Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Hakan'ın tek sıkıntısı şu rakipten top çalmaya uğraşmıyor ama hücumda o kadar iyi mücadele ediyor ki defansif eksikleri göze batmıyor. Emre Kılınç da gerçekten iyi oyuncu futbolu bilerek oynuyor öyle gelip geçici bir form değil onunki.Mert hakani alinda gerisi umrumda degil cuk diye oturur ben olsam lemina mert hakan onlerine adam gibi bi oyun kurucu ile fistik gibi olur
Ayhan akmanda geldiginde 10 numaraydi bizde on liberoya donustu ndiaye 10 numara geldi defansife donustu sivasta top kapacak adam var neden ugrassin sen o adama o gorevi verirsen defansta yapar hucumda selcukta manisada top filan kapmiyordu gelisimini bizdr tamamlar ben acaip umutluyum emreye gelince bence anca yedek olur umarim beni yaniltirMert Hakan'ın tek sıkıntısı şu rakipten top çalmaya uğraşmıyor ama hücumda o kadar iyi mücadele ediyor ki defansif eksikleri göze batmıyor. Emre Kılınç da gerçekten iyi oyuncu futbolu bilerek oynuyor öyle gelip geçici bir form değil onunki.
Takımın hücumu o kadar kötü o kadar etkisiz ki işin defans yönünü düşünemiyorum bile. Yeter ki adam akıllı hücum edebilen bir takım olalım artık ...