Cevap: # Mehmet Ekici
dogum tarihi.23 mart 1990
dogum yeri.münih
boy:180 kg.75
mevki

rta saha
mehmet futbola 5 yaşında başladıktan sonra bayern munih alt yapısına geldi.özellikle football manager 2009daki potansıyeliyle beraber bana kendini merak ettiren mehmetin çıkışı 2007 yılında başladı.
o dönemde bayern2 de cıktıgı ilk macında golle tanışan mehmet bu sezonda dikkat çeken bir performans göstermişti.30küsür macta forma bulurken sezonuda 6 golle kapatmışttı.
orta sahanın ortasında,forvet arkasında gorevini layıkıyla yapar,ancak ileri geri 2 yay arasındaki oyunu memnun edecek kadar oyanayabilcegide gözden kaçmamas gerekir bence.(özellikle turkıye ligini yorumlarımda kıstas alıyorum).
takım oyununa yatkın olup,durarak oynamak yerine sürekli sahada hareket halindedir.
topsuz alandaki pozısyon bilgisi bizim ligimizdeki oyananan oyun ve futbolculara göre kat kat fazladır.
zaten alman alt yapısında yetişmiş oyuncularda bu dogal sekilde eklenen bir özellik gibidir.
Sezgileri ve pas yetenegi üst düzeydedir.bunun sayesinde takım arkadaslarına kolayca gol pozısyonuna sokabilir.özellikle önünde statik bir forvetten ziyade baros,stancu tarzı hareketli bir adamlarla uyumu muhtesem olur kanatindeyim.
dribling özelliği yeterince tatminkardır.uzun sayılabilecek boyuna ragmen çevikliği sayesinde kolay top kaybettıgını görmedim açıkcası.
zaten takımımızı kıstas aldığımızda uzun süredir rakip orta sahası ve defans hattını pasları ve driblingleriyle göbekten yarabilecek bir adama hasretiz.cokta iddalıyım bize ilaç olur.
tüm bu özelliklerinin yanında hala gelişime açık olması ona ayrı bir artı katmaktadır.
bu sene nurnberge kiralanan mehmet, cıktıgı 19 lig macının 16sında ilk11 başlamış 2gol ve 3asist üretmiştir.ilk defa bu kadar ciddi bir bundesliga deneyimi yaşayan mehmet için van gaal kendisini seneye takımında görmek istedigini dile getirmiştir.
dilerim seref aydının dediği dogrudur ve yeni sezonda parçalıyı üstüne geçirir.:yenieek: