# Mehmet Aurelio

Cevap: # Mehmet Aurelio

Herkes orta sahada sisme var diyor da bana göre saglam pek adam yok. Linderoth, Topal sürekli sakat zaten. Mustafa Sarp alternatif olsun diye alindi, 11 oyuncusu degil. Baris ve Güven de bence Galatasaray'in banko oyuncusu olabilecek kapasitede degil. Ayhan eh iste.. Aurelio'nun gelmesini ben de pek istemem, onun yerine oyunu gercekten cift yönlü oynayabilen, oyunu yönlendiren, ataklari baslatan, duran top kullanbilen, elimizdekilerden cok daha kaliteli birini tercih ederim. Aurelio bu tanima pek uyan biri degil ama alinirsa da faydali olacagina eminim.

25 kişilik kadronun yarısı orta saha olacak ama bu gisişle de. :)

Geçen sezon Steua maçına 7 stoper ile çıkmıştık , sonrasını anlatmama gerek yok heralde o yüzden bu yorumlar anlamsız.;)

her zaman böyle olcak diye bir şey yok.

rijkaard 25 kişiye indircem diyor kadroyu.

bu 25 kişiyilik kadroyu bu şekilde şişrirsen gençlere falan yer kalmaz.

Aurelio bence oyunu çift yönlü oynayabilen bi adam. Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi çeyrek finaline yükseldikten hemen sonraki sezonunda hiç bi şey yapmadan gelmesi büyük oranda Aurelio'nun orta sahada takımı toplayıcı, atakları başlatıcı, zekice oyununu oynayabilecek adamı bulamamasından kaynaklanıyor. Tekrar sağlam dönebilir mi burası muamma ancak 1,5 m euro gibi bi bedele denenmeye değer. Çünkü eğer sağlam dönerse Türkiye'nin en iyi centre midfielder'i takımımızda olacak.

Aurelio gittikten sonra arkasından aglayan, dön gel ,yuvaya dön diyen ezikler yine 180 derece dönerek oh sevindim Aurelionun Galatasaraya gitmesine diyorlar.Eziklik sınır tanımıyor.

antu'da kampimizda oldugu yaziyor.Icime sinmiyor nedense Aurelio.

aurelio'nun bir kötülüğünü görmedim.Mehmet topala iyi bir yedek olabilir.

tribünümüze karşı bir saygısızlık yapmamış,saygılı,milliyetçi bir adamı neden istemez bizim taraftar anlamıyorum ama kimseye de neden istemiyorsun saçmalama diye sormam.

herkes kendine göre haklı.

aurelio'nun bir kötülüğünü görmedim.Mehmet topala iyi bir yedek olabilir.

tribünümüze karşı bir saygısızlık yapmamış,saygılı,milliyetçi bir adamı neden istemez bizim taraftar anlamıyorum ama kimseye de neden istemiyorsun saçmalama diye sormam.

herkes kendine göre haklı.

+1905. Ayrıca harika bir ortasaha oyuncusu. Neden hayır derler inanın aklım almıyor. Harika bir transfer olur bence.

Fenerden gittikten sonra halini gorduk takimin adam tek basina topluyordu sahayi.Bize gelirse cok sevinirim.

+1905. Ayrıca harika bir ortasaha oyuncusu. Neden hayır derler inanın aklım almıyor. Harika bir transfer olur bence.

Beni tek endişelendiren sakatlık süresi ve sakatlıktan kurtulduktan sonra performansının nasıl olacağı. Yoksa kalitesine lafım yok.

Aurelio 1.5 milyon Euro'ya harika bir transferdir orta sahada savaşçı bir kimliği vardır Fenerbahçede 2-3 sene önce Tuncay dan sonra beğendiğim 2.isimdir. Topal ile çok iyi ikili olurlar

Geri
Üst Alt