# Mehmet Ekici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mehmet Ekici

Çok yetenekli çocuk..

Ama alır mıyız bilemem Bayern bırakmaz gibime geliyor..

kumaş var bu çocukta..

olmazsa soluğu şeref aydının ensesinde alırım :D

tabi ki de tepkim sezgin faktörünü dikkate alır şekilde olur :D

dün alisik olmadigi bir mevkiide oynadi. ve ilk kez ilk 11 de basladi. bu cocugun teknik kumasi cok üst seviye. ama umarim Galatasaray a gelip harcanmaz. Hagi onu sol acik oynatir yazik eder.

bilmiyorum bahsedildi mi ama şeref aydın sezon sonu için anlaşma sağlandığını yazmıştı

Transfer konusu başlığındaki 4 oyuncu+orta saha olsak seneye %90 şampiyon olurduk.

Dün akşam birkez daha hayran oldum.Çok büyük bir gelecek var, bir yandan böyle bir oyuncuyu Galatasaray'da görmek istiyorum, bir yandan da burada kariyerini fazla ilerletemeyeceğini düşünüp vazgeçiyorum bu kadarımdan.

Mehmet Ekici, Tunay Torun ve Taner Yalcin....:yenieek:

Almanya da üst düzey kulüplerde profesyonel futbol oynayan Türk gençleri 29-30 yaşından önce Türkiyeye gelmezler...boşuna hayal kuruyorsunuz...

Türkiye Ligi yükselişteyken Mahmut Özgener yine çökertti..

Bu Şerefe çok inanıyorsunuz ama bu Mehmet ekici olayında Patlıycak.İnşallah patlamaz.

şeref öyle börkenekten sallamaz...Bi bildigi duydugu vardir...şeref bu, boru degil...

Arkadaşlar takip edenler bilir Mehmetin asıl mevkisi ne orta sahamı yanı b2b yoksa kanat mı anlayamadım gitti zaten Turkiye maçınıda izleyemedimdi...

kendisine yazik etmesin, geleceki parlak, bizde dusmemeye oynayacagina almanyada futbolu ogrensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt