Mecidiyeköy GS Leo Residence Projesi

Türkiye'de turizm fiyatları acayip arttı bu otel şu an açılsın en az 10-15 milyon euro kazanır yılda.
ADR : Average Daily Rate (Ortalama Günlük Oda Fiyatı)

ADR = 10.000.000 USD / (200 oda × 365 gün) = 10.000.000 / 73.000 ≈ 137

ADR = 15.000.000 USD / (200 oda × 365 gün) = 15.000.000 / 73.000 ≈ 205

Yani 200 odalı bir otelin yılda 10 ila 15 milyon USD arasında gelir elde edebilmesi için her gün tüm odalarını yaklaşık 137 ila 205 USD arasında bir ortalama fiyatla satması gerekiyor. Ancak oteller asla %100 doluluk oranına ulaşmaz, bu nedenle bu seviyelerde gelir beklentisi gerçekçi değildir bence. Ayrıca bu rakamlar sadece ciroyu gösteriyor maliyetler, personel maaşları, bakım, temizlik, enerji giderleri gibi masraflar henüz hesaba katılmadı.

Otel satın alıp ya da otel işletmeciliğine girip sonra pişman olan o kadar çok insan gördüm ki… Bekledikleri gelir hiç hayal ettikleri gibi olmuyor. Bir otel işletip zengin olacaklarını sanan çok kişi var, ama işin gerçeği öyle değil. Cunda Adası’nda bile bunu o kadar çok gördüm ki inanamazsın...

Otel satın alıp ya da otel işletmeciliğine girip sonra pişman olan o kadar çok insan gördüm ki… Bekledikleri gelir hiç hayal ettikleri gibi olmuyor. Bir otel işletip zengin olacaklarını sanan çok kişi var, ama işin gerçeği öyle değil. Cunda Adası’nda bile bunu o kadar çok gördüm ki inanamazsın...

Başkanın otel işletmesi konusunda tecrübesi vardır herhalde biz böyle sıkıntılar yaşamayız gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler hayri üstadı niye dinlemiyorsunuz. Otelden vazgeçildi rezidans yapıldı burası, daireler bile satıldı

1950 yilinda mecidiyeköyde bir deveye deh edilmiş, deve buradaki arazide durunca buraya çok güzel rezidans yapilir denmiş.

1950 yilinda mecidiyeköyde bir deveye deh edilmiş, deve buradaki arazide durunca buraya çok güzel rezidans yapilir denmiş.

1750088282382.webp

Dursun Özbek: Mecidiyeköy Projesi için faaliyetlerimiz devam ediyor. Nisan 2026 sonu itibarıyla inşai faaliyetlerin tamamlanmasını ve gayrimenkul satın almış kardeşlerimize teslimat yapılmasını planlıyoruz.

Geri
Üst Alt