Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melihe gozu diktin haSeni melis okudum fotoğrafıda gördüm öyle, hakkını helal et
Bu arkadaş öyle seyleri bilmez renkttaş o incelik yok onda. Odun biraz kendisi. Ben kendisini yontucamSırf kadın diye değil, branşında hakkını teslim edecekse herkes her işin hakkından gelebilir, yeniliklere de açık olalım diyorum.
Yazdığın yazı sanki kadın olduğu için gibi anlaşılıyorSırf kadın diye değil, branşında hakkını teslim edecekse herkes her işin hakkından gelebilir, yeniliklere de açık olalım diyorum.
Olum senin inceliğinin tek sebebi hormonların lanBu arkadaş öyle seyleri bilmez renkttaş o incelik yok onda. Odun biraz kendisi. Ben kendisini yontucam
Yazdığın yazı sanki kadın olduğu için gibi anlaşılıyor
Yazdığın yazı sanki kadın olduğu için gibi anlaşılıyor
Çiğdem şu serhan ile barış ın lafına gelme. Bunların derdi eşitlik vs değil, seni severim; karşıma almak istemem.Kondisyon dedim.
Farklar var ama birçok alanda erkek şubelerinin alanında da kadınlar var dedim.
Sadece futbolcular bunu belki pozitif duruma çevirir diye örnek verdim. Karşılarında karşı cinsten biri olduğu için tepkileri çok yüksek voltajlı olmaz, bu da kartlara yansımaz, dedim. Önemli olan cinsiyet değil adalet anlayışı bana göre. Bu ligin hakemlerinden pek farkı olmayacaksa eksik kalsın.

aklın ile düşün hormonların ile değilÖyle anlayabilen tek canlı sen olabilirsin bu forumda
Olum senin inceliğinin tek sebebi hormonların lan
Herkese hormon filan diyorsun sen robot musun biraderaklın ile düşün hormonların ile değil
Çiğdem şu serhan ile barış ın lafına gelme. Bunların derdi eşitlik vs değil, seni severim; karşıma almak istemem.![]()
Kaybedecegin 1 savaşa girmemek akıllıca 1 hamle. Tebrik ederim kmkÇiğdem şu serhan ile barış ın lafına gelme. Bunların derdi eşitlik vs değil, seni severim; karşıma almak istemem.![]()
yarın bir gün işini sırf kadın olduğu için birine verirlerse o zaman anlarsın.
Hocam zamanında en kral açıklamayı yapmş.Sırf kadın diye değil, branşında hakkını teslim edecekse herkes her işin hakkından gelebilir, yeniliklere de açık olalım diyorum.