Melo PFDK'ya Sevk Edildi

Bir de siz taraftarı internetten ibaret sanıyorsunuz. Bugün başkan çıkıp alenen giydirse destek çıkacak adan sayısı maksimum 30-35 bin..gerisi devletimize milletimize laf attı diye tavır alır. Istenen de o zaten.

-Tapatalk-
İnternet ortamında bile böyleleri çok. Terimi savunanların %50 öyle.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unal başkan dada kabahat var. A.albayrak olsun, ali dürüst olsun hatta fatih terim olsun tff ve devletle bağlantısı olan hatta gerektğnde tffyi hizaya getiren tüm insanları camiadan uzaklaştırdı. kendi erafında masoniklerden kurulu ve içine kapanık bir yönetim oluşturdu. malesef türkiyede bu işler böyle yürümüyor. geçen sene başımıza gelenler ortada demekki bu sene bize daha da sert vuracaklar.
mesela 3 sene önce kadıköydeki şampiyonlukta tüpçü bize kupayı tuvalette vermek istemşti ama araya başbakanı sokarak bunu kabul etmemiştik o dönemdeki yöneticiler sayesinde. belki şimdiki fransız yöneticilerle o olay olsa bunu kabul ederdik. bilmyorum ama bana öyle geliyor.
yada mersin maçında yapılanlardan sonra fatih terim çıkıp esip gürledi gerçi 5 maç ceza aldı ama ondan sonra tff hizaya geldi gıkını çıkaramadı.
Türkiyede işleri yürütmek için devletle bağlantısı iyi olan adamlar lazım bana göre

unal başkan dada kabahat var. A.albayrak olsun, ali dürüst olsun hatta fatih terim olsun tff ve devletle bağlantısı olan hatta gerektğnde tffyi hizaya getiren tüm insanları camiadan uzaklaştırdı. kendi erafında masoniklerden kurulu ve içine kapanık bir yönetim oluşturdu. malesef türkiyede bu işler böyle yürümüyor. geçen sene başımıza gelenler ortada demekki bu sene bize daha da sert vuracaklar.
mesela 3 sene önce kadıköydeki şampiyonlukta tüpçü bize kupayı tuvalette vermek istemşti ama araya başbakanı sokarak bunu kabul etmemiştik o dönemdeki yöneticiler sayesinde. belki şimdiki fransız yöneticilerle o olay olsa bunu kabul ederdik. bilmyorum ama bana öyle geliyor.
yada mersin maçında yapılanlardan sonra fatih terim çıkıp esip gürledi gerçi 5 maç ceza aldı ama ondan sonra tff hizaya geldi gıkını çıkaramadı.
Türkiyede işleri yürütmek için devletle bağlantısı iyi olan adamlar lazım bana göre
Al burdan yak birde

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 ya da 5 mac ceza verilecek yazıdan anlaşıldığı üzere. Bu belli.
Asil sorun verdikten sonra nolucak?

Yalakaları toplayalım diyorsun kulübe yani..

Pes vallah.

I am the one who knocks!

Amac az cok belli zaten. Semsiye kullanma mevsimi geldiginden bizim uzerimize oynuyorlar. Daha da zorlayip ligden cektirme amaclarindalar.

Yeter artık gerçekten yeter. Daha 1 maç oynandı direk üzerimize gelmeye başladılar. Sıkıldım artık bunlardan.

Ne kadar saçma olduğunu anlatırdım ama duvara anlatmış olurdum. Ne kadar saçma olduğunu herkes biliyor ama işine gelmiyor milletin.

Adnan polat doneminde o adamlardan çok vardi, ki kendisi bile oyleydi. Sonu nasil bittigini hepimiz gorduk. Dilenci gibi olmustuk, pasamiz etini yiyecek onumuze kemik atacak diye bekliyorduk.

Iki ucu b*klu degnek. Bunlara savas açarsan bir sekil, yalakalik yaparsan bir sekil. Hani gerçekten sallamak kolay ama Unal baskanin isi çok zor.

Canerin meloya edilen küfürü RT etmesi neden gündemde degil.

Ceza gelirse istinyeye yürümeyen adam değildir !

Şampiyonlar ligi gibi dünyanın takip ettiği bir organizasyona katılıyoruz.TFF'ye yönelik yapılacak bir protesto dünya gündemine oturur.

Aziz hangi aziz? Taş hangi taş? Resmin arasında anadilinde olmayan küçücük bir yazı.

Ceza gelirse olay olur.

meloyu sevk etmişler onamı yanim ulaşım öğrencilere bedava olacak diyip 5 ay sonra %70 zaman yapan belediye başkanına mı yanim. tüpcü istifa!

Geri
Üst Alt