Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasarayi , 86. dakikaya kadar bi degerlendirirmisiniz nasil oynadigimizi merak ediyorum. o dakikaya kadar hakemin hic bir hatasi olmadigina hem fikiriz sanirim o dakikaya kadar bi degerlendirelim bakalim koskoca Galatasarayin evinde ligde 8 mactir yenemeyen Altaya karsi oynadigimiz futbolu bi degerlendirin Allah askina. Ligin en kalitesiz takimina karsi evde nasil oynadik bi yazin merak ediyorum.
Aynı maçı izlemiş olamayız.fena değildik, girdiğimiz net posyonları gole çeviremedik, ilk 20 dklık perioddan sonra rakibimizi kaleye yaklaştırmadık, sonda da golümüzü atmak suretiyle 3 puanı hakettiğimizi ispatladık.
Aynı maçı izlemiş olamayız.
Önemli 1 müsabaka idi bende feneri izledimolabilir rtaş sen fbnin eurolig maçını izlemişsindir b ihtimal
Yaptığın iş bomboş konuşmak. Öyle salyalar saçarak milleti onun bunun ajanı olarak suçlaman tamamen komedi. Aynı Aqp zihniyeti bu. İşi dış mihraklara bağlaman tamamen zeka seviyeni gösteriyor. Ne diyeyim. Göte göt denmesinden bu kadar rahatsız oluyorsan internetin fişini çek.olabilir rtaş sen fbnin eurolig maçını izlemişsindir b ihtimal
Yaptığın iş bomboş konuşmak. Öyle salyalar saçarak milleti onun bunun ajanı olarak suçlaman tamamen komedi. Aynı Aqp zihniyeti bu. İşi dış mihraklara bağlaman tamamen zeka seviyeni gösteriyor. Ne diyeyim. Göte göt denmesinden bu kadar rahatsız oluyorsan internetin fişini çek.
Oynanan futbol ortada. Gelecekte nasılsa bu rezil zihniyetten de, tff'den de, Ft'den de kurtulacağız.
Hadi selametle.sen niye kudurdun anlamadım yazdıklarına anca küfürle cvp verilir ama senin gibi kriptoları sevindirip meydanı boş bırakma niyetim yok. senin gibi yazılanları anlamayıp basit ifadelerle saldırıya geçen birine cvp vermek klasıma yakışmaz. önce tasdikli bir beyin tomografisi gönder de tahmin ettiğim gibi içerisi boş mu değil mi görelim. sonra da yazdıklarımı adam gibi okuyup anladıktan sonra insan gibi msj yazarsan belki cvp veririm. burda gelip başkasıyla tartışmama karı gibi aynı maç olamaz bu dersen ne cevap bekliorsun onu internetin fişini münasip bir yere montajladıktan sonra tomografi sonuçlarıyla birlikte konuya eklersin.
Hahah buradaki kudarabilecek sensin. Hadi selametle.
Konyaspor tek kale oynadi Galatasaray'a karsiBu sezon oyun olarak 3 puanı hak etmediğimiz lig maçları Alanya, Kayseri, Karagümrük ve Bjk maçları bence. Diğerlerinin hepsinde 3 puanı hak ettik. Malatya maçının 80 dakikasını izlemedim onu bilmiyorum.
ewt konya'yı unuttum. o maçta 1 puanı bile hak etmemiştik. gerçi ben bunu kabul edebiliyorum ama siz 3 puanı hak ettiğimiz maçta puansız ayrılınca saldırıya geçiyorsunuzKonyaspor tek kale oynadi Galatasaray'a karsi
bu sezon avrupa haric ligde oynanan hic bir futbol beni tatmin etmedi.ewt konya'yı unuttum. o maçta 1 puanı bile hak etmemiştik. gerçi ben bunu kabul edebiliyorum ama siz 3 puanı hak ettiğimiz maçta puansız ayrılınca saldırıya geçiyorsunuz
Forvettekilerin kazmalıklarıyla puan kaybettiğimiz bir sürü maç mevcutbu sezon avrupa haric ligde oynanan hic bir futbol beni tatmin etmedi.
Senin gibi taraftar olmaz olsun .Kara mitrali.Kusun kralisin yesin migromakanizmami.Bizden kurtulursaniz 3-5 kofti taraftar kalırsınız kuştash
Bu tarz gündemler belki de sezonlardır saha dışındaki tüm müsabakaları kaybetmemizin sebebidir Galatasaray'ın çıkarlarının ne olduğu meselesinde önce Galatasaraylıların konsensüse varması şart