Melis Özçiğdem: "Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yönetmek isterim"

Ben istemem kötü maç yönetiyor kadınlar cinsiyetçi bir ifade olarak yazmıyorum. İçerideki fb maçımızı yönetebilir ortamın etkisinde kararlar vereceğini düşünüyorum.

Feminizm baymadımı ya teyzecim frappart gibiysen gel yönet değilsen bas geri

Pozitif ayrımcılık tamam ama bizimkiler kayrılmak istiyo apaçık

Zor be ablam.

Aslında şu fransız kadın hakem fena değil frapart mı neydi adı

Sırf kadın diye bile verilebilir sorun yok çünkü bizim ülkede ki beygirler anca ona temasta bulunamaz anca ona küfür edemez. Biyolojik olarak kadının yapamayacağı şeylerden biri hakemlik değil. Gerçi ben hammalıkta yapan gördüm ona da çok inanamıyorum.

Dipnot : Kadının olduğu ortam her zaman güzelleşir.

Fener için bulunmaz fırsat olur. Ar damarı çatlamış reziller sürüsü hakem olduğuna pişman ederler kadincagizi.

Bir kadın bu derbiyi yönetecek kadar iyi hakem olamaz diye bir kaide yok ama bu kadınların o kadar iyi hakem olmadıkları kanaatindeyim. Önce birkaç normal Süper Lig maçı yönetsinler hele

Sırf kadın diye değil, branşında hakkını teslim edecekse herkes her işin hakkından gelebilir, yeniliklere de açık olalım diyorum.
Bu arkadaş öyle seyleri bilmez renkttaş o incelik yok onda. Odun biraz kendisi. Ben kendisini yontucam

Yazdığın yazı sanki kadın olduğu için gibi anlaşılıyor

Kondisyon dedim.
Farklar var ama birçok alanda erkek şubelerinin alanında da kadınlar var dedim.
Sadece futbolcular bunu belki pozitif duruma çevirir diye örnek verdim. Karşılarında karşı cinsten biri olduğu için tepkileri çok yüksek voltajlı olmaz, bu da kartlara yansımaz, dedim. Önemli olan cinsiyet değil adalet anlayışı bana göre. Bu ligin hakemlerinden pek farkı olmayacaksa eksik kalsın.

Kondisyon dedim.
Farklar var ama birçok alanda erkek şubelerinin alanında da kadınlar var dedim.
Sadece futbolcular bunu belki pozitif duruma çevirir diye örnek verdim. Karşılarında karşı cinsten biri olduğu için tepkileri çok yüksek voltajlı olmaz, bu da kartlara yansımaz, dedim. Önemli olan cinsiyet değil adalet anlayışı bana göre. Bu ligin hakemlerinden pek farkı olmayacaksa eksik kalsın.
Çiğdem şu serhan ile barış ın lafına gelme. Bunların derdi eşitlik vs değil, seni severim; karşıma almak istemem.:asd:

Çiğdem şu serhan ile barış ın lafına gelme. Bunların derdi eşitlik vs değil, seni severim; karşıma almak istemem.:asd:

Karşı karşıya gelinecek bir durum yok.
Farklı bakabiliriz zaten. Sizin aranızda şakalaştığınızı bildiğim için zaten araya girmiyorum. Öcü de değilim. En azından durduk yere olmuyorum. Tartışma yaşarsam da sebeplerim belli, laflarım çarpıtılırsa, demediğim şey demişim gibi lanse edilirse kızıyorum cidden. Onun harici herkes dilediğini düşünmek ve söylemekte özgür.🤣

yarın bir gün işini sırf kadın olduğu için birine verirlerse o zaman anlarsın.

O hakem ama Zwayer, Siebert ve Stieler gibi hakemlerden daha iyiydi ama onlar kadar mac alamiyordu. Almanlarin Bundesliga icin bir gercek tablo diye sayfasi var. Orda hakem hatalari konusuluyor ve hakemlere üyeler not veriyor. Orda bile onlardan iyi not aliyordu Steinhaus. Ve onlar normal futbol taraftariysa, iyi bir kismi kadinlarin ligde hakem olmasina karsi olurken bile.

Sırf kadın diye değil, branşında hakkını teslim edecekse herkes her işin hakkından gelebilir, yeniliklere de açık olalım diyorum.
Hocam zamanında en kral açıklamayı yapmş.

Basketbolun yanı sıra futbola da değinen başarılı çalıştırıcı Ergin Ataman, istedikten sonra eğitimini alarak futbolda da antrenörlük yapabileceğinin de sinyallerini verdi: “Futbol teknik direktörlüğü yapmak istersem yaparım. Eğitimini alırsanız uçak da kullanabilirsiniz. Ben de kullanabilirim. Ben de bu sektörün içerisindeyim. Hep büyük kulüplerde olmak üzere yirmi sene geçirdim. Eğitimini alırsam neden futbol takımı da çalıştırmayayım? Bunu daha önce de dile getirmiştim.“

Geri
Üst Alt