- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Kuzenin yazmistir umarimErkek futbolunu erkekler yönetir, yol al.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzenin yazmistir umarimErkek futbolunu erkekler yönetir, yol al.
Erkek dediğin oyunu Amerika'da ekseriya kadınlar oynuyor.
yoooKuzenin yazmistir umarim
Ciddi ciddi yine bunu mu tartisiyorsunuz.Cinsiyet ayrımcılığı da bir ırkçılıktır.
Erkeğin yapabildiği her işi kadında layıkıyla yapabilir ki bizim erkek hakemlerimiz zaten bir boktan anlamıyor.
Forum kuralları gereği bu dağ ayılarının cezalandırılmalarını talep ediyorum @Alper Altun
Erkek futbolunu erkekler yönetir, yol al.
yarın bir gün işini sırf kadın olduğu için birine verirlerse o zaman anlarsın.
fbliler öyle bir diklenir ki, aklin durur.Kadın hakem olsa çok fazla diklenemezler
Kadinlara saygın olsun terbiyesizErkek futbolunu erkekler yönetir, yol al.
Dalgalarimiz saolsunKonu ciddi soydaş dalgaya gelmez.
sırf kadın diye verelim diyorsun yanii. :red:Daha adil yönetebilirdik belki.
Niye olmasın???
Fizik, güç denmiş de atlet yarışı da yok ortada yani. Kondisyona bakar iş. Tabii ki arada farklar var ama erkek alanlarının birçoğunun kadın şubesi var zaten. Hakem olunca niye sorun olmuş ki? Bence bu yolla oyuncuların kırmızı kart görme oranı azalabilir. Artık itiraza bile kart var, başına toplandı mı çat sarı yiyorsun. Kadın diye hizaya geleceklerini bile düşünüyorum. Bir daha düşünsün hayır diyenler![]()
Düşünsenize kadın onca sene uğraşıp, eğitimlere katılıyor, dil öğreniyor, Fifa kokartı bile alıyor ama sığırın biri gelip 'erkek oyunu yav' diye kadının hakemlik yapamayacağına kanaat getiriyor.![]()

No prob G. VerenSeni melis okudum fotoğrafıda gördüm öyle, hakkını helal et
Hoşuna gideceğini tahmin etmemiştimNo prob G. Veren
sırf kadın diye verelim diyorsun yanii. :red: