Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Medya Bilgilendirme: Basın Toplantısı Adnan Polat

Kaybetcek hiç bir şeyi yoktu Adnan Polat'ın zaten batmış batacağı kadar bugune kadar içinde kalan herşeyi söyledi. Ağır abilere bile gider yaptı bu saatten sonra sular falan durulmaz beyler dahada gerginleşir ortalık.

Camianın godomanlarına söyledikleri için tebrik ederim ama sen futboldan anlamıyorsun takımında 3. lig düzeyinde.

genel kurulda ibra ederler etmezle rorasi ayri.ama bence ibra edilecek gibi duruyor

Size katılmıyorum bu konuda çünkü dün helvacı o açıklamaları yaparak bahsettiğiniz prensibe aykırı davrandı başkanda zaten söyledi o dün akşam açıklama yapmasa ben burada anlatmazdım dedi helvacı başkanı öne sürüp kendini aklamaya çalıştı nitekim hainlik yaptı.

Galatasaray tarihinde böyle bir rezalet yok! Başkan basın toplantısı yapıp kendi yönetim kurulundaki üyelerin istifalarını istiyor!

En önemli presiplerimizden biri "Kol kırılır yen içinde kalır" prensibidir. Sen ne yapıyorsun Adnan? Fenerbahçe mi burası?

İlk seçimde %10 oy alamayacaksın! Geldiğin güne lanet olsun!

camianın birlikteliğiyle girip,camiada sallamadık kimse bırakmadı.mağdur edebiyetı yapıp taraftarı yanına çekme çabası gibi.eğer ki sivas maçında protesto edilir ve giderse tükürdüğümü yalarım.

yalniz helvaci dün "asla istifa etmicam" demisti

Cahillime verin arkadaşlar, inan kıraç kim? Yani gerçekten kim, herkes oo başkan inan kıraça bile giydirdi diyoda ondan soruyorum.

adam daha 300 trilyona yakın bi iş yapması gereken adamı nasıl kovsun klüpten azcık mantık lütfen!

doğru babasının parasını veriyordu toki başkanı akıl edemedim.

hem başbakan toki başkanı çok sahiplendi bu işi diyor hem de stad 19 ay geç teslim edildi diyor

Galatasaray Baskan'i ASLAN'dir, koyun degildir

polata çok yklendiler adamın ne şerefi kaldı ne halsiyeti.bence az bile konuştu..

Adnan Polat'tan Mehmet Helvaci'ya: "Herkesin ne oldugunu anladik. Sanki hirsizlik yapmisiz gibi ibradan korkuyor."

Konusmalari gayet samimi ve gercekciydi. Gercekten ben Adnan Polat'in buralara kadar geldigine malesef inanamiyordum. Adnan Polat gercek bir Galatasaray'li ve kulübe cok katki sagladi. Futbolda kötü olabiliriz tamam ama 4-5 yil önce maddi durumumuz nasildi? Simdi nasil?

Fena konuşmadı. Helvacı'yı istifaya çağırmakla çok iyi yaptı. İnan Kıraç'a savaş açmasını pek anlam veremedim.

Başkan 10 numara konuştu helal olsun. Bence haklı.

Valla taraftar olarakta özeleştiri yapmamız gerekiyor.Toplantıyı izledim ve şahsen hak verdim.Şimdi laf söyleyenler olur yanar dönerlik yaptın gibilerinden.:)Toplantı da edilen her kelam beni düşünceye itdi. Ve şahsen polat a ettiğim laflar aklıma geldi kötü laflarım yoktu fakat güncel olayların ateşi ile edilmiş laflardı sanki bu bende pişmalık yarattı.Ve yine taraftar olarak mantıklı düşünmeye köstek değil destek olmaya gereksinim var kısaca biz kendimizden başalamalıyız artık. Ben gitmez diyorum ve içerideki çürük domatesleri de temizler diyorum.

Helvacı Haldun üstünelinde başını yemişti.Polatıda yemeğe kalktı ama taşa tosladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt