Göksel Şatır
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.393
- 1
- 1.308
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de
Vay neler dönmüs burda
Vay neler dönmüs burda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre'yi sindiremeyen Fenerli arkadaşlar Topuz'u nasıl sindireceksiniz ?![]()
Fenerbahçe liler bu transferi kabullenebilecekler mi acaba?
Yoksa Topuz, çocukluğumdan beri Fenerliydim aslında diyerek lüboş luk mu yapacak bilinmez...
Neden dogru karar? Fener harcar bu cocugu ben üzüldüm fenere gitmesine.
Kayserispor için en doğru kararı vermiş gerçekten Mehmet Topuz. :ka25: 7,5 milyon € bu zamanda göbek reklamı aldığın sponsorun bile vermez. ahahhaha. yanında bir de iş yapabilecek bir isim olan Gökhan Emreciksin'i almışlar fena mı olmuş?![]()
Simdi para kazandi ama bundan sonrasi ne olacak? En ufak bir hatasinda ezik taraftarlar tarafindan dislanmayacakmi? Yazik oldu bu adama gercekten.
Hayati Koca sadece 7.5 vermediler emreciksinide verdiler.
Özeride alir bunlar, bizimkiler uyusun daha! Adamlar memleketin en iyilerini aliyo bizimkiler daha yatiyo!
Simdi para kazandi ama bundan sonrasi ne olacak? En ufak bir hatasinda ezik taraftarlar tarafindan dislanmayacakmi? Yazik oldu bu adama gercekten.
Hayati Koca sadece 7.5 vermediler emreciksinide verdiler.
Özeride alir bunlar, bizimkiler uyusun daha! Adamlar memleketin en iyilerini aliyo bizimkiler daha yatiyo!
Para konusunda haklisinda kardesim bu cocugun futbolunu ben begeniyodum, harcanacak yazik olacak üzülürüm. Sahi bunlar emreciksini kaca almislardi?
Şimdi benim anlamadıgım nokta ; bunlar mehmet topuzun olası bi golünden sonra stat spikerinin tekrarlatışına nasıl eşlik edicekler .. Allahıın sopası yok buyrun burdan yakın![]()