Kılınç'ın menejeri Davila sanırım h.o diyorum. :D

TR'nin Bayern'i olduk HO.

Mert hakani alinda gerisi umrumda degil cuk diye oturur ben olsam lemina mert hakan onlerine adam gibi bi oyun kurucu ile fistik gibi olur
Mert Hakan'ın tek sıkıntısı şu rakipten top çalmaya uğraşmıyor ama hücumda o kadar iyi mücadele ediyor ki defansif eksikleri göze batmıyor. Emre Kılınç da gerçekten iyi oyuncu futbolu bilerek oynuyor öyle gelip geçici bir form değil onunki.

Takımın hücumu o kadar kötü o kadar etkisiz ki işin defans yönünü düşünemiyorum bile. Yeter ki adam akıllı hücum edebilen bir takım olalım artık ...

Mert Hakan'ın tek sıkıntısı şu rakipten top çalmaya uğraşmıyor ama hücumda o kadar iyi mücadele ediyor ki defansif eksikleri göze batmıyor. Emre Kılınç da gerçekten iyi oyuncu futbolu bilerek oynuyor öyle gelip geçici bir form değil onunki.

Takımın hücumu o kadar kötü o kadar etkisiz ki işin defans yönünü düşünemiyorum bile. Yeter ki adam akıllı hücum edebilen bir takım olalım artık ...
Ayhan akmanda geldiginde 10 numaraydi bizde on liberoya donustu ndiaye 10 numara geldi defansife donustu sivasta top kapacak adam var neden ugrassin sen o adama o gorevi verirsen defansta yapar hucumda selcukta manisada top filan kapmiyordu gelisimini bizdr tamamlar ben acaip umutluyum emreye gelince bence anca yedek olur umarim beni yaniltir

seneye seri yerine gelip oynar mert hakan. leminayı da bir yıl daha kiralarız.
önlerine düzgün bir on numara bulmamız lazım. akbaba ile yarışırlar ön taraf için

mert hakan alınmalı mutlaka

beleş yerli

11-12 sezonu selçuk etkisi yaratabilme olasılığı yüksek

Muslera
ZEKİ OZAN Marcao Saracchi
Lemina MERT
EMRE K Emre A Onyekuru
SÖRLOTH

Şöyle bir takımımız olsa, 96-00 arası oynadığımız futbolu net oynarız, her yerde basan her topa atlayan, tecrübeli kaleci, pas yapan stoper, bindiren bekler pire gibi basan orta saha önlerinde hareketli pres yapan pivot santrafor.​

Siz sakın gelmeyin daha Sivasla Şampiyon olacaksınız mallar hiç sevmedim bunları biz şampiyon olacağız sizi de fenere kaktıracağız cibiliyetsizler

8 numarasında Seri oynayan bir takımın Mert Hakan'ı reddetmesi mantıksız olur. Emre Kılınç için ısrarcı değilim ama Mert Hakan her türlü kulübe kazandırılmalı.

Emre Kılınç da , Mert Hakan Yandaş da bizim formamızı uygun yıllık ücretler üzerinden giymeli.

Rotasyona dahi çok ciddi kalite katacakları , forma rekabetini maksimum seviyeye çekecekleri kesin.

aminüyüm iç anadolu bölgesinde yaygın olarak cümle başı, ortası ve sonunda kullanılan bir bağlaçtır

cümle içinde kullanımı : 1.napıyon aminüyüm
2. aminüyüm hakem senin
3.ya hadi aminüyüm yürü git

Geri
Üst Alt