Her Galatasaray liyim diyene inanmamak lazim. Buna Emre Akbaba da dahil bunlar ilk once paraya bakar. Taraftarlar sevmesede Arda Hasan Sas gibi gonulden Galatasaray lilar reddeder o teklifleri.

Bizim yönetim 6 aydır sözleşme imzalayabilecek Galatasaraylı adamı bu zamana kadar ikna edememişse oyuncuyu hak etmiyoruz demektir zaten.

Ekside, Galatasaray ile ilgili butun begenileri geri cekmis diyorlar, dogru mu?
Yani bizi takip etmeyi birakmisti ama begenileri de mi kaldirmis? :)

Çok gaza geliyorsunuz.

1. Yalan haber olabilir.
2. Gerçek olabilir. Öyleyse, güle güle gitsin. Bu adama 500 bin Euro üstü garanti maaş verilmesine karşıyım. Bu sene izlediğim bir kaç maçta çok averaj oynadı. Önceki senelerin istatistiklerine baktım, bir senelik mükemmel olmayan performansla bu adama 2-3 milyon Euro garanti maaş 4-5 senelik sözleşme önereceksek biz hala daha çok borç batağına gireriz demektir.
3. Fener’in oyuncuya teklifi bile olmamış olabilir.
4. Teklif olsa bile oyuncunun Fener’e gitme niyeti olmayabilir ve Fener’i menajeri ile Galatasaray’dan alacağı maaşı yükseltmek için kullanıyor olabilir.
5. Üstünde çok konuşulacak, çok kafa yorulacak biri olduğunu düşünmüyorum.

Makul fiyata 1+1 sözleşme ile gelecekse buyursun. Yoksa yolu açık olsun.

Böyle kısa sözleşmeler verilmeli ki bu Türk oyuncuları eskisine göre aldıkları 5 katı maaş ve 3-4 senelik garanti maaşla hemen salmasınlar.

Bir yanda terim ve vinner bi camia bir yanda 4 hocalı sezon başı hazırlık kupasında bile yenilen loserbahçe o takımı seçmek için özür dileyerek yazıyorum mal olmak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim yönetim 6 aydır sözleşme imzalayabilecek Galatasaraylı adamı bu zamana kadar ikna edememişse oyuncuyu hak etmiyoruz demektir zaten.
Bu konuda bizim ligin tüzüğü engel. Football Manager oynayanlar bilir, bizim ligin oyuncusuna sözleşmesi bitene kadar resmi olarak imzalatamıyorsun. Cenk tosun transferi örnek veriliyor ama o transferin altında bi çapanoğlu vardı. Yönetime suç bulmuyoum açıkçası.

Bunun dışında koyu fanatik taraftar da olsa ülkenin içinde bulunduğu şu ekonomik şartta isteyen istediği kulübe gider. Ne transfer çalımıdır ne gönül meselesi. Adam ne kadar para kazanacağına bakar. Nihayetinde oynayacağı maksimum 10 yıl var önünde. Bu kadar uzun uzun konuşmaya gerek yok.

Emre ve mert olur veya olmaz bilemem ama belesoglu denen pislik herif baskın bir karakter ve kulübün içinde bulunduğu rezillik sebebiyle her ismimiz geçen oyuncuya özellikle salça olacaktır

Amacı ise Galatasaray'ı değil fatih hocaya darbe vurmak
Emrenin her yeri baskın olsa ne olur. Yıllardır basa basa maymun ettik. Futbol camiasında çok fazla seveni de olduğunu sanmıyorum

emreden sonra biz o oyuncuya domalma eşiğini aştık misal muriqi transferi artrsakmbize kilitlenecegi gün gibi ortadaydı teklifi verdik çekildik. Aynisi bu iki arkadaştan da olur teklifi iletiriz gelirse gelirler gelmezse dünya üzerinde ayni isi yapacak türk oyuncu aradığım surece bulursun. Maç 700 bin euro maaş üstü yok olmamalı. 19-20 yasında olsalar geri dönüşü olur gelişime muazzam açık oyuncular bastırmali derdim ama 2 sene sonra sneijderin Galatasaray geldiği yasa gelecek adam için tarife ömer bayram tarifesi olmalı.

m.h.y. 2018-19 sezonunda çeşitli menüsküs sakatlıklarından dolayı 101 gün forma giyemeyip 14 maçı kaçırdı.
Sakat adama oynama mı garantisi verdiler fbciler.

Emrenin her yeri baskın olsa ne olur. Yıllardır basa basa maymun ettik. Futbol camiasında çok fazla seveni de olduğunu sanmıyorum

yanlıs düsünüyorsun belesoglu gibi sinsi insanlar bu ülkede en tehlikeli tiplerdir en üst kademelere kadar da cıkarlar
hakan ve arifin yanında fetoyle carsaf carsaf fotoları olan adam bir an da rabiaya dönüp fetöcülükten yırttı bu denli kurnaz birinden bahsediyoruz
götü yere yakın olandan korkacaksın demişler bu da o hesap

fener şu anda kaos içinde kocun son senesi başarı icin şaşırmış durumda ne yapacagını bilmiyor galatasaray modeline özende o yuzden ırkçının her dedigini yapacak bence yani açık çek

beleşoglu şu an adım gibi eminim yerli hoca icin bastırıyor cünkü yabancı biri gelirse sittiri yiyebilir ama yerli biri gelirse hiç kaçarı yok taktige kadar karısacak ki istedigide o
ayrıyeten kendisi fatih hoca düsmanı oldugu icin bizle alakalı herseye salça olacaktır mert filan daha baslangıc

yanlıs düsünüyorsun belesoglu gibi sinsi insanlar bu ülkede en tehlikeli tiplerdir en üst kademelere kadar da cıkarlar
hakan ve arifin yanında fetoyle carsaf carsaf fotoları olan adam bir an da rabiaya dönüp fetöcülükten yırttı bu denli kurnaz birinden bahsediyoruz
götü yere yakın olandan korkacaksın demişler bu da o hesap

fener şu anda kaos içinde kocun son senesi başarı icin şaşırmış durumda ne yapacagını bilmiyor galatasaray modeline özende o yuzden ırkçının her dedigini yapacak bence yani açık çek

beleşoglu şu an adım gibi eminim yerli hoca icin bastırıyor cünkü yabancı biri gelirse sittiri yiyebilir ama yerli biri gelirse hiç kaçarı yok taktige kadar karısacak ki istedigide o
ayrıyeten kendisi fatih hoca düsmanı oldugu icin bizle alakalı herseye salça olacaktır mert filan daha baslangıc
Yok be aga ne Terim düşmanlığı hatta emrenin Terimi idol olarak da aldığını düşünüyorum. Emre bugün emreyse tamamen hocam sayesindedir

Metin Oktay'in agzindan asagidaki satirlar. Mert soylendigi gibi Galatasaray'li ise bunu biliyordur, duymustur. Buna ragmen gidecekse de uzulmeye degecek bir durum degil.

Sarı-kırmızılı renklere küçüktenberi hayrandım. Galatasaray İzmir’e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray’ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.

Fenerbahçe 20 bin, adalet bir yıl için 10 bin lira transfer ücreti teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yağptığım gün mutluluktan uçuyordum

ins ikisi de fbye gider
nerde bos beles yerli var bize kaktirmaya calisiyorlar
en son akbabaya milyonlari gömdük bu sekilde

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Sikeci takimin baskani fenerden baskasina giderlerse ayip ederler dedi zaten.

Ayri baslik acip 53 sayfa yazilacak adamlar degiller ikisi de....gelirse gelir gelmezse alper potuk olur fb nin cebinden iyi para cikmis olur ikiside sevindirici

Geri
Üst Alt