Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mehmet Topuz Fenerbahçe'de

Emre'yi sindiremeyen Fenerli arkadaşlar Topuz'u nasıl sindireceksiniz ? :o

Onlar basta konusurlar sonra öyle bi sindirirlerki. Camur yönetim camur taraftar camur futbolcular, hepsi camur bunlarin. Daha bjk formali resmini görünce atip tutuyolardi simdide hava basiyolar aldik diye. Ne kadar gülünc bi taraftar grubu bunlar.

Bu arada bizim Adnan Sezginimiz ne yapiyo acaba?

Türk Futbolu adına üzücü işler oldu.Üzgünüm.

Sen üzülürsün ama bir inat ugruna türk futbolunu bu hale düsürenler asla üzülmezler. Asil üzülmesi gerekenler kendileri oysaki. Ama umurlarinda degil yahu.

Mehmet TOPUZ, Beşiktaşa gitmemekle en doğru kararı vermiştir bence. Evet Transferi konusunda bir çok hatalar yapmıştır, fakat hatasından dönerek en doğru kararıda vermesini bilmiştir. Bu hatalarından mutlaka ders almıştır. Ayrıca verdiği bu doğru kararla da, Kayserispora büyük para ve iyi bir futbolcu kazandırmıştır. Kendisine bir Kayserili olarak teşekkür ediyorum ve Fenebahçe'de başarılı olmasını diliyorum..

Neden dogru karar? Fener harcar bu cocugu ben üzüldüm fenere gitmesine.

Fenerbahçe liler bu transferi kabullenebilecekler mi acaba?

Yoksa Topuz, çocukluğumdan beri Fenerliydim aslında diyerek lüboş luk mu yapacak bilinmez...

Mehmet Topuz'un önünde 2 yol vardı.Ya bir sene daha Kayseri'de oynayamayı kabul edip gururlu bir sekilde seneye Besiktas'a gidecekti.Ya Besiktas bu isi halledene kadar bekleyecekti(ki Psikolojik olarak bu karekterde bir oyuncunun bunu kaldırması mümkün gözükmüyordu) ya da kendini ezerek,bir gün herkes fenerli olcak deyip Fatih Akyel moduna bağlıyacaktı.Ve bence son seçeneği tercih ederek kariyerini Fatih Akyel yolunda çizdi.Taraftarın kabul etmediği,Besiktas taraftarı tarafından da yuhalanan bir futbolcu omayı tercih etti.Arkasında camia gücünü hissetmeyen hiç bir futbolcu basarılı olamaz.Hele ki karekter bakımından böyle zayıf kisilikli ise bu macerenın adı da sonu da belli.3 sene içinde BANK ASYA BİRİNCİ LİG Reklamlarının starı olacaktır kendisi.Bu arada Aziz Yıldırım'a despotluğunu kanıtladığı,bir kez daha gösterdiği için tesekkürler.Zira unutmaya yüz tutmustuk Gs ve Bjk'li leri zorla Fenerli yapma alıskanlığını,Hayırlı olsun tüm kuslara...

Neden dogru karar? Fener harcar bu cocugu ben üzüldüm fenere gitmesine.

Kayserispor için en doğru kararı vermiş gerçekten Mehmet Topuz. :ka25: 7,5 milyon € bu zamanda göbek reklamı aldığın sponsorun bile vermez. ahahhaha. yanında bir de iş yapabilecek bir isim olan Gökhan Emreciksin'i almışlar fena mı olmuş? :p

Para konusunda haklisinda kardesim bu cocugun futbolunu ben begeniyodum, harcanacak yazik olacak üzülürüm. Sahi bunlar emreciksini kaca almislardi?

Bir sene daha Kayseride kalsaydı, Kayserispor Mehmet Topuzdan para kazanamayacaktı. Bu bakımdan Mehmet Topuz Fenerbahçeyle anlaşarak, hem kendisi hemde kulübüne para kazandırmış oldu ki, en doğrusunu yaptı..

Kayserispor için en doğru kararı vermiş gerçekten Mehmet Topuz. :ka25: 7,5 milyon € bu zamanda göbek reklamı aldığın sponsorun bile vermez. ahahhaha. yanında bir de iş yapabilecek bir isim olan Gökhan Emreciksin'i almışlar fena mı olmuş? :p

emreciksin gitmiyor sadece 7.5 verilcek,hepsini fb ödemicek..

emreciksin özer için ankaraya verilcek..

Simdi para kazandi ama bundan sonrasi ne olacak? En ufak bir hatasinda ezik taraftarlar tarafindan dislanmayacakmi? Yazik oldu bu adama gercekten.

Hayati Koca sadece 7.5 vermediler emreciksinide verdiler.

Özeride alir bunlar, bizimkiler uyusun daha! Adamlar memleketin en iyilerini aliyo bizimkiler daha yatiyo!

Simdi para kazandi ama bundan sonrasi ne olacak? En ufak bir hatasinda ezik taraftarlar tarafindan dislanmayacakmi? Yazik oldu bu adama gercekten.

Özeride alir bunlar, bizimkiler uyusun daha! Adamlar memleketin en iyilerini aliyo bizimkiler daha yatiyo!

Topuz'a 7,5 ve daha devre arasında 1,5 verdikleri Emreciksini verdiler.Özer desen daha aşağıya olmaz.Kimse kusura bakmasın ama memlekette bu paraları hakedecekfutbolcu yok.Buyrun hepsi onların olsun.Ben başkan olsam bu paralara bende yurt içinden transfer yapmam.

Para vermeyelim takas edelim, takas edilecek futbolcumu yok? Genis kadromuz var yurt ici transferlerini takasla yapabiliriz. Ama Topuz gitti Özerde kesin gidecek, Hamitide alirlarsa artik kahrolurum.

arkadaşım ben zaten fb liyim:)

benim bilgim sadece para verileceği..

emreciksin ise özer için verilcek ki anlaşma oldu pazartesi büyük ihtimal toplu imza var..:)

Şimdi benim anlamadıgım nokta ; bunlar mehmet topuzun olası bi golünden sonra stat spikerinin tekrarlatışına nasıl eşlik edicekler .. Allahıın sopası yok buyrun burdan yakın :D

Eh madem febelisin görüslerini söyleyiver bize. Eminim sende ilk basta alinmasini istemedin besiktas formasi ile görünce simdi kesinlesince hava atmaya basladin degilmi?

Şimdi benim anlamadıgım nokta ; bunlar mehmet topuzun olası bi golünden sonra stat spikerinin tekrarlatışına nasıl eşlik edicekler .. Allahıın sopası yok buyrun burdan yakın :D

Stat spikerini feda ederler artık.O TOPUZ diye bağırır taraftarlar Mehmet der:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt