Melis Özçiğdem: "Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yönetmek isterim"

Erkek dediğin oyunu Amerika'da ekseriya kadınlar oynuyor.
3705.jpg

Cinsiyet ayrımcılığı da bir ırkçılıktır.

Erkeğin yapabildiği her işi kadında layıkıyla yapabilir ki bizim erkek hakemlerimiz zaten bir boktan anlamıyor.

Forum kuralları gereği bu dağ ayılarının cezalandırılmalarını talep ediyorum @Alper Altun
Ciddi ciddi yine bunu mu tartisiyorsunuz.

Konudan bagimsiz:

Biyolojik farklar sebebiyle bu yoruma katilmiyorum ayrica. Her seyi yapamazlar, ha yaparlar ama ayni gucte/hizla olmaz.

GS-FB kadın futbol maçında 4. dakikada direkt kırmızı kart çıkaran hakem olmasın da.

niye küfür mü yemek istiyor derbi yönetilmez

Biyolojisine güvenen beyleri her platformda sahada görmek isteriz.

Daha adil yönetebilirdik belki.
Niye olmasın???

Fizik, güç denmiş de atlet yarışı da yok ortada yani. Kondisyona bakar iş. Tabii ki arada farklar var ama erkek alanlarının birçoğunun kadın şubesi var zaten. Hakem olunca niye sorun olmuş ki? Bence bu yolla oyuncuların kırmızı kart görme oranı azalabilir. Artık itiraza bile kart var, başına toplandı mı çat sarı yiyorsun. Kadın diye hizaya geleceklerini bile düşünüyorum. Bir daha düşünsün hayır diyenler😏🤣

Daha adil yönetebilirdik belki.
Niye olmasın???

Fizik, güç denmiş de atlet yarışı da yok ortada yani. Kondisyona bakar iş. Tabii ki arada farklar var ama erkek alanlarının birçoğunun kadın şubesi var zaten. Hakem olunca niye sorun olmuş ki? Bence bu yolla oyuncuların kırmızı kart görme oranı azalabilir. Artık itiraza bile kart var, başına toplandı mı çat sarı yiyorsun. Kadın diye hizaya geleceklerini bile düşünüyorum. Bir daha düşünsün hayır diyenler😏🤣
sırf kadın diye verelim diyorsun yanii. :red:

Geri
Üst Alt