İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.855
- 7.843
- 438
emreyi alabilirler şeyimde olmaz
hakan giderse ağır karaktersizdir derim
hakan giderse ağır karaktersizdir derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda bizim ligin tüzüğü engel. Football Manager oynayanlar bilir, bizim ligin oyuncusuna sözleşmesi bitene kadar resmi olarak imzalatamıyorsun. Cenk tosun transferi örnek veriliyor ama o transferin altında bi çapanoğlu vardı. Yönetime suç bulmuyoum açıkçası.Bizim yönetim 6 aydır sözleşme imzalayabilecek Galatasaraylı adamı bu zamana kadar ikna edememişse oyuncuyu hak etmiyoruz demektir zaten.
Emrenin her yeri baskın olsa ne olur. Yıllardır basa basa maymun ettik. Futbol camiasında çok fazla seveni de olduğunu sanmıyorumEmre ve mert olur veya olmaz bilemem ama belesoglu denen pislik herif baskın bir karakter ve kulübün içinde bulunduğu rezillik sebebiyle her ismimiz geçen oyuncuya özellikle salça olacaktır
Amacı ise Galatasaray'ı değil fatih hocaya darbe vurmak
Emrenin her yeri baskın olsa ne olur. Yıllardır basa basa maymun ettik. Futbol camiasında çok fazla seveni de olduğunu sanmıyorum
Yok be aga ne Terim düşmanlığı hatta emrenin Terimi idol olarak da aldığını düşünüyorum. Emre bugün emreyse tamamen hocam sayesindediryanlıs düsünüyorsun belesoglu gibi sinsi insanlar bu ülkede en tehlikeli tiplerdir en üst kademelere kadar da cıkarlar
hakan ve arifin yanında fetoyle carsaf carsaf fotoları olan adam bir an da rabiaya dönüp fetöcülükten yırttı bu denli kurnaz birinden bahsediyoruz
götü yere yakın olandan korkacaksın demişler bu da o hesap
fener şu anda kaos içinde kocun son senesi başarı icin şaşırmış durumda ne yapacagını bilmiyor galatasaray modeline özende o yuzden ırkçının her dedigini yapacak bence yani açık çek
beleşoglu şu an adım gibi eminim yerli hoca icin bastırıyor cünkü yabancı biri gelirse sittiri yiyebilir ama yerli biri gelirse hiç kaçarı yok taktige kadar karısacak ki istedigide o
ayrıyeten kendisi fatih hoca düsmanı oldugu icin bizle alakalı herseye salça olacaktır mert filan daha baslangıc