ın devrik lideri Saddam’ı mezardan çıkarıp, Suriye’nin başına geçirmişti.

- - “Doçent Doktor” Önder Aytaç, kolay kolay unutulmayacak tarihi bir saçmalamaya imza attı. Üniversitelerde akademisyenlik de yapan Önder Aytaç, ciddi ciddi halk ekmek fabrikalarında ekmeklere büyü yapıldığını, AK Parti’nin bu şekilde oy aldığını iddia etti.
'' Demek bunun için PX lerden başka yerlerden alışveriş yapmıyolarmış deniliyor artık. '':love:
Kafanda garip bir kategorizasyon yapmışsın. biri fetöcü, biri liberal diğeri kendi de ne olduğunu bilmiyor. Banane bu tiplerden ? Hiçbirine en ufak yakınlık hissetmiyorum.

Kafanda garip bir kategorizasyon yapmışsın. biri fetöcü, biri liberal diğeri kendi de ne olduğunu bilmiyor. Banane bu tiplerden ? Hiçbirine en ufak yakınlık hissetmiyorum.
Bu lafları bunlar bütün dünya duyacak şekilde kamuoyuna açık iletişim halinde söylediler, sen halen kafanda kurgu kategori falan diyosun
Yapma emmoğlu bu kadarını.

15 lafının 14 tanesi sallamasyon olan birilerinin 15. lafını sorgulamak en doğal haktır..

Bu lafları bunlar bütün dünya duyacak şekilde kamuoyuna açık iletişim halinde söylediler, sen halen kafanda diyosun
Yapma emmoğlu bu kadarını.
Ben dememişlerdir demedim ki. O üç isimden de nefret ederim, ne dedikleri beni ilgilendirmiyor diyorum ayrıca bunların laik kesimin temsiliyeti konusuyla en ufak alakaları yok.

Ben dememişlerdir demedim ki. O üç isimden de nefret ederim, ne dedikleri beni ilgilendirmiyor diyorum ayrıca bunların laik kesimin temsiliyeti konusuyla en ufak alakaları yok.
Olayı döndürüp tabulara bağlamayın, kaldı ki başlık konusunun laiklikle hiçbir alakası yok..

Olayı döndürüp tabulara bağlamayın, kaldı ki başlık konusunun laiklikle hiçbir alakası yok..

Başlık konusunu anlamsız tabulara çeken sensin. Laik kesime getiren de sensin. Her şeyi birbirine karıştırıp saçmalayan da sensin. Hasta mısın birader sen?

Başlık konusunu anlamsız yerlere çeken sensin. Laik kesime getiren de sensin. Her şeyi birbirine karıştırıp saçmalayan da sensin. Hasta mısın birader sen?
Banim böyle davranmaktan kastım, yapılan tek dilli eleştirilerin konu başlığın ile alakası olmadığını anlatmaya çalışmaktı.
Konu şimdi de döndü başka yerlere.

Ayrıca ne ayaksın demek de, ne demek .... burada sadece tek dil mi konuşulur, başka lisanlara yer yok mu....
Farklı fikirleri öcü gibi görüyosunuz, niye böyle diye eleştirince de kızıyosunuz sonra.

Üyeler istikrar istiyor...;D:asd:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Karma eğitim olduğu haliyle devam ediyor. Ancak bazı okullarda kız-erkek eğitimin ortadan kaldırılması yönünde bir karar var ortada. Bu tamamen gönüllük esasına bağlı. Burada tercihlerin çoğaltılması söz konusu" dedi.

birden bire değil böyle yavaş yavaş alıştıra alıştıra şeriatı getirecekler!!

Bu konu özelinde yazmak istemiyorum. 2 aylık bir erkek bebeğim var ve geleceğinden endişeliyim.

Sanırım Karadağ'dan ev alma projemi 1-2 sene daha erkene çekmem lazım.

karadag a yakin zamanda gittim , bahsedildigi gibi gercekten emlakcilar da 50 bin ,hatta daha dusuge evler var. trafigi bize benziyor , onun disinda gayet yasanilabilir bir yer

yurt disi yerlesme veya mulk edinme sansi en son kktc idi , karadag bir bonus oldu , baska boyle firsat gelmez , planini uygulamani oneririm

Geri
Üst Alt