Melis Özçiğdem: "Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yönetmek isterim"

Alismadigimiz için olmaz gibi geliyor bu VAR ilk ciktiginda Türkiye'de kesinlikle uygulanamaz diyordum kör topal da olsa uygulanabiliyor hatta bence VARsiz dönemden çok daha iyi oldu..

Bir bayan hakemin de duyacağı küfre kulak tikayacak psikolojide olduğunu veya milyonluk topcularin baskısi altında ezilmeyecegini düşünüyorum..birkaç bayan hakem yonetse emin olun tribundeki hiyarlar da sahadaki hiyarlar da adapte olur duruma

Hocam zamanında en kral açıklamayı yapmş.

Basketbolun yanı sıra futbola da değinen başarılı çalıştırıcı Ergin Ataman, istedikten sonra eğitimini alarak futbolda da antrenörlük yapabileceğinin de sinyallerini verdi: “Futbol teknik direktörlüğü yapmak istersem yaparım. Eğitimini alırsanız uçak da kullanabilirsiniz. Ben de kullanabilirim. Ben de bu sektörün içerisindeyim. Hep büyük kulüplerde olmak üzere yirmi sene geçirdim. Eğitimini alırsam neden futbol takımı da çalıştırmayayım? Bunu daha önce de dile getirmiştim.“

Ben açıkçası çalışan, çabalayan, kendini geliştiren, yeniliğe açık olan ve başaracak olma ihtimali olsun olmasın o cesareti gösteren herkesi takdir edebilirim, cinsiyet, branş ayırt etmeksizin. Hepimizin eksiklikleri var. Bizler de birer uzman yorumcu değiliz sonuç olarak. Ama burada fikirlerimizi paylaşıyoruz. Aramızda gerçekten çok geniş kapsamlı bilgilere sahip insanlar da var üstelik. Ben de okuyarak misal kendime iyi kötü bir şeyler katıyorum. Hobi olarak bile olsa bir şeyler öğrenmek güzel bir şey. Birçok insan mutsuz olduğu alanda sadece iş sahibi olmak için çalışıyor ülkede, en azından diyorum birileri hala hayalinin peşinden gidip tepkilere, önyargılara rağmen koşabiliyor. Olup olmaması değil de bir şeyin hayalini kurabilmek bile kıymetli.

Beni kadın olduğum 8 ocaktaki derbiye atayın dememiş, öyle bir hayalim var demiş.Haberi okuyup yorum yazalım lütfen.Geçerli testleri geçerse, kondisyonu falan yeterliyse, dil biliyorsa yönetmeye de başlayabilirler nolcak yani yeter ki işinde iyi olsun.Ali Palabıyık'ları Zorbay'ları da görüyoruz.Kadın hakeme gelene kadar daha çok sorunumuz var zaten daha yeni patates tarlasında oynayıp geldik :D

@serhan g.veren
@Barış Savaş temsili
Flb51JQXoAUDClg

Abi maçı olağan şekilde yöneten son 2 hakemin koro halinde anasına sövdüler. Kadın diye küfredilmeyeceğini sanmadan bir daha düşünsün bence. Hayatının geri kalanında her hafta psikiyatriste gitmek var.

Frappart gelsin, bizim maçı yönetsin.

Bir kere erkek kadın eşitliği büyük bir masaldır.
Evlenip boşan görürsün o eşitliği.

Günümüz kadınların da ne olduğu belli değil.
Erkek gibi harektler, sert sert yüz ifadeleri, kocasını dövenler, geceleri tozup gezenler.
Kadın dediğin zarif ve narin olur, günümüz kadınlara zımpara kağıdı gibi, kart ve sert.
Hepimiz ibne değiliz erkeksileşmeyin artık!

Rilf bile olmaz bundan

Geri
Üst Alt